|
|
#31 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część V
Happiness,to może Santal i ta reszteczkę Louve za Poisona i Cristobala?Chyba,że jednego i drugiego interesuje Cię jakaś większa ilość,bo ja byłabym zainteresowana wszystkimi próbeczkami,które wymieniłam,tylko teraz zauważyłam,że trzy ostatnie mi się pogrubiły
Czeski błąd A mam jeszcze Addicta do rozlewania,oraz próbeczki oryginalne:Christian Audigier Ed Hardy EDT Man 1,52ml Chopard Wish Turquoise Diamond EDT ok 0,7ml Velvet Kitten Pussy Deluxe EDP 1,6 ml Calvin Klein Eternity EDP ok 1ml Helena Rubinstein Wanted,zostało 1/3 pojemniczka Unforgivable Woman Sean John Combs,zostało 2/3 Versace Crystal noir 1,6ml Giorgio Armani Onde extase 1,5ml -dwa razy psiknięte |
|
|
|
#32 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
U mnie na równi są dekanty z fabrycznymi. Poza tym myślę, że zawsze lepiej poznawać nowe pachnidełka i potem ew. puścić je w świat, niż trzymać te obeznane.
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Poszukuję odlewki edt Herba Fresca. Proszę o PW
|
|
|
|
#34 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Proponuję tak: Cristobal, Poison za Santal i In Black, hm?
|
|
#35 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak ,pasuje mi
Ale prześlesz mi fioleczki na próbki dla Ciebie ?Jeśli tak,zapraszam na pw
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo chętnie wymieniłabym się z Tobą,ale 3 próbeczki nie opłaca się wysyłać...Szkoda
|
#37 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może jednak Twoje tajemnicze "i wiele innych..." kryje coś z tego, co mogłabym Ci zaproponowac? ![]() odlewki: Armani Code Armani Mania Armani she - ok. 2,5 ml Armani diamonds - ok 5 ml Cacharel Amor Amor CK Eternity moment - 2,5 ml Chanel Allure edt Cerruti Image - 10 ml Dior Hypnotic Poison Dior Tendre Poison Dior Dune - 5 ml Elizabeth Arden 5 th Avenue Ester Lauder Pleasures Givenchy Organza Givenchy Organza First Light Gres Cabotine Guerlain Champs-Elysees Guerlain Samsara - ok. 7-8 ml Issey Miyake L`eau D`Issey Kenzo Amour Kenzo D`Ete Lancome Oui - ok. 7 ml Lolita Lempicka edp - ok. 5 ml TM Alien - ok. 5 ml Vera Wang Princess - ok. 5 ml YSL Cinema edp - ok. 5 ml próbki: EL Intuition - 1 ml EL Beyond Paradise - niecałe 1 ml Lalique Perles (firmowa próbka, nie wiem ile zostało, psiknięta kilka razy) aquolina pink sugar - 1,5 ml moschino love love -1 ml bvlgari blv - ok. 2 ml La Perla J`aime les Fleurs - ok. 1ml cool water - ok. 1 ml coll water game - niecale 1 ml clinique happy to be - niecale 2 ml MDCh - ok. 1 ml MDCh L`eau - odrobinka, jakieś 0,5 ml Nina Nina Ricci - j.w. Versace`sessence emotional - ok. 1 ml CK in2U -ok. 0,5 ml YR Neonatura seve - ok. 0,5 ml Amarige Mariage - ok. 1 ml roberto cavalli serpentine - ok. 0,5 ml Gucci edp II - ok. 0,5 ml Hermes eau des Merveilles - ok. 0,5 ml Chopard Madness - odrobinka L de Lolita - odrobinka Eau de Star TM - odrobineczka The One D&G - odrobinka Jacintke et Rouse E. Coudray - ok. 0,5 ml
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 Edytowane przez Wika28 Czas edycji: 2010-03-31 o 23:01 |
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
przypominam się
![]() bardzo rozpaczliwie pragnę poznać: Satellite Corrida nawet małą kropelkę Poza tym oddam próbki oryginalne i robione w różnym stopniu zużycia (pytać o szczegóły): IL Provmo Gardenia Royal Chloe edp Hugo Boss Purple Lalique Amethyst Van Cleef&Arpels Birmane Van Cleef&Arpels First Love Micallef Printemps Micallef Ete Cristobal Balenciaga Bvlgari Jasmin Noir Bvlgari Eau Perfumee Au the Rouge Max Mara Kashmina Touch Cacharel Amor Amor Sunrise Guerlain Shalimar Light Rosselini Manifesto Lacoste (szara) E. Lauder Pleasures Exotic M. Jacobs Daisy Issey Miyake L'eau D'Issey Miss Dior Cherie L'eau Avon U by Ungaro Mogę odpsikać: Desnuda Givenchy Hot Couture edp Lalique Tendre Kiss Armani Diamonds Diesel Green Feminine Marc O’Polo Midsummer Liz Clayborne Vintage Soul by Curve (do 3 ml) Aigner Too Feminine Anna Sui Flight of Fancy YR Bambus (mogę jeszcze dodatkowo czegoś poszukać w swoich zbiorach) Szukam: Azzura Azzaro Bvlgari Au the blanc Rochas Absolu Intense Simply Red L'Occitane Ruban d'Orange L'Occitane white Tea La Perla Eclix Caron Miss Rocaille Mariella Burani Bouquet de Roses Aigner Private Number P.Rabanne Ultraviolet Aquatic Plastic i wszysto co mi wpadnie w oko ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- Hej Eyes, interesowałyby mnie te próbki, w przypadku odlewki mogłabyś zorbić małą próbkę? bo nie znam tego zapachu i nie potrzebuję aż 9 ml ![]() |
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Vanilla, a masz może jeszcze inne Anny Sui?
