|
|
#31 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: CZERWIEC: Ciuchowa wymiana u Evacuaction!
podobają mi się zielone albo fioletowe balerinki
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: CZERWIEC: Buty rozmiar 37!!!
okej, w takim razie co proponujesz?
![]() ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- tak jak pisałaś, dekolt jest prosty, po założeniu staje się taki 'lejący', ściągacz na biodra jest bawełniany, a całość taka materiałowa bardziej
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
proszę
|
|
|
|
#34 |
|
Wtajemniczenie
|
długość wkładki to 24, ale one są właśnie jakieś mniejsze mimo tej wkładki.
---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- nie mam możliwości zrobienia teraz zdjęcia, ale szorty są z tyłu gładkie, nie maja kieszeni, bluzki mogę oddać wszystkie. Powiedz jeszcze jaką długośc wkladki maja balerinki ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- tylko, ze zielone bardziej mi się podobają ![]() ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- odezwe sie we wtorek albo w środę, bo muszę już iść a na weekend wyjeżdżam. ![]() porozglądaj się jeszcze u mnie w wątku, może coś jeszcze Ci wpadnie w oko |
|
|
|
#36 |
|
Zadomowienie
|
Niestety nic
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
zmierze spodenki wieczorem i sie odezwe
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
spodnie lila
pas36 biodra40 dl calk102 ale sa dosc mocno rosciagliwe,jezeli nosisz S to nie ma sily zeby nie byly dobre ![]() a ja poprosilabym o wymiarki sweterkow-szerokosc pod paszkami i dlugosc calk wystarczy ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- nic sie nie stalo,ale napewno nie wymienie 2par spodni za sweterki zastanawiam sie nad oddaniem 1,a co dopiero 2. . Hmm trudno to okreslic to taki lila przygaszony,moim zdaniem ladny pastelowy. Niestety do reszty spodni,ktore wyminilas nie bede miala narazie zasiegu (mieszkam w2domach..) dlatego moglabym oddac te. Sprawdz prosze czy te plamki wogole sie spiora ps: moglabym dolozyc spodniczke jeansowa jezeli Ty dolozysz baze i korektor z kosmetycznego |
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
nic
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic, moja wish lista w pierwszym poście watku
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
niepredko,odpowiada Ci wymiana Twoje swetry za moje liliowe rurki?
|
|
|
|
#44 |
|
Zadomowienie
|
niestety nic nie widzę ..
|
|
|
|
#45 |
|
Rozeznanie
|
niestety nic
|
|
|
|
#46 |
|
Wtajemniczenie
|
hej, z tego co sobie wybrałaś moge oddać dowolną kombinację , prócz sukienek, bo sukienki wymieniam tylko na inne sukienki. Kosmetyki takie jak w wątku, nie mam tego dużo, ale to wszystko co mogę zaoferować
|
|
|
|
#47 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję, weekend udany, bo w moich ukochanych górach
![]() Wszystkich to może nie, ale wszystko co wybrałaś jest dostępne i mogę oddać np. japonki i jakieś bluzki, spódniczkę czy jak tam sobie pokombinujesz, tylko prosiłabym o długość wkładki, bo boję się że będą za małe. Mówiłaś, że masz 37 z nachyleniem na 36. Sukienkę z chęcią zobaczę. |
|
|
|
#48 |
|
Wtajemniczenie
|
Pewnie, poczekam. Nie ma problemu. Tylko prosiłabym żeby zmierzyć długość wkładki. Ja muszę mieć 24. Napisz dokładnie co chcesz za buty, to zarezerwuję. W jakim one są stanie?
|
|
|
|
#49 |
|
Wtajemniczenie
|
ok. Tylko nie jestem pewna czy jakieś rzeczy, które Ci podobały już nie poszły w świat, bo nic nie rezerwowałam. ;(
---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- Sukienka i japonki sa już w negocjacjach. Reszta jest.
|
|
|
|
#50 |
|
Wtajemniczenie
|
japonki jednak zostają u mnie więc również rezerwuję je dla Ciebie
---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- najbardziej zależy mi na zielonych butkach i mam nadzieje, że nie będą za małe . Japonki wróciły, sukienka niestety już po wymianie adresów, ale ta w kwiatki jest. A i gorset w negocjacjach, ale wiesz jak to jest. Ostre negocjacje a 90% nie dochodzi do skutku ![]() rzeczy na Ciebie czekają. w czwartek się zgadamy i ustalimy co i jak |
|
|
|
#51 |
|
Wtajemniczenie
|
hej, Kochana i co z nasza wymianką
|
|
|
|
#52 |
|
Wtajemniczenie
|
kurczę, czyli zielone będą małe
na nich mi głównie zależało---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- no chyba nic. kurczę, a tak sie nastawiłam na te zielone
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
przykro mi ale niczego dla siebie nie znalazłam
|
#54 |
|
Wtajemniczenie
|
no witam
, powiem Ci, że mam ochotę na depilator i myślałam nawet wczoraj o tych zielonych butkach. Przypomnij mi co Ci się podobało---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Japonki są, bo dziewczyna zrezygnowała z nich. Jeszcze jedna wizażanka kusi mnie depilatorem i muszę zobaczyć, która transakcja bardziej mi się opłaci ![]() a powiedz, czy oddałabyś depilator za 4 pierwsze rzeczy, które wymieniłaś u mnie? |
|
|
|
#55 |
|
Wtajemniczenie
|
jeśli wolałabyś coś innego to też napisz. Szukam właśnie depilatora wiec na pewno się dogadamy
|
|
|
|
#57 |
|
BAN stały
|
cos za sweterek h&M ?
---------- Dopisano o 01:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:21 ---------- jeszcze ten depilator mnie bardzo interesuje |
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
10. Buty na obcasach Quazi (i tu rozmiar 36! Ale wszystkie wyżej wymienione buty są w rozmiarze 37, a nosiła je ta sama osoba) - czarne, również z takiego "wstążkowego" materiału, z przodu urocze kokardki, obcas chyba 6 cm. Buty założone nie więcej, niż 3 razy, stan idealny. Również mogę być wybredna... ![]() ?
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:38.