|
|
#31 | |||||||||||
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Dot.: Rimmel i ja-duet doskonały?
bardzo dziękuję za wszystkie miłe słowa i komentarze
Cytat:
Cytat:
jest mi niezmiernie miłoLink do mojego bloga mam w podpisie często tez na str. głównej wizażu pojawiają się moje publikacje (MAKIJAŻ->INSPIRACJE oraz ABC MAKIJAŻU) Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja swojego głosu nie lubię Cytat:
Cytat:
Cytat:
Caya Dzięki serdeczne ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Cytat:
Ty diablicoDziękuję za komplement Cytat:
i Ty tutaj Dziękuję Diora nie porzucaj ale Rimmel całkiem przyzwoity jest, zwłaszcza jak na tę półkę cenową. Pozytywnie mnie zaskoczył jakością
|
|||||||||||
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Agnieszko
![]() genialnie! Strasznie podobają mi się filmiki, szkoda że Cie tak słabo słychac bo masz piekny głos(ze jesteś piekna to juz nie będę pisać bo to nudne, prawda ?)I uslysze jeszcze jedną uwage na temat Twojego "wieku"(doprawdy....) to przyjadę do Łodzi i wiesz co się będzie działo ![]() fantastyczny blog! |
|
|
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) Ach, ach. No i z tym wiekiem, właśnie. Głupotki gadasz ! :P )
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Aga - jestes wyjatkowa
Zdolniacha z Ciebie, ze hej!
|
|
|
|
#36 |
|
Rozeznanie
|
Chyba komisja będzie miała ciężki orzech do zgryzienia
tyle wspaniałych pracy
|
#37 |
|
jak promyczek słońca....
|
Aguniu ja mam małą prośbę, jak Cię odnaleźć na głównej stronie?
![]() bo nie wiem jak dojść do tego, by znaleźć prace konkretnej osoby a przekopywać się przez wszytko to
|
|
#38 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak zwykle zachwycasz
. Kocham Twoje makijaże ![]() |
|
|
|
#39 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() należy Ci się zwycięstwo a tak poza makijażowymi sprawami to: 1) masz śliczny uśmiech 2) też słucham radia polska stacja ;p
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Aga przede wszystkim dziekuje Ci za to ze moje poranne picie kawy przebieglo w tak interesujacy sposob
![]() Makijaze piekne (jak zawsze) jestem fanka tych stonowanych-dziennych... i nareszcie wiem jak wymodelowac twarz wygladasz pieknie i masz niezwykle "medialny" glos ocena dodana... pozdrawiam
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Agnieszko, uwielbiam Twoje makijaże, na Twoich stepach uczyłam się malować, krok po kroku.
Wierzę, ze wygrasz ten konkurs
|
#42 | |||||||||
|
okrutnica jakaś... |
Cytat:
Cytat:
A buczy faktycznie bo musiałam pogłośnić ścieżkę dźwiękową Cytat:
Karolinko pięknie dziękuję.Cytat:
Cytat:
trzeba szukać.Cytat:
Cytat:
przy takiej uzdolnionej, pięknej i młodej konkurencji nie wiem czy mam szanse na nagrodę główną, niestety Cytat:
Cytat:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Kolejny dzień z kosmetykami Rimmel. Nie wyspałam się i mój nastrój jest średni. Ale po południu czeka mnie wypad na zakupy kosmetyczne z koleżanką i mam nadzieję że humor będę miała lepszy ![]() Jak się umalować? Może coś delikatnego, subtelnego? Czy postawić na oczy, zaszaleć z kolorystyką? W końcu mamy wakacje i nie tylko nastolatki mają monopol na wielobarwne makijaże Przekonamy się wieczorem-zapraszam gorąco
|
|||||||||
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
czekam z niecierpliwością na kolejne makijaże
![]() i jako moje guru proszę o wszelkie porady/ wskazówki/ czary mary i triki jak zrobić dobry makijaż Aga jak mam zagłosować na Ciebie? bo uważam że powinnaś wygrać główną nagrodę (przyznaję się bez bicia żen ie chce mi się przekopywać wątków i regulaminu żeby znaleźć to info )
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Agaaa
Piękne makijaże oba!
|
|
|
|
#45 |
|
Zadomowienie
|
Agnieszko Twoje makijaże piękne jak zawsze
|
|
|
|
#46 | |
|
okrutnica jakaś... |
Cytat:
a swój głos możesz oddać wybierając odpowiednią ilość gwiazdek (5-maksymalna ocena, 1-najniższa), wybierzesz je na górze wątku po prawej stronie OCENA gdy klikniesz na pomarańczową strzałkę rozwinie Ci się ramka z gwiazdkami---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- witaj Magdo Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2010-08-04 o 14:42 |
|
|
|
|
#47 |
|
Rozeznanie
|
Brąz z różem jest przepiękny
Niebieski też świetny. Uwielbiam twoje makijaże i cieszę się, że zdecydowałaś się na prezentowanie ich w formie filmików. Z niecierpliwością czekam na więcej
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
No i co ja mam napisać jak wszyscy już wszystko napisali?
