|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zimowy wątek capuccino (średnia półka, minerały)
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.bourjois.fr/catalogue/maq...le_boite_ronde ten cień, nr 07
podobają mi się Oatmeal Hydrating serum GARNIER- tonik różany, pisze „Nowa formuła”, poj. 200 ml, zużyte ok. 50 ml. Maska plastyczna algowa, mleczna. Do cer suchych, łuszczących się. W woreczku strunowym, 30g. Data ważności 02.2011. Nowa, nie używana. Maska plastyczna algowa, rozjaśniająca (z wit C). Waga 30g, ubytek 1 łyżczeka. Data ważności – 02.2014 L'OREAL- white perfect - krem rozświetlający, rozjaśniający, z SPF20. 7 saszetek po 1,5 ml. NYX- korektor w kremie "Porcelain". ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- co jesteś skłonna za niego oddać? ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- a mogłabyś jeszcze dorzucić serum różane? i mamy wymianę
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
po namyśle: interesują mnie te rzeczy (wyrzuciłam korektor)
Oatmeal Hydrating serum i różane serum GARNIER- tonik różany, pisze „Nowa formuła”, poj. 200 ml, zużyte ok. 50 ml. Maska plastyczna algowa, mleczna. Do cer suchych, łuszczących się. W woreczku strunowym, 30g. Data ważności 02.2011. Nowa, nie używana. Maska plastyczna algowa, rozjaśniająca (z wit C). Waga 30g, ubytek 1 łyżczeka. Data ważności – 02.2014 L'OREAL- white perfect - krem rozświetlający, rozjaśniający, z SPF20. 7 saszetek po 1,5 ml. nie znam wartości tych rzeczy, może więc dobierz coś, żebyś nie była stratna i żebyśmy obie były zadowolone ![]() ---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- rozumiem... hmm naturalną pielęgnację sama kompletuję i nie mam raczej nic na wymianę, z minerałów mam ponad 1/2 biga EDM Fair intensive i kilka próbek, jakieś bronzery, rozświetlacze... |
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
miałam gdzieś małą próbkę Champagne... niestety z minerałów to tyle. mam rozświetlacz Farmasi i ewentualnie sławny AOH do oddania
---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- zastanowię się jeszcze i odezwę się jak się namyślę, ok? pozdrawiam
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
AFTERGLOW- posiadam ilość ok 1 sampla EDM (może trochę mniej?) podkładu "Porcelain"
i moze BIELENDA- Ideal Skin, serum normalizujące (cera mieszana lub tłusta). Buteleczka 32 ml. Użyte max 5x na strefę T. Data ważności 10.2012. ORIFLAME- serum z algami morskimi, swedish spa mam wiecej niebeiskich kolorów, takich jaśniejszych i srebrno-niebieskich. tak to egm, ale sampel w słoiczku
żegnaj Herko Edytowane przez braworka Czas edycji: 2010-12-12 o 17:52 |
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
ciezko wycenic, sample najczęściej to koszt 1$,
ale uzyte na oko i na swacza. postarma sie isc na poczte jutro, mam jeszcze jedna wymiane do wysłania wiec bedzie zbiorczo ![]() mysle ze smiało mozesz brac 10 sampli ![]() fiolety: deep royal purple EGM-cieeemny fiolet. hitromiss - jasny fiolet z aroma. proponuje
|
#38 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
EVERYDAY MINERALS- rozświetlacz "champagne" bez LL.5,5g, ubytek ok 5%.
cos u mnie?
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;23388458]
-Silk Naturals- english toffe lip balm -Silk Naturals, balsam do ust Tiramisu . [/QUOTE] cos u mnie? |
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
uwaga,
nie mam jednak sampla korektoralight, proponuje joppa korektor bisqu. pus probka bazy pod korektor Joppa. przepraszam, ale nie wiem gdzie znikł, moze juz kiedys wydałam. ![]() --- dzieki. adres wysłany. w poniedziałek list.
żegnaj Herko Edytowane przez braworka Czas edycji: 2010-12-19 o 01:07 |
|
|
|
#43 | |
|
Konto usunięte
|
To jest moja lista "wish", a nie rzeczy do oddania
. Wyraźnie jest napisane "SZUKAM", więc nie wiem, czemu już druga osoba się myli![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
czy za artdeco, cos takiego wchodzi w gre?
SILK NATURALS- 3 albo 4 sample "Pure Silk Powder" (mam je wsypane do jednego pojemniczka) http://host.silknaturals.com/creb/pu...der-p-428.html ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- to moze dodasz jakies jasne podklady mineralne, typu fawn....tylko w jakis konkretnych rozmiarach np. big? |
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
w watku za bardzo nic nie widze, najbardziej interesuja mnie jasne podklady mineralne...
|
|
|
|
#46 |
|
Zadomowienie
|
hej, znjadziesz cos u mnie za JANE IREDALE - mineralny podkład do twarzy, odcień "warm silk". Ubytek ok 30%. Pierwotna pojemność to 10,5 g. Odcień ciepły (kategoria WARM), taki light-medium?
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
EVERYDAY MINERALS- rozświetlacz "champagne" bez LL.5,5g, ubytek ok 5%.
Maska plastyczna algowa, rozjaśniająca (z wit C). Waga 30g, ubytek 1 łyżczeka. Data ważności – 02.2014 coś u mnie? |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:22.

. Wyraźnie jest napisane "SZUKAM", więc nie wiem, czemu już druga osoba się myli