|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: prosze o odp...moj chlopak ma problem z''zakonczeniem
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez uważam, ze w tym może tkwić przyczyna. |
|
|
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
jesli oczywiscie sie widzimy...
bo razem niestety nie mieszkamy...jak juz spedzamy ze dzien i noc to przewaznie robimy to rano wieczorem...w nocy wiec wychodzi 2,3 razy...ale ''pocztaki''chyba sa bardziej intensywne po roku czy dwoch juz tak czesto nie uprawia sie sexu...chyba...
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
A tak, tak, myślałam o jednym, a napisałam na odwrót
![]() Oczywiście chodziło o to, że robią to za często |
|
|
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
aaaa tylko jeszcze chcialam dodac,ze na pocztaku tez robilismy to czesto i nie bylo tego problemu...i czasem po ''przerwie''za 1 razem byl ten problem...jak np w ciagu dnia robimy to juz 2 czy 3 raz to rozumiem, ze wtedy moze byc problem bo nie minelo wystarczajaco czasu...
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lepiej zrobic przerwe w zwiazku z "wyczerpaniem materialu" = mega zadowolenieanizeli miec przerwy bo ma sie niskie libido |
|
|
|
|
|
#37 |
|
Przyczajenie
|
Jako facet mam podobny problem. Wlasnie szukalem informacji na ten temat i tutaj trafilem.
W moim przypadku to nie jest problem wynikajacy ze stanu zdrowia. Moja dziewczyna moze mi godzinami reka machac i nic sie nie stanie. Jestem caly czas gotowy, ale nie skoncze. Probowalem z inna (tez reka, ona wie o tym) i przy tamtej skonczylem po paru minutach dosyc mocno. W czym tkwi roznica? Doszedlem do wniosku ze bardziej w psychice. Tamta dziewczyna nie byla ladniejsza, nie podniecala mnie bardziej. Przy mojej dziewczynie czuje presje ze musze skonczyc, skupiam sie i nic mi nie wychodzi. Nie wiem jak to zwalczyc. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:10.

bo razem niestety nie mieszkamy...jak juz spedzamy ze dzien i noc to przewaznie robimy to rano wieczorem...w nocy wiec wychodzi 2,3 razy...ale ''pocztaki''chyba sa bardziej intensywne po roku czy dwoch juz tak czesto nie uprawia sie sexu...chyba...