|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: odtwarzacze mp3 - poprosze o porade :)
Ja w sobotę kupiłam bratu w prezencie Creative Muvo z karta256 MB i jest bardzo zadowolony. Malutki, niedrogi i naprawde rewelacyjny przesył danych z komputera na odtwarza. Dźwięk także w porządku. Bateria starcza na długo. A jeśli ma się ładowarkę wystarczy kupić mały akumulatorek i znikenie problem z bateriami. Naprawdę dużo obejrzałam odtwarzaczy i te Creativa przezentują się najkorzystniej.
|
|
|
|
|
#32 |
|
Rozeznanie
|
Ja mam ten odtwarzacz: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=55853344 naprawde polecam allegro, mozna znalezc duzo porzadnego i zarazem taniego sprzetu
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny
na allegro raczej nic nie kupuję, bo jakoś nie mogę się przekonać do takiej formy zakupów. Szczególnie jeśli chodzi o sprzęt elektroniczny itp ![]() pozdrawiam i idę się dalej zastanawiać
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
wyciągam stary wątek - jak tam tulipanko zakupiłaś cos w końcu? Ja właśnie się nosze z zakupem- dysponuje kwotą do 200 zł
czyli raczej nic super ekstra nie zakupię )- ale może jakieś podpowiedzi. Sama znalazlam w sklepie niefirmowy odtw. za 99 zł - pamięć 128mb z dyktafonem , nie wiem czy to możliwe by od razu się zepsuł i szkoda w niego inwestować? Dodam że nie interesuje mnie raczej zakup odtw. CD bo całą muzykę mam w komputerze i nie będę się bawić w wypalanie, zresztą nawet nei za badrzo mam mozliwość.
"Jednocześnie muszę prać skarpetki i zastanawiać się nad Zagadką Wszechbytu. Rozpiętość, skala i wielość planów jest doprawdy wielka. Odbija mi się po jedzeniu oraz podobno mam duszę nieśmiertelną" Widzisz błąd w mojej wypowiedzi? Proszę popraw mnie na PW, będę wdzięczna
![]() |
|
|
|
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
narazie musiałam kupić nową komórkę (stara zaliczyła upadek połączony z uderzeniem o wannę, czego już nie przeżyła ). Komóra ma MP3 ale tam mało wchodzi piosenek... A tak w ogóle, to zaczęłam się zastanawiać czy nie lepiej byłoby kupić discmana też ostatnio widziałam (w Media Markt, chyba) takie niemarkowe odtwarzacze, były też z pamięcią 265 chyba też w okolicach 100 zł... ale trochę bym się bała, bo w takie rzeczy lepiej zainwestować... nic, muszę się zastanowić... pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#36 |
|
Rozeznanie
|
odtwarzacz mp3 :D
Niedawno miałam urodziny i pozbierałam trochę kaski
Planuję kupno odtwarzacza mp3. Nieznam się perfekcyjnie na wszystkich sprzętach i nowych technologiach, dlatego proszę zorientowanych w temacie o doradzenie: jaką markę wybrać, w jakiej cenie, czym kierować się przy zakupie oraz w jakim sklepie kupować i czy lepiej żeby był to sklep tradycyjny czy internetowy. Piszcie również jakie macie odtwarzacze pozdr
|
|
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: odtwarzacz mp3 :D
Hej Sieczka wiesz co ja tez nie za bardzo sie na tym znam ale jedno jest pewne ..lepiej dolozyc troszke kaski a miec duzo pamieci w sumie 256 minimum .....128 a 256 to roznica zaledwie czasem 30 zlotych.... dla mnie ma to grac i najwazniejsze jak z zuzyciem baterii. Smialo mozesz kupic na allego bo jest duzy wybor niedawno sama dokonywalam zakupu i moge polecic ten model co mam
gra i jest ok )))) jak bedziesz chciala cos wiecej daj znac pozdrawiam romeska |
|
|
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
wiesz aj sobie ostatnio kupiłam taki player
w media markt jest promocja kosztuje 299zł. ma 1GB pojemnosci (jak an ta cene to duza pojemnosc) firma Medion bardzo zgrabny leciutki aha i ma dytkafon osobiscie go polecam bo łatwy w obsłudze..tzn łatwo na niego przeniesc mp3
|
|
|
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
Według mnie nie ma co kupować odtwarzaczy firmowych (typu Creative...itp) płacisz wtedy za markę. Na allegro są dobre odtwarzacze (bezfirmówki) 256 MB po 130 zł i myślę ze 256 to takie minimum
Dużo znajomych ma bezfirmówki i dobrze sie spisują.
