|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dieta&Ćwiczenia przed i po :)
Naprawdę myślisz, że to, co zjadłaś miało 1500 kcal? nie, nie uważam, że dieta opierająca się a 1500 kcal jest zła, ale ważne jest co jesz, a Twój jadłospis jest tak naprawdę bezwartościowy. i nie mówię tego złośliwie - po prostu ja sama kiedyś zrobiłam dokładnie to samo - słaby jadłospis (zapychanie się warzywami i sztucznym,i jogurtami) i masa ćwiczeń - schudłam 14.5 kg w kilka miesięcy, ale tak sobie przy tym rozregulowałam metabolizm, że do dziś mam z tym problemy. Życzę Ci jak najlepiej i naprawdę lepiej będzie dla Ciebie ćwiczyć i kształtować figurę, niż dalej się odchudzać. pozdrawiam
|
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#33 |
|
Przyczajenie
|
liczyłaś kalorie... a jak było z alkoholem ? pozwalałaś sobie na coś od czasu do czasu?
|
|
|
|
|
#34 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie to przeradza sie w chorobe Wcale a wcale mi sie to nie podoba...znacznie ładniej było PRZED I jeszcze autorka watku pisze, ze chce zgubic cm z ud ![]() Normalnie anoreksja...
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Gratulacje, wyglądasz świetnie!
![]() (Pomysł z zejściem do 45kg wg mnie zupełnie nietrafiony - teraz wyglądasz idealnie - bardzo szczupło ale zarazem i zdrowo, jeśli schudniesz jeszcze 7kg to raczej nie będziesz mogła się pochwalić zdrowym wyglądem.
|
|
#37 |
|
Przyczajenie
|
Mój jadłospis np.
śniadanie-kromką białego chleba masło szynka + herbata zielona 200 kcal II śniadanie-2 jabłka 120 kcal obiad-8 pierogów ruskich-700 kcal podwieczorek- jogurt fit-100 kcal ryż z rybą - 300 kcal To dla Ciebie mało wartościowe ? Jak ktoś się nie zna to tak się kończy ja układałam diete z dietetykiem ![]() ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- Nie pije alkoholu wiec nie miałam z tym problemów ![]() ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- Dieta i masa ćwiczeń
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
gratuluję wyników Jestem pod wrażeniem![]() no nie mogę się napatrzeć na Twoje zdjęcie
Edytowane przez igunia18 Czas edycji: 2011-03-21 o 21:10 |
|
|
|
|
#39 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
Ja również ci gratuluję
Tylko proszę cię nie odchudzaj się więcej Jesteś akurat, będziesz za chuda jeśli zgubisz jeszcze jakieś kg
|
|
#41 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I nie zagalopuj się. Teraz masz idealne ciało |
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() i dołączam się do pytania, ile ćwiczysz i co.
|
|
|
|
#43 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Powinnaś znaleźć się na wątku Krzywe Zwierciadło a nie tutaj. "Za cenę dobrego samopoczucia" - jeżeli chcesz się aż tak wyniszczyć (być zmęczona, nie mieć na nic siły, stracić włosy), to faktycznie, to jest świetne samopoczucie! Ty nie masz problemu z wagą, tylko z głową, powinnaś udać się do psychologa, bo masz coś nie tak z postrzeganiem siebie. Poza tym moim zdaniem już teraz jesteś za chuda, już wyglądasz trochę niesmacznie. A co dopiero byłoby przy wadze 45 kg. |
|
|
|
|
|
#44 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
to był przykładowy jadłospis warzywa jem 4 razy w tyg. ogólnie przy mojej diecie ćwiczyłam po 1,5 h aktualnie nie stosuje diety prowadzę zajęcia aerobic na siłowni 5 razy w tyg. (2 h) i do tego jeszcze biegam ![]() ---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#45 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
cieniutka złośliwość i na dodatek sama sobie pojechałaś, tym że nie umiesz czytać tudzież "odczytywać" to pewnie dlatego, że za mało energii dostarczasz do mózgu, myślenie idzie Ci gorzej
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#46 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:00.

Jesteś akurat, będziesz za chuda jeśli zgubisz jeszcze jakieś kg

to pewnie dlatego, że za mało energii dostarczasz do mózgu, myślenie idzie Ci gorzej