|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Strach przed pierwszym razem... ??
ojej, wiem że narzekam masakryczne ale to już wole te pieniące mega globulki niż spirale. mam 20 lat i jakoś nie jestem przekonado niej
![]() no nic. jesli TŻ chce mieć przyjemność z seksu to musi się dostosować na razie do moich wymagań . no ale na dłuższą metę tak sie nie da. mam nadzieje że po wakacjach i wynikach jakoś ten problem się rozwiąże
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Niech on się dostosuje do ciebie a nie ty do niego bo uwierz mi, strach przejdzie ci po jakimś czasie gdy z każdym miesiącem przekonasz się że okres przychodzi a dziecka nie ma, po roku staniesz się pewna że gumka dobrze założona działa
![]() Kobiety tak mają. |
|
|
|
|
#33 |
|
Zadomowienie
|
Ja przeczytałam dokładnie ulotkę dołączoną do gumek i wiele wiele wypowiedzi na forach na ich temat, a później na samo zakładanie zużyłam ze 3, bo za każdym razem wydawało mi się, że coś jest nie tak. Ale wystarczy naprawdę trochę zgłębić temat i nie ma powodów do paniki.
Jeśli naprawdę się boisz, to zdecyduj się też na globulki, w końcu chyba najważniejsze jest, żebyś pozbyła się strachu i miała później dobre wspomienia związane z pierwszym razem
|
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
Co do pierwszego razu to nie zgadzam się, że nie boli jeśli jest miłość, zaufanie, jeśli nie "wpycha"... Mój TŻ był mega delikatny, a i tak mnie przeraźliwie bolało. Dlatego pierwszy raz to było tylko przebicie błony bo się popłakałam z bólu a TŻ razem ze mną :p Później było lepiej
O niebo lepiej
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ale musze powiedzieć ze za 1 razem sie nie udało a za drugim juz było dobrze i też ciach ciach i po strachu nie ma sie czego bać
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuję bardzo za odpowiedzi
Jakoś tak się teraz do tego pozytywnie nastawiłam Wiem, że może pojawić się ból, ale jakoś razem z TŻ damy radę. Tak bardzo się kochamy, że będziemy próbowali aż do skutku ;]
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:46.