|
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
No więc ja osobiście moge polecić własnie sprzęt Creative (i nie to że jest markowy i drogi tylko naprawdę dobry)... cenie sobie jego użyteczność, łatwość obsługi i dobrą jakość
Dołączne jest oprogarmowanie pomagajace tworzyć ściezki audio-nagrywanie głosu, zarzadzać biblioteką muzyczną i używać odtwarzacza. Można przechowywać do 250 plików w zależności od konwencji pisania(uzywanie małych, wielkich liter).Polecam bo jest sprzetem o wysokiej jakosci, posiada gwarancje i myśle ze lepiej wydac troszq wiecej na sprzet dobry niż na taki który posłuży tylko na krótki czas. Ceny dokladnej nie podam ale myśle że w granicach chyba 400zł.
.....bo wiesz....za tysiąc lat nie będzie nikt pamiętał nas........ tym jednym życiem trzeba żyć, beztrosko śnić i iść dopóki płynie nasza krew dopóki Ciebie mam Ty Mnie nikt nie pokona NIGDY nas... nie mają szans... |
|
|
|
|
#41 |
|
Raczkowanie
|
Ja też polecam Creative, do tej pory super się spisuje i dźwięk też jest w porządku. Cena zawsze była dla mnie wyznacznikiem jakości, wolę dać więcej za coś lepszego, a nie później żałować.
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
1. Pojemnosc 2. Zasialanie: bateria na jak najdluzej, powinna byc "zwykla" bateria, a nie wbudowana. Owszem urzadzenie bedzie wieksze, ale baterie kupisz w kazdym kiosku i potem mozesz ja wyrzucic. Bateria wbudowana jak padnie to przewaznie trzeba kupic nowego playera, bo albo sie nie da wymienic albo sie nie oplaca 3. Czy odtwarza cos poza mp3 na przyklad wma 4. Cena/Producent |
|
|
|
|
|
#43 |
|
Raczkowanie
|
Z tego co sie orientuje Creative odtwarza nagrania MP3, WMA, i WAV
A specjalne funkcje , tj. SMARTFIT, oraz zarzadzanie utworami i kompresja WMA umozliwiaja przesłanie do odtwarzacza wiekszej liczby sciezek muzycznych
.....bo wiesz....za tysiąc lat nie będzie nikt pamiętał nas........ tym jednym życiem trzeba żyć, beztrosko śnić i iść dopóki płynie nasza krew dopóki Ciebie mam Ty Mnie nikt nie pokona NIGDY nas... nie mają szans... |
|
|
|
|
#44 |
|
Rozeznanie
|
Alice.soul. jak wiesz to podaj nazwę tego odtwarzacza z funkcją SMARTFIT
![]() dziękuje wszystkim za wypowiedzi |
|
|
|
|
#45 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam creativa i jestem z niego bardzo zadowolona. Wprawdzie nie znam się na elektronice, ale jakość dźwięku jest naprawdę zachwycająca.
|
|
|
|
|
#46 |
|
Rozeznanie
|
Katiaskaa czy to ten?? :
http://www.pixmania.com/pl/pl/127084...uvo-tx-se.html |
|
|
|
|
#47 |
|
BAN stały
|
Moj chlopak mial juz 4 mp3 payery. Otoz z doswiadczenia wiem ze:
*powinien byc jak najmniejszy *dzialac na bateryjke AAA (najlepiej zaopatrzyc sie w akumulatorki i zainwestowac w ladowarke do nich (na dluzsza mete sie poprostu zwraca) *miec wbudowane gniazdo USB (podlanczas kabel), a nie caly port zatykany plastikliem (widac na fotkach jak to wyglada), bo ta zatyczka po krotkim czasie sie wyrabia i sama odpada i bardzo latow ja zgubic. *Sluchawki powinien miec na petli, na ktorej wisi caly odtwarzacz (wygodne i poreczne)*wiem ze te odtwarzacze lubia sie nisczyc, dlatego najlepiej zeby mial silikonowy pokrowiec, bo amortyzuje tez upadki. *Nawet jesli taki mp3 wypierze sie w pralce, dziala jako przenosne jump drive, na zwykle dane, odtwarzacz juz nie dziala niestety. *Oczywiscie zupelnie wystarczajaca jest pojemnosc 512 mb lub wiekszy ![]() *NIE KUPUJ W ZWYKLYM SKLEPIE BO PRZEPLACISZ NA MAXA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! *Na allegro sa tanie i takie same jak w sklepach. *patrz na funkcje: czy ma zmieniane kolory wyswietlacza, dyktafon, wbudowane radio (z niego tez mozna nagrywac piosenki). Jak cos mi przyjdzie do glowy to jeszcze napisze moj chlopak ma dokladnie taki sam jak widzisz na ostatniej fotce i jest z niego bardzo zadowolony
|
|
|
|
|
#48 |
|
Rozeznanie
|
dzięki xre, bardzo fachowa rada
![]() najlepszy byłby dla mnie odtwarzacz 1 GB, kto wie ile taki kosztuje? chciałabym kupić jakiś na allegro, ale tam największa pojemność to 512 mb, za mały dla mnie |
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
czy ktoś się orientuje czy można odtwarzacz mp3 podłączyć do radia samochodowego???
