|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Obozy Tunezja
Zmiencie biuro podróży
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zadomowienie
|
no dokładnie, zmieńcie biuro podróży, jest wiele organizujących wyjazdy do Tunezji, wystarczy poszukać ; P
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zadomowienie
|
Już zmieniłam , mama za chwile będzie dzwonić do Triady
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
to jedziesz gdzies z triady? bo ja jade do Egiptu z triady
|
|
#35 |
|
Zadomowienie
|
Jak się uda to pojade z Triady do Tunezji , bo do Egiptu lece w sierpniu ze steji.
|
|
#36 |
|
Przyczajenie
|
nie sugeruje ze klamiesz, ale wydaj emi sie to conajmniej dziwne, ze ktos, komu jestes zupelnie obojetny angazuje sie na tyle, ze wydzwania do Ciebie z prywatnego numeru...a poza tym, skoro tak opowiadasz co Ty tam nie robilas w tej Tunezji, dlaczego wszystko zalatwia za Ciebie mama???
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zadomowienie
|
Bo ona załatwia obóz przez swój zakład pracy , a z resztą to ja nie musze ci się tłumaczyć . Co jest dziwnego w tym , że babka się angażuje ? skoro dzien wcześniej przepisała mnie na 09.07 bo mi obóz odwołali . Ja mam co roku coś z tym wyjazdem do Tergui .
![]() A ty kurcze nie masz się czego czepiać , to się w domu rodziców poczepiaj . Ogólnie z tego co mi wiadomo to jezeli chodzi o obóz to jezeli nie jest się pełnoletnim to rodzice załatwiają obozy . Po za tym tutaj wychodzi na wierzch tylko i wyłącznie twoja zadrość . Przynajmniej ja to odbieram tak , a jeżeli mam złe przeczucia to przepraszam ...
2012- Egipt ![]() 2013 - Tunezja zima i lato 2014- Egipt 2015- Tunezja 2016 - Tunezja ![]() 2017 - Tunezja Edytowane przez xxx3anahi3xxx Czas edycji: 2010-06-03 o 08:27 |
|
|
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
Dodam kilka fotek z Tunezji
|
|
#39 |
|
Przyczajenie
|
widocznie rodzice nie maja do Ciebie na tyle zaufania zebys pojechala sama na wczasy...bez opieki jakiegokolwiek wychowawcy... a jesli mam byc szczera to nie wierze w zaangazowanie jakiejkolwiek pani z biura turystycznego, w sensie chodzi mi o az tak indywidualne podejscie do sprawy...
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zadomowienie
|
Hahah ! to się usmiałam ! Ciekawe czy Ciebie póscili by rodzice samą w wieku 17lat na wczasy w Tunezji !!! Dobijasz mnie dziewczyno
|
|
#41 |
|
Przyczajenie
|
na obozie bylam raz- w zeszlym roku, bo nie znalazlysmy z kolezanka odpowiednio duzej ekipy, a od 16. roku zycia (mam 19) jezdze co roku ze znajomymi.to jest raczej kwestia zaufania niz tego, ze moga mi zrobic krzywde...tym bardziej, ze moj ojciec jest Arabem moja droga....
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zadomowienie
|
I co z tego że Twój ojciec jest z pochodzenia Arabem . Mój chłopak jest tunezjyczykiem i co z tego ?
Co do wyjazdu samemu to tutaj głównie chodzi o to , że po prostu rodzice nie puszczą moich kumpeli , ja bym mogła jechać bez problemu ale chciałabym jechać z kimś zaufanym wiesz o co mi chodzi ? a na takim obozie to jest się już prawie jak samemu bo wychowawcy mają wszystkich gdzieś i piją tylko
|
|
#43 |
|
Przyczajenie
|
uwierz mi, roznica jest ogromna, tym bardziej ze masz lat 17, a oni szukaja naiwnych nastolatek, obiecuja im Bog wie co, a chodzi im tylko o to, zeby wyslali pieniadze, telefony, laptopy...jako przyjaciele w porzadku, ale chlopak na taka odleglosc???
|
|
|
|
|
#44 |
|
Raczkowanie
|
Czemu ludzie we wszystkim doszukują się jakiegos podstepu ?
![]() |
|
|
|
|
#45 |
|
Przyczajenie
|
jestem tylko realistka i mowie tyle co widzialam, a z czego oni sie smiali...
|
|
|
|
|
#46 |
|
Zadomowienie
|
Jeżdzę co roku do Tunezji , mam tam chłopaka i nie słyszałam większej bzdury niż to , ze chodzi im tylko o to żeby dziewczyny im kupowały telefony itp. Mój chłopak , nawet gdy miał problemy finansowe nie chciał pożyczyć ode mnie kasy , wieć chyba twoje spostrzeżenia są nie trafne .
|
|
#47 |
|
Przyczajenie
|
mowie o wiekszosci, nie o wszystkich. nigdy nie mozna myslec stereotypowo...a problemy finansowe to u nich nie nowosc niestety..kraj jest ok, ale tylko w sezonie a inaczej klepia biede. poniekad im wspolczuje. no ale nie dziwie sie ze chca byc w zwiazku z europejka, skoro jest to niewatpliwie nadzieja na lepsze zycie...
|
|
|
|
|
#48 |
|
Raczkowanie
|
A to prawda, ze oni tak szaleją za polskim disco-polo?
hahah Czytałam gdzies o tym w innym wątku ;p
|
|
|
|
|
#49 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
2012- Egipt ![]() 2013 - Tunezja zima i lato 2014- Egipt 2015- Tunezja 2016 - Tunezja ![]() 2017 - Tunezja Edytowane przez xxx3anahi3xxx Czas edycji: 2010-06-03 o 17:07 |
|
|
|
|
|
#50 |
|
Raczkowanie
|
To chyba wypale im kilka płytek i porozdaje
Dobry pomysł ?
|
|
|
|
|
#51 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
Zadomowienie
|
Pamiętam jak w 2009r. śpiewali Aishę w wersji niemieckiej i polskiej . To było coś ! haha
|
|
#53 |
|
Raczkowanie
|
No zobaczymy ;D Poszukam czegos w necie
![]() A mozecie podac kilka tytułów jakiś bardziej popularnych piosenek tej Aishy/i? bo jak wpisuje to mi sie 63 strony pojawiły ;p ja nie gustuje w tego typu muzyce i nie bardzo znam ![]()
Edytowane przez Yani Czas edycji: 2010-06-03 o 18:16 |
|
|
|
|
#54 |
|
Zadomowienie
|
Aisha to jest tytuł piosenki
|
|
#55 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
a wykonawca to MANAU o ile dobrze pamietam...
|
|
|
|
|
|
#56 |
|
Zadomowienie
|
wykonawcą przynajmniej polskiej wersji jest Magma
|
|
#57 |
|
Przyczajenie
|
ja akurat znalazlam taka wersje, a ze nie jestem fanka to sorki
|
|
|
|
|
#58 |
|
Raczkowanie
|
Ale Aisha to tez wykonawca ;D i Ivanem Delfinem spiewała
czy jak mu tam haha;p
|
|
|
|
|
#59 |
|
Przyczajenie
|
to tego aishy w Tunezji nie slyszalam
|
|
|
|
|
#60 |
|
Raczkowanie
|
Może usłyszysz w tym roku
![]()
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:59.

a na takim obozie to jest się już prawie jak samemu bo wychowawcy mają wszystkich gdzieś i piją tylko