|
|
#31 |
|
mimi
|
Dot.: przeszlość i partner
Im prędzej powiesz, tym lepiej, naprawdę.
|
|
|
|
|
#32 |
|
Konto usunięte
|
każdy popełnia jakieś błędy, ale ważne jest czy z tych błędów wyciągamy odpowiednie wnioski. będąc z chłopakiem, który miał taką przeszłość, na pewno nie zastanawiałabym się czy zerwać, czy być z nim dalej, przecież to oczywiste - zależy mi na nim, na takim nim jakiego znam, nie obchodziłoby mnie jaką miał przeszłość, nawet wspierałabym go w poszukiwaniu pracy
poza tym 5 lat chyba wyraźnie pokazuje, że się zmieniłaś, to nie są puste słowa `już nie będę, obiecuję`, to jest 5 lat twojego życia, twoich czynów, którymi udowodniłaś samej sobie, że chcesz i potrafisz żyć inaczej. i jeśli on tego nie zrozumie, to znaczy, że nie był nic wart. dlatego im szybciej mu powiesz tym lepiej, zanim się za bardzo zaangażujesz.
|
|
|
|
|
#33 |
|
Przyczajenie
|
za jakieś półgodziny się spotykamy, przyznam, że się denerwuje. no ale mam nadzieje, że wrócę tu z radosna nowina
,,Feel the rain on your skin No one else can feel it for you.." ![]() Edytowane przez HollyGolightly1982 Czas edycji: 2010-05-05 o 17:37 |
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Trzymam kciuki, bo wydajesz się bardzo sympatyczna i ułożona
|
|
#35 |
|
Rozeznanie
|
Dobrą decyzję podjęłaś
![]() A w ogóle, gratuluje wyjścia z tego bagna. Masz prawo do normalnego życia. |
|
|
|
|
#36 |
|
Przyczajenie
|
no i po rozmowie
![]() poszło lepiej niż się spodziewałam. Przedstawiłam sprawę tak, żeby zabrzmiała w miarę łagodnie ale niczego nie ukryłam. Zdziwił się strasznie na początku. Miałam wrażenie, że myśli, że go wkręcam. Po tym jak się troszkę otrząsnął z szoku długo rozmawialiśmy. Wyjaśniłam mu dlaczego, co się działo, że miałam problemy ale już sobie daję radę. Powiedziałam, ze rozumiem jeśli to mu przeszkadza i będzie chciał zakończyć znajomość. Na te słowa mnie przytulił i powiedział, ze jestem głuptaskiem bo nie zamierza niczego kończyć. Powiedział tylko, że ma lekki żal, ze dopiero teraz i że mu wcześniej nie zaufałam. Widziałam, ze zrobiło to na nim spore wrażenie. Mam nadzieję, że rzeczywiście to zaakceptuje a nie, że tylko tak zareagował niemniej czuje ulgę
|
|
#37 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brawo No to wspaniale ![]() Super że się odważyłas, jak się okazuje, nie taki diabeł straszny Dacie radę Dobrze, że już wie, i możecie budowac szczęście na szczerosci
|
|
|
|
#38 |
|
Przyczajenie
|
przyznam, że wasze posty pomogły mi zebrać się na odwagę
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo się cieszę. Pomyśl jak to dobrze, że powiedziałaś teraz, skoro już było mu trochę przykro, że mu nie zaufałaś. Teraz możesz odetchnąć z ulgą i w 100% cieszyć się tą znajomością. Powodzenia
|
|
#40 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nie taki diabeł straszny.. Dobrze, że mu zaufałaś Teraz tylko cieszyc się sobą, powodzenia
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:17.

poza tym 5 lat chyba wyraźnie pokazuje, że się zmieniłaś, to nie są puste słowa `już nie będę, obiecuję`, to jest 5 lat twojego życia, twoich czynów, którymi udowodniłaś samej sobie, że chcesz i potrafisz żyć inaczej. i jeśli on tego nie zrozumie, to znaczy, że nie był nic wart. dlatego im szybciej mu powiesz tym lepiej, zanim się za bardzo zaangażujesz.