|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pamiętnik
Ja rowiniez pisalam
mialam z 3 grube zeszyty takie ... i spalilam , bo ktos kiedys chcial przeczytac . Troche żaluje ...
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zadomowienie
|
Jak je pisałam, to nieźle pop***ona byłam,więc na zasadzie zrywania z przeszłością i zaczynania nowego życia. KOlejny etap autoterapii
![]() It's the first day of the rest of your life....
Kiedy podchodzę do dziecka, wzbudza ono we mnie dwa rodzaje uczuć: czułość wobec tego, kim jest i szacunek dla tego, kim może się stać. Maryniu Niania Ogg zwykle kładła się spać wcześnie. W końcu miała już swoje lata. Czasami szła do łóżka nawet o szóstej rano. |
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
No chyba że tak
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Piszę i to uwielbiam, szczególnie, że teraz przechodzę uznawany za burzliwy okres bycia nastolatką. Zaczęłam w 5 klasie podstawówki. Wypisałam do tej pory niecały 120 kartkowy zeszyt.
|
|
#35 |
|
Zadomowienie
|
miałam kilka zeszytów, ale je wyrzuciłam. Tylko z pamiętnika trochę gimnazjalnego zostalo pierwsze 12 kartek ze zdjęciem, potem był pamiętnik licealny i zapisałam w nim około 60 kartek, z czego przestalam pisać.
Sposób na pamietnik? Napisalam na pierwszej stronie mamo tato, jak to czytacie to chociaż się przyznajcie . Czasami tż dawałam poczytać, bo głównie pamietnik licealny byl pisany od momentu jak go poznałam, pierwsze moje mysli na jego temat, itp itd wyobraźcie sobie to jak mozecie i mamy z tego niezłą rezerwę śmiechu
http://zemnacisienieupiecze.blogspot.com Edytowane przez pranknature Czas edycji: 2011-06-12 o 14:22 |
|
|
|
|
#36 |
|
Wtajemniczenie
|
ja piszę pamiętnik od 97 r. nie wiem ile tego powstało, mam nadzieję, że nikt nie czyta
myślałam kiedyś nad spaleniem, ale to symbolizuje uwolnienie się od czegoś, a ja nie zamierzam się uwalniać uwielbiam czasem przeczytać stary pamiętnik. kupa śmiechu zawsze z tego jest co jakiś czas jak skończy mi się zeszyt piszę na komputerze. tu są hasła dostępu, ze trzy trzeba złamać aby się dostać, więc ufam, że są zupełnie bezpieczne ;]
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zadomowienie
|
Ja znalazłam ostatnio swój pamiętnik z gimnazjum i z początków liceum, usmiałam się przy czytaniu nieziemsko, wiele dobrych wspomnień wróciło
fajna sprawa, teraz nie pisze niczego, b zwyczajnie nie mam ani ochoty ani czasu
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
pamietnik nie, ale blog tak. z tym ze nie tak szczery jak pamietnik. bardziej ogolny. to moj poglad na ta kwestie
|
|
|
|
|
#39 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
W wielu z was przyznam wam racje, dlatego, że spalenie pamiętnika wiąże się z tym, że człowiek się uwalnia od pewnych rzeczy które wydarzyły się w młodości. Myśle, że jak każdy nasz nowy pamiętnik będzie taki sam jak stary to pisanie nam się będzie kojarzyć z monotonią. Najlepszą rzeczą w życiu każdej kobiety jak ma o czym pisać. Bo jak ktoś całymi dniami siedzi w domu i nigdzie nie wychodzi to nie ma o czym pisać.
PS. przepraszam, że pisze tak chaotycznie
|
|
#41 |
|
Raczkowanie
|
Pisałam. Zaczęłam w gimnazjum, skończyłam w liceum. Głównie sprawy sercowe, miłostki mniejsze i większe. Blog też był, ale prowadzony bardzo chaotycznie. Poza tym... zapisywałam smsy
Uzbierał się cały zeszyt, mam też trochę zapisanych na komputerze(ciężko było przeżyć kradzież telefonuI chyba nigdy nie miałabym serca spalić.Z jednej strony ciężko byłoby mi się tego pozbyć, choć z drugiej - nie wiem, gdzie mogę bezpiecznie schować. |
|
|
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
Ja kończe teraz zapisywać 320 kartkowy pamiętnik. Długo myślałam nad tym jaki zeszyt bądź notes miałabym sobie kupić na nowy pamiętnik. Mój poprzedni był taki: http://merlin.pl/Sweet-Moments-bruli...01007042_3.jpg . Oczywiście kupiłam go w innym sklepie. W tamtym roku w styczniu po świętach była obniżka cen w Carrefour wszystkich produktów i on kosztował po 7 złoty ale niestety nie miałam tyle kasy. Z resztą po co miałabym mieć taki sam z tej serii skoro wczoraj w komórce wygrzebałam stary duży i gruby zeszyt
Wystarczy że go tylko ozdobie i będzie wyglądał jak oryginalny dopiero co kupiony w sklepie
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
ja piałam kilka dobrych lat, miałam kilkanaście grubych zeszytów, niestety podczas mojej nieobecności ktoś je przeczytał informując mnie potem o tym, więc ze wstydu wszystko podarłam, pocięłam i wyrzuciłam, niesamowicie tego żałuję...teraz też chciałabym pisać, ale już się nie odważę, jak muszę się wyżalić a chcę to zrobić na piśmie to piszę wszystko w mejlu i wysyłam go na swoją drugą pocztę
ale to żadko
|
|
#44 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak przy okazji... znalazłam starszy wątek --> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=56867
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
Raczkowanie
|
hej wszystkim
![]() mam 21 lat i właśnie zaczęłam opisywać swoje uczucia i emocję w zeszycie. jak myślicie czy to nie jest dziecinne? czułam taką potrzebę zacząć pisać bo mam ciężki okres w życiu a nie mam się komu wygadać . |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:01.

mialam z 3 grube zeszyty takie ... i spalilam , bo ktos kiedys chcial przeczytac . Troche żaluje ...

i mamy z tego niezłą rezerwę śmiechu