|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Muzyka w języku hiszpańskim to coś co lubię!
Ja jestem od pół roku zakochana w SKA-P.
Oczywiście to Hiszpański zespół. Daje mi zawsze taką ogromną energię.
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
RBD
![]() a konkretnie to nowa płyta Dulce Extranjera;d |
|
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
Też lubię Dulce
Cieszę się, że jej płyta będzie w Polsce i będę z pierwszych, które pójdą do Empiku ją kupić:PMoja siostra oszalała na punkcie Chino i Nacho tak jak kiedyś ja Nie da się ukryć, że faceci potrafią poprawić humor człowiekowi
|
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
@angelinmyheart a byłaś na ich koncercie?
![]() a co jeszcze powiecie na: La Pulqueria, Che Sudaka, Onda Vaga, La Pegatina, Macaco, Karamelo Santo |
|
|
|
|
#35 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie!
Właśnie takiego typu wątku szukałam na Wizażu... Ale niestety widzę, że już nikt za bardzo tu nie zagląda ![]() Ja też pokochałam język hiszpański właśnie za sprawą telenowel i muzyki... I chociaż też nigdy się języka nie uczyłam, zawsze chciałam, i ze słuchu myślę, że dość dużo zrozumiem, gorzej jest z pisaniem ![]() Ogólnie teraz bez hiszpańskiej muzyki ani rusz Cały czas szukam czegoś nowego, tyle, że mnie bardziej wciągają kawałki bardziej refleksyjne, akustyczne... Mam swoje perełki, ale trzeba dużo szukać, żeby znaleźć coś dla siebie w muzyce hiszpańskojęzycznej, bo u nich to raczej królują wesołe, "skoczne" kawałki )
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:48.

Cieszę się, że jej płyta będzie w Polsce i będę z pierwszych, które pójdą do Empiku ją kupić:P
Nie da się ukryć, że faceci potrafią poprawić humor człowiekowi