|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: K.Moss, E.Lauder, Vichy, Bourjois...i in. :)
u Ciebie mnie wszystko nęci
Pojedynczo raczej nic nie poleci, co proponujesz w zestawie za paletkę?---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Chętnie dwa błyszczyki, może mleczko, podkład o ile można by było zobaczyć zdjęcie live choćby na telefonie. Mogę coś dorzucić od siebie Myślę, że jakoś się dogadamy. Perfumy może przy innej okazji, musiałabym się wybrać do perfumerii i powąchać limitowaną Moss wtedy ewentualnie się skusić ![]() ---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- Jak najbardziej dodam coś do paletki Co by Cię interesowało? Poszukam poza wątkiem
|
|
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
Najchętniej Burżuj i vichy
![]() Co byś chciała za mleczko?;> Może uda mi się załatwić ![]() ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Będę robić dokładkę, gdy ogarnę wszystkie kosmetyki, ale to nie wcześniej niż w przyszłym tygodniu. Krem pod oczy chyba mam na półce, zdaje się, że nawet nieużywany Chyba że ktoś się już nim zaopiekował.Link do zdjęcia producenta jest w pierwszym poście. Zaraz wgram real
|
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
http://pieknoscdnia.blogspot.com/2009/07/na-wasnej-skorze-cienie-do-powiek.html
Proszę bardzo Na angielskiej stronie artistry także jest opis, ale wysłałam polską wersję
Edytowane przez snowberry Czas edycji: 2010-07-28 o 22:41 |
|
|
|
|
#35 |
|
JESTEM ONA
|
Wyświetliły się , wszystko OK- tylko chciałam o nich poczytac
---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Za żel dziękuję . Pozdrawiam
|
|
#37 | |
|
JESTEM ONA
|
Cytat:
![]() Jestem chętna na wymianę. Czyli dla Ciebie: podkład Vichy i błyszczyk Burzuj, a dla mnie cienie Amway. Jesli tak, to zapraszam na PW w celu wymiany adresów.
|
|
|
#38 |
|
JESTEM ONA
|
|
|
#39 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochana wstawiam zdjecia rzeczy ktore jeszcze znalazłam, ale to nie sa jakies super ciuszki:
1. Bluza stan dobry i spodnie moro stan bardzo dobry 2.Bluza adidas polarowa stan dobry-, spodenki stan bardzo dobry 3. dwie koszulki stan dobry (do latania po podworku lub po placu w sam raz) To były rzeczy na 18-23 jeszcze mam takie spodnie na 3-4 lata Edytowane przez lexxie Czas edycji: 2010-10-01 o 21:58 |
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam że długo nie odpowiadam ale neonatura jest w fazie negocjacji z inną Wizażanką. Pozdrawiam
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazłam wątek więc już skrobię u Ciebie
![]() Chętnie za inną odlewkę czegoś ciekawego ![]() W zasadzie podoba mi się błyszczyk EL, ale moja odlewka to zdecydowanie za mało
|
|
#43 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Wydaje mi się, że wcale nie za dużo
Więc jak jesteś chętna, to ja też
|
|
#46 |
|
Wtajemniczenie
|
jesteś nadal zainteresowana płytami? wybacz, że dopiero teraz ale byłam na wakacjach
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:12.

Pojedynczo raczej nic nie poleci, co proponujesz w zestawie za paletkę?
Myślę, że jakoś się dogadamy. Perfumy może przy innej okazji, musiałabym się wybrać do perfumerii i powąchać limitowaną Moss