![]() Makijaże jak zawsze piękne i czekam na kolejne
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
Jak ja się cieszę, że umieszczasz filmiki a nie tylko zdjęcia, może w końcu ta magia z Twoich prac przeleje się do mnie z ekranu i odczaruje moje dwie lewe ręce.
![]() Jesteś niesamowita, od początku Twojej kariery na wizażu, każdy makijaż to dzieło sztuki. Dobrze, że mamy tutaj Ciebie, co to by było.. ![]() Dzięki za wszystko!
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
wkoooncu tu dotarlam i obejrzalam cale filmiki bo ostatnio jestem trup i pooowiem Ci.....noz coz..nie powiem nic nowego !! makijaze genialne po prostu...oczywiscie wiadomo ze nieibeski podoba mi sie bardziej...taki z pazurem
![]() poza tym musze powiedziec ze masz baaardzo sympatyczny glos a na koniec filmikow robisz tak piekny usmiech ze teraz chyba juz muuuuusisz czesciej sie usmiechac do mnie
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
Popieram- masz na prawdę przyjemny głos
Oglądając tak perfekcyjne makijaże aż mi wstyd , bo ja nawet fluidu/pudru dobrać kolorystycznie nie potrafię do siebie ![]() Albo za ciemny, albo za jasny, za żółty, za biały...porażka po prostu ![]() Zazdroszczę więc umiejętności, podziwiam i raz jeszcze ![]() Czekam na więcej makijaży
|
|
|
|
#52 |
|
Raczkowanie
|
Ten granatowy makijaż jest cudowny!!!
![]() ![]()
|
#53 | ||||||
|
okrutnica jakaś... |
dziewczyny, jestem pod wielkim wrażeniem że mój wątek ma taki odzew. Nawet nie wiedziałam że tyle osób śledzi moje makijaże od dawna
dziękuję z całego serca za wszystkie komentarzeCytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Będzie duuużo uśmiechów, obiecuję ![]() Cytat:
a próbowałaś minerałów? ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Cytat:
|
||||||
|
|
|
#54 |
|
okrutnica jakaś... |
Środa, 4 sierpnia 2010
Ciąg dalszy mojej przygody z marką Rimmel. Dzisiaj wybierałam się na małe zakupy z koleżanką dlatego postanowiłam zrobić bardzo naturalny makijaż Główną rolę w nim gra różowy cień 030 Siren , wystąpił w potrójnej roli-jako cień, róż i kolor na ustach dzięki temu trikowi wszystkie elementy makijażu ze sobą harmonizują.Użyłam: podkład Lasting Finish 103 True Ivory Rimmel puder prasowany Stay Matte 004 Sandstorm Rimmel jako róż cień do powiek 030 Siren Rimmel rozświetlacz cienie: cielisty, neutralny brąz, biały różowy cień 030 Siren Rimmel biała kredka maskara 123 Looks Rimmel w kolorze czarnym błyszczyk Stay Glossy 120 Non-stop Glamour Rimmel+ różowy cień 030 Siren Rimmel Oto szybki instruktaż jak go wykonać ( w załącznikach są zdjęcia efektu końcowego) Na zakupach byłyśmy w łódzkiej Manufakturze kupiłam m.in płyn do czyszczenia pędzli, szampon do włosów, kępki rzęs i kolczyk do pępka ![]() W Rossmannie podeszłam z ciekawości do szafy Rimmel i wiele rzeczy wpadło mi w oko mają świetne kolory szminek, przy lakierach moja silna wola zaczęła się łamać ale dzielnie powstrzymałam portfel ostatkiem sił i szybko wyszłam. No cóż, następnym razem ![]() Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2010-08-04 o 22:36 |
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj koleżanko
![]() makijaż jak zawsze bardzo starannie wykonany, cóż mogę więcej napisać , jest super czekam na kolejny .... tak sobie myślę, że mogłam kupić ten lakier .... ale kolejny róż hmmm....? |
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
jesteś po prostu oszałamiająca, w każdym wydaniu
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
Agnieszko żadne zdjęcie nie oddaje Twojego ogromnego uroku i ślicznego usmiechu z filmiku!
![]() Bardzo mi sie podoba jako antytalent malunkowy podziwiam i kibicuję
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
Jaki delikatny ten makijaż
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
|
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Ślicznie wyglądasz w tak delikatnym wydaniu Dzisiaj też szukałam Rimmela w moim mieście i znalazłam tylko w Rossmannie - niestety było mało rzeczy do macania i nie było korektorów które chciałam obejrzeć...
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
Śliczna Aga
) Wyglądasz jak Elf z baśni! Oryginalny komplement? ;>
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:00.

to powiem jeszcze ze filmiki ogląda się z przyjemnością więc nie musisz się przejmować że popełniasz jakieś błędy, wszystko jest widoczne.
.Ewentu alnie dla lepszej jakości mozesz wyłączyć radio-lepiej Cię będzie słychać.
jest mi niezmiernie miło

i Ty tutaj
ale Rimmel całkiem przyzwoity jest, zwłaszcza jak na tę półkę cenową. Pozytywnie mnie zaskoczył jakością