|
|
#31 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: poduszka dla ciezarnych/ do karmienia
Ja kupiłam poduszkę Poofi "9miesiecy" w fabryce wafelków i jest genialna. Mega dobrze wykonana i ma super funkcję część pod nogi jest twardsza więc odciąża biodra a ta pod plecy i brzuch mięciutka więc śpi się z nią super. Przy pierwszym dziecku korzystałam z poduszki do karmienia tej firmy i również sprawdziła się idealnie. Z czystym sumieniem polecam!!
|
|
|
|
|
#32 |
|
Przyczajenie
|
Jestem wlasnie przed zakupem poduszki i nie moge sie zdecydowac... Jest to dosc spory wydatek, a nie chcialabym sie nadziac. Wiekszosc z was poleca kojec firmy motherhood, a mnie jeszcze kusi poduszka "9 miesiecy" firmy poofi. Moze ktoras z was miala jednak te poduche?
|
|
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
Ja polecam poduszkę "Cebuszkę". Swoją kupiłam za 85 zł.
|
|
|
|
|
#34 |
|
Przyczajenie
|
Jeszcze przed świętami zdecydowałam się jednak na poduszkę motherhood kojec premium. Jak na razie jestem bardzo zadowolona. Poduszka bardzo miła w dotyku, wygodna, śpi się dobrze - nawet mąż się do niej przytula
|
|
|
|
|
#35 |
|
Wtajemniczenie
|
właśnie ja zastanawiam się nad Motherhood zwykłą, Motherhood premium, i poduszką SuperMami w kształcie C. Szkoda, że nie można zobaczy ich w sklepach, tylko w Smyku widziałam Motherhood zwykłą.
sasi_d, jak Ci odpowiada twardość poduszki?
|
|
#36 |
|
Przyczajenie
|
asix86 - nie miałam problemu z wyborem pomiędzy kojcami Motherhood zwykłą a premium, gdyż ta druga o wiele bardziej mi się podobała (choć wiem, że cena wyższa). Ad. twardości - kilka nocy przespałam z jedną częścią pod głową, a potem odwrotnie - nie wiedziałam, która gdzie powinna być
Ułożyłam sobie poduszkę tak, żeby było mi wygodnie. Czasami zamieniam ją tylko stronami, że poduszka leży z mojej lewej lub prawej.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:57.