Szukam jej zapachów z uporem godnym lepszej sprawy
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Vanilla pewnie,moge ci zrobić 1ml Terracotty,ale jeśli tylko te 2 próbeczki wpadły ci w oko,to chyba nie opłaca się...
Edytowane przez Eyes Czas edycji: 2010-04-01 o 09:21 |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Dalej poszukuję koreczka na 100-tki klasycznej Theoremy. Odwdzięczę się czym tylko będę mogla
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
bo mam od wczoraj
mogę Ci zrobić odlewkę - ile chcesz? U Ciebie by mnie interesowała próbeczka Yvresse YSL i może ewentualnie Poeme (ale to niekoniecznie) Mogę Ci zrobić większą odlewkę - bo mam sporo i mogę się podzielić ![]() pozdrawiam |
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
A widzisz
![]() Powiem tak, na próbę szukam, ale jeśli zapach mi podejdzie (Dolly Girl uwielbiam ![]() Więc jeśli się zgodzisz, to na raty byśmy to zrobiły - na razie maluszka za maluszka, czyli Yvress za próbkę, a jeśli bedzie ok, a Ty nie znajdziesz "bardziej chętnego" to pogadamy o większej ilości, dobrze? |
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
![]() to zapraszam na PW w celu umówienia się - mi się nie śpieszy - także jestem otwarta na propozycje
|
|
|
|
#47 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:BC 2ml DKNY Night 1ml Tesori Jasmin 1ml Chance edp 2ml Za Cat Deluxe Gucci II ( damskie?) 2ml |
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#49 |
|
Zadomowienie
|
To i ja się w nowej części przypomnę (i przy okazji dodam kolejne szukane zapachy
).Lista poszukiwanych (po kropli dosłownie) Demeter - Holy Smoke, Incense, Patchouli i Amber J. Heeley - Cardinal Parfum d'Empire - Wazamba O. Durbano - Rock Crystal D.Karan - Wenge Norma Kamali - Incense i Ceremony 10 Corso Como Tauer - Incense Extreme Etro - Messe de Minuit J. Statkus R. Piquet - Bandit M. Micallef - Gaiac Ginestet - Le Boise Parfumerie Generale - Coze CDG - Hinoki Satellite Padparadscha Costes Costes LesNez Let Me Play The Lion L'Artisan – Dzongkha A.Goutal – Ambre Fetiche F. Malle - Musc Ravageur Profumum - Fumidus i pewnie sporo innych, które będą sukcesywnie dodawane ![]() w zamian oddam: Celine Oriental Summer - odlewka 5 ml. M.Williamson Incense - odlewka 5 ml. CDG Kyoto - odlewka 5 ml. Guerlain Aqua Allegoria Pamplelune- odlewka 5 ml. Byblos Sandalo - odlewka 5 ml. próbki: L'Artisan Dzing (firmowa) Parfum d'Empire Ambre Russe (firmowa) CdG Kyoto (robiona) Nina Rici Les Belles zielone (robiona) Nina Rici Belle de minuit (firmowa) Guerlain Aqua Allegoria Pamplelune (robiona) NU EDP (robiona) CdG Avignion (robiona) Idole de Lubin (robiona) S.Lutens Fleur's d'Oranger (firmowa) Kenzo Jungle Elephant (robiona) Kenneth Cole New York (firmowa) M.Williamson Incense (robiona) CDG Kyoto (robiona) Guerlain Aqua Allegoria Pamplelune (robiona) Byblos Sandalo (robiona) Idole de Lubin (robiona) |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#50 |
|
Guerlain Lover
|
Zrobię odlewkę do 10 ml Black XS pour Elle Paco Rabanne.
