|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko na wymianę :)
OFERTA NIEAKTUALNA
![]() # 27 tenisówki trampki h&m w panterke panterka 37 38 OFERTA NIEAKTUALNA ![]() # 28 BOKSERKA TUNIK PANTERKE PANTERKA H&M 34 36 38 OFERTA NIEAKTUALNA ![]() #29 BOKSERKA TUNIKA PANTERKE PANTERKA H&M 34 36 38 Edytowane przez Hekate_ Czas edycji: 2011-10-02 o 16:02 |
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
hej
znajdziesz coś za tenisówki w panderkę ( ubrania za ubrania) poza wątkiem mam jeszcze spódnicę jeansową topshop bluzję new look w paski zielono granatowe odp u mne
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
#29 torebka z ćwiekami czarna typu worek
Czarną torebkę z ćwiekami typu worek. Torebka to DIY. Torebka miała zszywane rączki oraz podszewkę w środku. Wizualnie jest bez wad. Do torebki dorzucam bokserkę H&M - torebka worek - bardzo pakowna, mieszcząca nawet A4 - zapinana na zamek i 2 zatrzaski - z tyłu posiada kieszonkę - w środku 2 zapinane kieszonki - kilka przegródek na drobiazgi i długopisy - ozdobiona ćwiekami # 30 bokserka w paski h&m Bluzka jest w paski biało - czarne. Bokserka kupiona na dziale outlet posiada drobne dziurki. Nie mam dobrego aparatu więc nie miałam tego jak uchwycić dokładniej są one są one za małe. Jest to odzież typu outlet zakupiona na allegro. Bokserka posiada drobne plamki - wydaje mi się, że spokojnie można to usunąć - ja nie mam na to czasu. - bardzo fajna bokserka - pasiak - kieszonka na lewej piersi - luźny fason - dłużna - odpinane guziczki Ponieważ bokserka ma luźny fason pasuje od rozmiaru XS do L. # 31BOKSERKA THE BEATLES ROZ XS / S 34 / 36Bokserka jedyna w swoim rodzaju W rozmiarze 34/ 36 Bokserka posiada malutką białą plamkę - widoczna po lewej stronie. - oryginalna bokserka - motyw the beatles - opina sylwetkę Widoczna biała mała plamka. # 32 CZARNA BOKSERKA FISHBONE ROZ S/ M |
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
Spodnie są super slim ! Rurki są używane w stanie bardzo dobrym. Spodnie nie mają żadnych mankamentów czy wad. Spodnie w kolorze jasnego jeansu - nie są ciemne a jasne. Opis przedmiotu : - świetne jasne rurki - lekkie przetarcia - idealnie opinają sylwetkę - 2 kiszonki z przodku spodni - biodrówki - super modne Rurki są w rozmiarze 34 - metki 34 Są idealne na osobą noszącą rozmiar XS - S Wymiary : Długość - 89 CM Szerokość nog. na dole - OK 12 CM Biodra - 41/ 42 CM Pas - 33 / 34 CM To prawdziwe rurki !# 35 SUPER RURKI SLIM ROZ 34 36 XXS XS MEGA OBCISŁE HM Rurki są używane w stanie bardzo dobrym. Jedyny mankament spodni to małe przetarcie 1/2 mm nad lewą kieszonką z tyłu spodni - nie jest to widoczne, ani nie przeszkadza w użytkowaniu spodni - z tą wadą zostały zakupione. Lewa kieszeń w środku jest rozpruta - można zaszyć. Wizualnie spodnie są jak nowe. Opis przedmiotu : - świetne jasne rurki - lekkie przetarcia - idealnie opinają sylwetkę - 2 kiszonki z przodku spodni - biodrówki - super modne Rurki są w rozmiarze 34 - metki 34 Są idealne na osobą noszącą rozmiar XS - S Wymiary : Długość - 99 CM Szerokość nog. na dole - 13 CM Biodra - 42
Edytowane przez Hekate_ Czas edycji: 2011-12-08 o 18:15 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:51.