|
|
#31 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nieporozumienie w kinie zdarzyło się Wam??
Wygrałam kiedyś w konkursie podwójne zaproszenie do kina. Kino tzw. klimatyczne, z kilkudziesięcioletnią tradycją, żaden tam multipleks
Wzięłam osobę towarzyszącą i pojechaliśmy do tego kina. Na miejscu dowiedzieliśmy się, że seansu nie będzie bo jesteśmy jedynymi widzami a dla 2 osób filmu nie puszczą, w dodatku dla takich co mają bilety wygrane w konkursie (sponsorem było to kino), a nie zakupione w kasie. Ewentualnie możemy próbować obejrzeć film następnego dnia, pewnie będzie więcej osób więc seans się odbędzie.Od tamtej pory chodzę do Multikina/CinemaCity itp. |
|
|
|
|
#32 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nieporozumienie w kinie zdarzyło się Wam??
Cytat:
a to bezczelność ja rozumiem, ze to są dla nich kosztu, bo tak na prawdę puściliby film dla pustej sali, ale do jasnej ciasnej, po co dawali zaproszenia do konkursu
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe. S. Mrożek
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:06.

Wzięłam osobę towarzyszącą i pojechaliśmy do tego kina. Na miejscu dowiedzieliśmy się, że seansu nie będzie bo jesteśmy jedynymi widzami a dla 2 osób filmu nie puszczą, w dodatku dla takich co mają bilety wygrane w konkursie (sponsorem było to kino), a nie zakupione w kasie. Ewentualnie możemy próbować obejrzeć film następnego dnia, pewnie będzie więcej osób więc seans się odbędzie.