|
|
#31 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: "Dziewczyny" polujące na zajętych chłopaków
Cytat:
![]() Wg mnie ten facet ma cos na sumieniu. Gdyby nie wiedzial o kogo chodzi inaczej by sie zachowal, bylby zdziwiony, mozliwe ze zaczalby sie glupio tlumaczyc. Ale on zakonczyl temat, bo sie przestraszyl, wg mnie nie mial nic ulozonego w glowie i bal sie ze jeszcze powie troche prawdy i cos wyjdzie na jaw. Ja na Twoim miejscu byłabym bardzo czujna. Na pewno nie ma co robic tragedii, każdy reaguje inaczej, mogl to po postu olac bo nie mial humoru, ale ostroznosci nigdy za wiele . Jesli to burak ktory Cie zdradza to lepiej zeby to teraz wyszlo na jaw niz za kilka lat...
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
Nie popadaj w paranoje jak będzie miał Cie zdradzić to i tak to zrobi
i nawet o tym wiedziec nie bedziesz. Po co sie truć. Moja rada: w-y-l-u-z-u-j, bo zazdrość może zniszczyć fajny związek. Może komuś zależało, aby zasiać ziarenko niepewności jak widać poczynił/a to dość skutecznie ![]() Więcej wiary w swojego faceta
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zadomowienie
|
a dla mnie to też trochę nie poważne, że trzeba się z głupiego misia, którego mam na nk spowiadać
swojemu ukochanemu...Jak już tak się chcecie pod kloszem trzymać to może uzgodnijcie, że likwidujecie konta na nk, fejsie, czy gdzie tam je macie i będzie spokój (chyba, że zacznie się grzebanie w poczcie, telefonach i gdzie tam się jeszcze da, bo a nóż coś znajdę ).
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
U mnie też zaczęło się od błahostki. Ale mój facet jest (?) ze mną szczery, choć ostatnio były z tym problemy. Zapytaj wprost jeszcze raz, jak ci nie odpowie to powiedz, że ci przykro, bo tylko chciałaś wiedzieć. Od pozorów się zaczyna...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:55.