Najchetniej za odlewkę (słodziaki i kadzidlaki najlepiej), ale rozważę każda propozycję
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
Możliwość zrobienia odlewki Indian Holi
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobię odlewkę SUI DREAMS Anny Sui - do 20 ml
|
|
|
|
#53 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A powiedz, czy dałoby się z tych dużych odlewek (np Oui - 7ml) zrobić małe np. po 1ml? Inaczej byłby kłopot. Ja mam ok. 4 ml Mira Bai. Spodobały mi się: Oui Lancome Organza First Light Perles Lalique Jacintke et Rouse La Perla
|
|
#54 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda że się pospieszyłam ![]() w chwili obecnej szukam odlewki DKNY Be Delicious najchętniej ok 10ml i Issey Miyake D'Issey Edytowane przez jessica855 Czas edycji: 2010-04-01 o 13:14 |
|
|
|
|
#55 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo bym chciała
Może wynajdziesz coś u mnie w zamian:http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...53&postcount=2
|
#56 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cudownie Pewnie ze by sie dalo Chyba ze chcesz po 2 ml Oui i Organzy, bo mam fiolki takiej pojemnosci, wiec moge zrobic. A ja chetnie bym wtedy jeszcze wziela po odrobince Celine Dion - Oriental Summer o C. Klein - Eternity edp. F ![]()
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|
|
|
|
#57 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W takim razie piszę na pw.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
Chętnie się podzielę
Odlewki, które mogę zrobić: 7. Guess by Marciano 8. Christina Aguilera Inspire 9. Paco Rabanne Black XS 10. Dior Pure Poison 11. Nina Ricci Nina 12. Cacharel Amor Amor Tentation 13. Halle Berry Pure Orchid Próbki fabryczne: 14. Hugo Boss XX prawie całe 2ml 15. Cacharel Noa Fleur ok. 1ml + atomizer, nie wiem czy zapach się nie zmienił, nie jestem pewna. 16. Guess edp niecałe 1,52 ml 17. Avon Perceive 1/3 fiolki 18. Avon Extraordinary 2/3 fiolki 19. Oriflame Life Circle Leaf 0,5 ml 20. Cacharel Amor Amor Tentation około 1,2 ml 21. Issey Miyake L’eau D’Issey edt około 0,6 ml 22. Guerlain Samsara edp około 0,7 ml 23. Avon Crystal Aura 1ml Perfumy - odlewki: 24. Calvin Klein Eternity próbka robiona z Sephory chyba powyżej 1 ml 25. Cacharel Amor Amor Sunrise chyba około 2 ml 26. Demeter Angel Food 2 próbki po około 1 i 1,5 ml 27. Lancome Miracle Forever 2 próbki po 1ml 28. Kenzo Amour edp 1ml 29. Gucci Rush2 około 1,2 ml 30. Vera Wang Princess około 1,2 ml 31. Fendi Theorema około 1,7ml 32. Givenchy Organza 8ml 33. Dior Midnight Poison 4ml 34. Demeter Wiśnie w czekoladzie 2ml
|
#59 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Etro – Etra Lalique - Perles de Lalique EDP Donna Karan - DKNY Be Delicious Fresh Blossom EDP ale na góra do 5ml bo nie znam zapachu, a widzę, że recenzje niezbyt sprzyjające, choć mi nuty bardzo odpowiadają
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#60 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Lalique - Perles de Lalique EDP - mam około 2 ml Donna Karan - DKNY Be Delicious Fresh Blossom EDP - 5 ml Co z tych trzech rzeczy by Cię interesowało i na ile ml Indian Holi mogłabym liczyć?
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:04.

Czeski błąd
A mam jeszcze Addicta do rozlewania,oraz próbeczki oryginalne:

Tyle masz śliczności,a wymiana za 2 próbeczki to mało..
Proponuję tak: Cristobal, Poison za Santal i In Black, hm? 

:

szkoda że się pospieszyłam
Może wynajdziesz coś u mnie w zamian: