|
|
#31 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Essence - stempelki
Essence jak juz ma plytki to nigdy nie ma stempla i sciagaczki, babki w sklepie mowily zr nawet na oczy nie widzialy, ale mam te z konada.
Zamiast sciagaczki lepiej uzywac zyletki. Lakierow ich nie probowalam ale konadowskich tez nie, uzywam inglota do frenchu jako bialego, takiego czarnego no name, nie nadaje sie do malowania bo za gesty, jako czerwonego wysuszonego OPI, rozowy mam z sephory, niezle trzymaja te sephorowe ogolem, ale najlepsze jak dotad sa sally hansen z diamencikiem, bo one sa mocno napigmentowane. |
|
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny pomózcie! Właśnie zakupiłam sobie stempelki essence i nie mogę sobie z nimi poradzić! Chciałam sobie spróbować i tylko porysowałam cały ten wzór tą skrobaczką a wzór nie odbił mi się w ogóle nawet na tej gumce. Proszę o jakieś porady
Dodam, że kupiłam sobie nawet ten specjalny lakier do stempelków.
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
tam są dwie warstwy folii
a odtłuściłąś stempel- trzeba zmywaczem przetrzec ( ale takim zwykłym, bez olejków) |
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
ja w essence nie mam takiego problemu, a pierwszy raz słyszę o tej firmie splendore. gdzie ją można nabyc
|
|
|
|
|
#35 |
|
now or never
|
przez skrobaczkę mam tylko porysowaną płytkę , więc koleżanka poleciła, żebym użyła jakiejś starej karty i też tak zrobiłam, ale przy ściąganiu lakieru - lakier z płytki schodzi.a jak już coś zostanie z lakieru na płytce to nijak nie przychodzi to na stempel... zawiedziona jestem - kupie jeszcze lakier z tej firmy i ewentualnie poszukam tej folijki o której wcześniej pisze lele bo drugiego zestawu nie kupię na pewno, już wolę chyba zwykłe naklejki :/ |
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
mi też nie chciało stemplować, okazało się że były dwie folijki, ta druga niewyczuwalna i mało widoczna, poprpóbuj jeszcze i nie zniechęcaj się
![]() |
|
|
|
|
#37 | |
|
now or never
|
Cytat:
![]() zrobiłam jak radziłaś - nie zniechęcaj się - i bardzo dziękuję za te słowa ![]() folijki pozdejmowałam, lakier ten biały kupiłam, i pół dnia poświęciłam, żeby obczaić o co chodzi i jaki sposób jest najlepszy, żeby paznokcie ładnie wyglądały no i muszę przyznać, że efekty SĄ! baaardzo, baardzo mnie to cieszy ps. lakier z miss sporty - dokładnie, ja mam 415 - szary, też jest dobry do stempelkowania
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
czyli jednak folia? a porysowaną płytką się nie przejmuj, to tylko kwestia estetyczna, w użytkowaniu to nic nie przeszkadza
|
|
|
|
|
#39 | |
|
now or never
|
Cytat:
że tej foli wcześniej nie obczaiłam ... eh
|
|
|
#40 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super ![]() do stempli nadaje się również lakier do zdobień wibo biały-czarny jak się wdrożysz, to pokaż pazurki
|
|
|
|
|
|
#41 |
|
Raczkowanie
|
ja też mam lakier do stempli (nie-konadowy) - niemiecki, kupiony na allegro - biały i czarny, ale jest tam również cała masa innych kolorów do wyboru (w sumie 21 kolorów, w tym 5 metalicznych).
lakiery świetnie się sprawdzają (płytki, stempel i zdrapka - konad) i jestem z nich bardzo zadowolona dodam, że w zdobieniu paznokci stawiam dopiero pierwsze kroki i bardzo mi się to podoba... ![]() *** zdrapka oryginalna konadowska również rysuje płytkę
Don't be too busy to be beautiful Edytowane przez Minechah Czas edycji: 2011-02-18 o 08:01 |
|
|
|
|
#42 | |
|
now or never
|
Cytat:
![]() przepraszam za jakoś zdjęć (robiłam tel,) DSC00025.jpgDSC00026.jpg
|
|
|
#43 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
now or never
|
thx
![]() skończy mi się sesja to się bardziej przyłożę
|
|
#45 |
|
Wtajemniczenie
|
a ile kosztuje ten zestwa w naturzE?
sa same plytki czy stempelek tez? |
|
|
|
|
#46 |
|
Raczkowanie
|
podbno 14 zeta, caly zestaw.
ja mam pytanie czy aktualnie widzialyscie dziewczyny te zestawy w naturze?? bo wczoraj bylam i ani sladu... |
|
|
|
|
#47 | |
|
now or never
|
Cytat:
można kupić same płytki - są trochę tańsze ---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- w łodzi w galerii ostatnio były (jakieś dwa tygodnie temu)
|
|
|
#48 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Moje pierwsze próby też nieudane Sciągaczka ściaga mi cały lakier razem z tym ze wzorka I nie mogę się dopatrzeć tej drugiej folii. Muszę poprzyglądać sietej blaszce w dzień...edit: po wypróbowaniu wszystkich posiadanych lakierów jeden firmy selene który stosuję do frenczu nawet nawet wyszedł. Najważniejsze to nabraćwprawy w ściąganiu nadmiaru lakieru. Apropo, czy orientujecie się czy w Krakowie można znaleźć gdzieś jeszcze essence, oprócz G. Kazimierz? Edytowane przez Agrafka_20 Czas edycji: 2011-02-22 o 11:22 |
|
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
w marcu ma wejść nowa kolekcja ( ale u nas pewnie z opóźnieniem) i tam ma wejść też srebrny lakier do stempli
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#50 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W Krk Essence jest w drogerii Natura koło Poczty Głównej i Firlicie na Karmelickiej Jak ktoś wie gdzie jeszcze jest E. to niech da znać
|
|
|
#51 |
|
Raczkowanie
|
A czy w tej nowej kolekcji maja byc moze jakies paletki ze zwierzecymi wzorami bo na stonie essence cos widzialam a wszafach nima !
|
|
|
|
|
#52 |
|
Wtajemniczenie
|
hej ja także jestem posiadaczką stempli + czarny lakier do stempelków..
jestem średnio zadowolona , znaczki się rozmazują .. skrobaczka jest krzywa .. a tak to ok i jeszcze do końca się nie odbijają
świat mody i urody i diet było->72 będzie -> 55 10,5 kg = aktualizacja 2013 mam 93 28.05 - 90,9 kolejna dieta Herbalife Edytowane przez karolajjnn Czas edycji: 2011-03-04 o 17:40 |
|
|
|
|
#53 |
|
Raczkowanie
|
zamówiłam i czekam, kupiłam z kilka lakierów coral prosilk,eveline colour show,bell glam ear,ingrid estetic,selene, delia no.1 może którys się sprawdzi
a we wrocławiu moze wiecie gdzie dostać te płytkki? a takie czarne są dobre? xxx
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-12-28 o 00:09 Powód: Reklama. |
|
|
|
|
#54 |
|
Raczkowanie
|
ja mam zamiar sobie kupic stempelek. myslalam zeby przez internet zamowic, ale skoro mowicie ze w Naturze jest to sie przejde po porostu, bo niedaleko dosyc mam. tylko moze ktoras wie czy w przy metrze centrum one sa? probowalam dzwonic ale nikt nie odbiera...
|
|
|
|
|
#55 |
|
Raczkowanie
|
Kupiłam stempelki i ten specjalny lakier z essence. Szukam drugiej folii jak głupia ale chyba nie ma, a znaczki za cholerę mi nie wychodzą
![]() smutnooo
|
|
|
|
|
#56 |
|
now or never
|
dokładnie przed użyciem przetrzyj wacikiem nasączonym zmywaczem do paznokci. żeby wszystko odtłuścić.
|
|
#57 |
|
Raczkowanie
|
też próbowałam
chyba jedna wielka kupa mnie czeka :<
|
|
|
|
|
#58 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny, mam blaszke nie uzywana do wymiany. moze ktoras z was ma taka ktorej nie uzywa, bo sie nie podoba albo sie znudzila albo tak jak ja ma dwie takie same i chcialby sie wymienic. jak tak to dajcie znac.
przesylam zdjecie blaszki zebyscie zobaczyly sobie czy sie podoba jakby ktos byl chetny to moge spotkac sie n a terenie Warszawy albo mozemy si wymienic poczta. |
|
|
|
|
#59 |
|
Raczkowanie
|
aha. i ma na sobie folie, nie jest porysowana.
zestaw w ktorym byly dwie takie same i jednej nie rozpieczetowalam. |
|
|
|
|
#60 |
|
Raczkowanie
|
Chciałabym się przyłączyć do pytania. Widziałam na różnych zagranicznych blogach właśnie płytki ze zwierzęcymi wzorami. Czy wiadomo już coś na ich temat kiedy mogą pojawić się w Polsce i czy w ogóle?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:28.

Dodam, że kupiłam sobie nawet ten specjalny lakier do stempelków.
, więc koleżanka poleciła, żebym użyła jakiejś starej karty i też tak zrobiłam, ale przy ściąganiu lakieru - lakier z płytki schodzi.

będzie -> 55