|
|
#31 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Kolorowe, mineralne, pielęgnacyjne. Inglot, Lumiere, Lucy, DKNY, Oriflame, Seph
Wpadło mi w oko:
3. Farmona Czekoladowe masło do ciała, ciemna czekolada i orzech pistacji (zostało ok. 150ml) 8. Mocznik (7g) - jaka data ważności? Co konkretnie chciałabyś z EDM?
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kolorowe, mineralne, pielęgnacyjne. Inglot, Lumiere, Lucy, DKNY, Oriflame, Seph
niestety, balsam copaiba to za mało, żebym oddała lucy, a nic innego mi się nie podoba ;(
|
|
|
|
|
#33 |
|
Rozeznanie
|
Mogłabyś mi jeszcze do tego dorzucić mleczko winogronowe?
Czyli będzie: Farmona Czekoladowe masło do ciała, ciemna czekolada i orzech pistacji (zostało ok. 150ml) Mocznik (7g) mleczko winogronowe za: EDM Olive Fair fairly light neutral olive medium golden medium olej z pestek czereśni Jeśli pasuje Ci taka wymiana to zapraszam na PW
|
|
#35 |
|
Zadomowienie
|
Niestety nic nie znalazłam, ale masz napisane, że masz z golden rose jakieś lakiery, jak chcesz wymienić to napisz co to za odcienie
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Czy cos za hydrolat z kwiatu pomarańczy
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
. Puder bambusowy BiochemiaUrody- odsypka 23. Hydrolat z kwiatu pomarańczy 190ml BiochemiaUrody ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- ok zgoda mnie pasuje ![]() ten pędzel nadaje się super do różu, rozświetlacza albo jako podręczny do torebki do pudru w kamieniu ze względu na małe rozmiary zapraszam na PW
|
|
|
#38 |
|
Rozeznanie
Przekupka: 3 pkt / 80% pozyt.
|
Hej.Spodobał mi się hydrolat i balsam copaiba( jakie zużycie czy nowy?) i odsypka pudru bambusowego
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zadomowienie
|
20. Puder bambusowy BiochemiaUrody- odsypka 22. Balsam copaiba Mazidła.com 23. Hydrolat z kwiatu pomarańczy 190ml BiochemiaUrody znajdziesz coś u mnie za powyższe? odpisz proszę w moim wątku: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=455194 |
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
W jakiej formule jest bisque
|
|
|
|
|
#41 |
|
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
coś za: 18. Brązowy cień Vipera(na zdjęciu) 21. Nowa zalotka do rzęs Avon Golden Rose ostatni lakier (brąz) 1. Inglot Face Blush Ultradelikatny Róż do Policzków nr 82 (zostało 1/2) |
|
|
|
|
#42 |
|
Konto usunięte
|
Nic nie znalazłam. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za palete inglota, sudocrem i płyty shape?
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
spoko
, a dorzucisz jakaś próbkę mineralną?masz żółte tonacje jasne lecz nie blade? |
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
to poproszę jaką próbkę
na wątku meow widzę taki główny pewnie firmowy swatch według którego, z tych co ty posiadasz, to tylko korat jest żółty, czy mi się wydaje i jednak inne tez sa żółte? jak masz porównanie to bym chciała coś podobnego do pale olive lub creme olive LM |
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
to może poproszę ten korat
|
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
hej kiedyś chciałaś u mnie szminkę - w sumie chyba przeze mnie nie doszło do wymiany - przepraszam, czasem jestem z doskoku i teraz patrzę, że jesteś zainteresowana korektorem zieonym EDM
mam w związku z tym pytanie: masz jakieś próbki podkładów jasne i czty ten balsam copaiba jest sporo uzywany? i do kiedy ważny? ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- a z lure beauty nie masz jasnej żadnej ![]() jesteś jeszcze zainteresowana tą szminką ??bo ja i tym balsamem i próbkami bym była ![]() ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- To daj znać u mnie czy jesteś jeszcze zainteresowana
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
o masz i odpisałam u siebie z rozpędu
![]() mam dwie szminki estee lauder oba raczej naturalne kolory i zdjęcie jest w poście nr 6
|
|
#50 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej,pisałaś w spr. EDM
Ja bym przyjęła hydrolat i odlewka maski Kallosa też by mi się przydała. Z Twojej wish miałabym jeszcze olej jojoba - ok. połowa butelki. ---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- A odlewki Kallosa jeszcze robisz? ---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- To bym była zainteresowana - za EDMa - hydrolatem aloesowym (jaka data?) i jakąś niewielką odlewką Kallosa Z tym,że w podkładzie jest ubytek - jutro postaram sie ocenić,jak duży i może coś wynegocjujemy? ---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- Nie no,jest raczej odwrotnie (około 20% zużyłam) ale jutro spróbuję to ocenić dokładnie
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zadomowienie
|
Przepraszam Cię zapomniałam Ci odpisać, zastanawiałam się najpierw które kolory mi się podobają i sama nie wiem.. w sumie to mam tych lakierów trochę, a paznokcie maluję raz na sto lat..
ale ładny jest i ten niebieski ciemniejszy i ten beżowy a nawet się zastanawiałam nad brązem - nie miałam nigdy takiego i nawet nie wiem jak to się prezentuje na paznokciach ![]() A nie potrzebujesz czegoś jeszcze? Bo może jednak bym Ci zabrała ten brąz i beżowy i może niebieski ciemny..? Jeżeli oczywiście wybacz mi to, że zapomniałam się do Ciebie odezwać i robię to po.. yyy.. jakichś 2 tyg
Edytowane przez Kathja Czas edycji: 2010-11-06 o 12:17 |
|
|
|
|
#52 |
|
Zadomowienie
|
Mogę Ci zabrać jeszcze te 2 próbki meow siamese? Nigdy się nie zebrałam, żeby zamówić i wypróbować..
|
|
|
|
|
#53 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej;ja obadałam tego Neutrala z edm i ubytek nie jest duży;myślę nawet,że jest poniżej 20%. To jest - co pewnie widać - semi matte.
Jeśli jesteś chętna na niego,to napisz proszę,ile hydrolatu i ile maski możesz oddać ? Pozdrawiam. |
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
Podoba mi się u Ciebie:
Próbka Lucy Minerals kolor Medium w formule Oryginal Próbka Lucy Minerals kolor Medium Caramel i Bisque w formule Oil Control with Calcium Carbonate. Znajdziesz coś u mnie za to?Odpisz u mnie
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
To co masz to za mało na Minta
![]() ---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- Niestety, nadal nic
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:57.

ale ładny jest i ten niebieski ciemniejszy i ten beżowy a nawet się zastanawiałam nad brązem - nie miałam nigdy takiego i nawet nie wiem jak to się prezentuje na paznokciach