|
|
|
|
|
#50 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Na allegro są też większe:
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=67446254 http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=68002827 http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=67515560 http://aukcja.onet.pl/search.php?str...0&encoding=iso (tu ogólnie powyżej 1GB) |
|
|
|
|
#51 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=67244352 Do czego są takie dyski??
|
|
|
|
|
#52 |
|
Zadomowienie
|
ja tez się rozglądam za jakimś fajnym odtwarzaczem, narazie moja uwagę zwrócił creative muvo, niedrogi, dobra jakość dzwięku, nie chce kupować droższych bo bo nie potrzebne są mi zbędne bajery, wystarczy zeby bateria dlugo trzymala i dzwiek byl ok.
Sieczka jesli poszukujesz takiegop lepsiejszego to ludzie którzy lepiej sie na tym znaja polecali mi : -ipoda -iriver -iAudio ewentualnie sony, one w większości mają juz pojemności 1 giga i więcej. |
|
|
|
|
#53 |
|
Zadomowienie
|
Ja właśnie kupuję sobie ten odtwarzacz:
http://cgi.ebay.com/512-MB-MP3-Playe...QQcmdZViewItem Mam tylko wątpliwości, czy wejścia w naszych polskich komputerach to 2.00? |
|
|
|
|
#54 |
|
Zadomowienie
|
A ja mam ten i jestem bardzo zadowolona, jest leciutki, ładnie odbiera, łatwy w obsłudze
|
|
|
|
|
#55 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jego uzycie jest ogolnie nieograniczone
|
|
|
#56 |
|
Rozeznanie
|
ja tez wlasnie milam sobie kupic odtwarzac mp3 z radiem i dyktafonem tylko nie wiem czy na moim "super wypasionym" zawirusowanym kompie
bede mogla zgrac mp3 w jakis sposob sie to w ogole robi ?? bo moj komp nie jest juz pierwszej mlodosci i boje sie, ze mi to nie bedzie dzialac
|
|
#57 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a kopiuje sie banalnie: jak juz podlaczysz odtwarzacz do kompa to w Moim Komputerze pojawi Ci sie nowa ikonka "dysk przenosny" lub cos w tym stylu. I po prostu kopiujesz wszystko tak, jak na dyskietke czy dysk twardy. Zalzey tez jaki masz system operacyjny. Ja opisalam, jak to jest na XP-ku, ale raczej na kazdym Windowsie jest tak samo...
|
|
|
#58 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#59 |
|
Zadomowienie
|
Ja zrezygnowałam z tego różowego, bo chłopak mojej siostry stwierdził, że to dziadostwo i lepiej kupić sobie Creativa. Nie wiecie czy Creativy mają dyktafon?
|
|
|
|
|
#60 |
|
Raczkowanie
|
Mają
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:35.

czyli raczej nic super ekstra nie zakupię )- ale może jakieś podpowiedzi. Sama znalazlam w sklepie niefirmowy odtw. za 99 zł - pamięć 128mb z dyktafonem , nie wiem czy to możliwe by od razu się zepsuł i szkoda w niego inwestować? Dodam że nie interesuje mnie raczej zakup odtw. CD bo całą muzykę mam w komputerze i nie będę się bawić w wypalanie, zresztą nawet nei za badrzo mam mozliwość.

). Komóra ma MP3 ale tam mało wchodzi piosenek... 

bede mogla zgrac mp3 w jakis sposob sie to w ogole robi ?? bo moj komp nie jest juz pierwszej mlodosci i boje sie, ze mi to nie bedzie dzialac