|
|
#31 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Zaplanowac lekcje w przedszkolu
zielona nie musiałaś być aż tak złośliwa..
nie zamierzam się cofać ale podobało mi się i to bardzo nie powiem że nie ![]() a TŻ rączek nie ma? nie musi ale jednak wydaje mi się że dzieciaki by wolały przekąsić sałatkę owocową czy zjeść łyżeczkę nutelli niż siedzieć i słuchać jak im pani policjantka opowiada żeby uważać i nie złamać sobie nogi na wakacjach.. |
|
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zaplanowac lekcje w przedszkolu
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;25264111]zielona nie musiałaś być aż tak złośliwa..
nie zamierzam się cofać ale podobało mi się i to bardzo nie powiem że nie ![]() a TŻ rączek nie ma? nie musi ale jednak wydaje mi się że dzieciaki by wolały przekąsić sałatkę owocową czy zjeść łyżeczkę nutelli niż siedzieć i słuchać jak im pani policjantka opowiada żeby uważać i nie złamać sobie nogi na wakacjach..[/QUOTE] Przepraszam, nie zdawałam sobie sprawy, że aż tak złośliwie to zabrzmiało Mi też sie podobało w szkole, ale już bym tam jako uczennica nie wróciła. A co do bezpieczeństwa to niestety nieuniknione, takie zajęcia muszą być, ale kopnienta ma racje, dzieci musisz zaciekawić więc najodpowiedniejszy plan na zajęcia to właśnie te owoce i warzywa.Chyba, że masz inny pomysł... Powodzenia
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:34.