|
|
#31 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Co zrobić?
Cytat:
Nie wiem czy jest zainteresowany tylko na imprezie, więc postaram się tego dowiedzieć, chcę wrócić do dawnego życia i zapomnieć o nim. |
|
|
|
|
|
#32 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wybacz, ale moim skromnym zdaniem z miłością to nic wspólnego nie ma, a już mówienie, ze kochasz jednego, ale w Twojej głowie jest tylko tamten, jest delikatnie mówiąc niepoważne... O to chyba też madanie chodziło. Zastanów się dobrze czego chcesz, naprawdę. Cytat:
Edytowane przez wisienka_na_torcie Czas edycji: 2011-02-28 o 18:07 |
||
|
|
|
|
#33 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Poza tym ten koleś- widujesz go na PKP i co, jest 'cześć-cześć' i nic więcej? No bez kitu Wg. mnie jakby facetowi zależało to by próbował to jakoś rozwinąć, a nie gadać z Tobą tylko na imprezach, kiedy wypije.
|
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- chyba macie racje, dzięki dziewczyny
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Masz 18 lat a taka niedojrzała, że szok...
Wytłumaczę jak krowie na rowie: 1) Skoro trzymasz się za rączkę z innym facetem, tylko o nim możesz myśleć PO ROZSTANIU z obecnym, myślisz jak go zagadać itd. TO NIE KOCHASZ SWOJEGO BYŁEGO FACETA. 2) Skoro go nie kochasz to o jakim powrocie do normalnego życia mówisz? Pogrzało Cię? Nie kochasz to nie kochasz. Jakbyś kochała nie odstawiałabyś takich akcji. Zresztą na poprzedniej stronie interesowało Cię tylko jak tu do "nowego" zagadać. Nie chcesz byłego ranić to nie rań i nie wracaj do kogoś przy kim Cię trzyma najwyraźniej wygoda, bo nic innego. 3) Jak zrywasz z kimś akurat wtedy jak się inny obiekt pojawia, to chyba logiczne co było bezpośrednią przyczyną zerwania. Nie czaruj już tutaj. 4) Chcesz się wyszaleć, z tamtym facetem Ci było nie po drodze. Niespecjalnie go kochasz to weź się tutaj na biedną sierotkę nie kreuj co to się pogubiła tylko przestań mącić, zagadaj do kolesia z PKP i nie traktuj byłego jak koło ratunkowe czy plan B bo to chamskie.
|
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aha a temu starszemu zycze jak najlepiej zeby na taka niestabilna emocjonalnie nie trafil ![]() ps. ani ex nic nie zawinil ani nowy niczym nadzwyczajnym sie wykazal, aby miala postapic tak jak postapilas
Edytowane przez normalnyFacet Czas edycji: 2011-02-28 o 18:28 |
|
|
|
|
|
#37 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
wy tylko szukacie okazji tutaj na forum żeby komuś dowalić.---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- Cytat:
Nie jestem głupia i niedojrzała, każdy ma czasami śmieszne problemy z którymi nie umie sobie poradzić. Dzieki, raczej to ty jakaś niedojrzała jesteś. ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- i zaraz wszyscy będą mi dowalać przez takich jak wy, bo tylko do tego dążycie. ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- myśle ze juz nie powinniscie sie udzielac |
||
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
a dziwisz sie ze zaraz zaczna sie jazdy po Tobie ? bo ja sie nie dziwie
|
|
|
|
|
#39 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#41 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
PISZESZ = jestes gotowy/a na ewentualna krytyke. nom tak to tylko zauroczenie masz racje TYLKO.... w dodatku w 1 strone lOL
|
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
|
#43 |
|
Rozeznanie
|
każdy ma prawo do wyrażenia tego co uważa. Ty chciałaś się podzielić problemem, a każdy zareagował wedle własnego uzniania.
|
|
|
#44 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:10.

Wg. mnie jakby facetowi zależało to by próbował to jakoś rozwinąć, a nie gadać z Tobą tylko na imprezach, kiedy wypije.