|
|
#31 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: szukam znajomości
Cytat:
|
|
|
#32 |
|
Przyczajenie
|
za rok wybieram się na zarządzanie.. tak na jaką płeć można trafić częściej? ;P
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba pół na pół
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
A ktoś z Warszawy????
Na kawkę, zakupy, ploty, piwko i czasem wygadanie się z tego co w serduchu nie gra do końca? Tak się ułożyło, że biegnąc cały czas gdzieś zagubiłam to co sprawia, że chce się wyjść z domu... |
|
|
|
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno gdzies jest ![]() ---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=382680 Prosze bardzo zajrzyj tutaj
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Alex, coś mi się zdaje, że po prostu widząc, że większość znajomych i "znajomych znajomych" jest już dobrana w grupy - zrezygnowałaś i postanowiłaś zamknąć się w sobie, co wcale nie jest dobre (wiem, sama BARDZO często spędzam czas jedynie z sobą - 90%). Myślę, że nie należysz do osób zbytnio śmiałych, co? Może spróbuj po prostu podejść do grupy w klasie/szkole/sąsiedztwie i zwyczajnie zacząć rozmowę albo zaproponuj tż wspólne wyjście gdzieś, gdzie będą także jego znajomi.
![]() A Twoi rodzice? Z nimi też czasem można fajnie spędzić czas i przy okazji podbudować relacje rodzinne (;. Rodzeństwa pewnie nie masz, co? pozdrawiam i śmiałości życzę . ;*
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
|
|
|
|
#37 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
brak mi śmiałości... nie lubię sie narzucać.. czuję się o wiele pewniej gdy zostanę "zaproszona".. ale nie zawsze wszystko będzie mi podawane pod nos trzeba zaczać działać ![]() nie mam rodzeństwa a z rodzicami mam bardzo dobry kontakt jednak z nimi nie wybiore się na dyskoteke
|
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Oj ja też kiedys taka byłam
Miałam nawet myśli, że jakbym znikneła to nikt nawet nie zauważyłby mojego zniknięcia itd Ale zaczełam chodzic najpierw na kółko plastyczne w szkole i tam zapoznałam się z jedną koleżanką, a potem jakoś posżło Szcezrze mówiąc do tearz nie mam takiej swojej zgranej paczki ale mam kolegów i koleżanki.---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- SceneQueene kliknęłam Cię jak dasz rade to czekam na rewanżyk
|
|
|
#40 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:20.