|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: LIPIEC Letnie różności
2) Pomadka NYX, odcień Honey (nude), nowa
Woda toaletowa Yves Rocher, Pur Desir de Gardenia, 30 ml coś u mnie?
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
11) Meteoryty Guerlain, odcień Teint Rose, mogę zrobić odsypkę do uzgodnienia (mam trochę kulek osobno, więc są nieużywane)
coś u mnie? bardzo mi zależy ![]() odpisz proszę u mnie pozdrawiam
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 70 pkt / 100% pozyt.
|
coś za
2) Pomadka NYX, odcień Honey (nude), nowa 6) Puder NYX, Mosaic Powder, odcień Truth (brązy i złota), nowy 10) Clean&Clear Advantage, żel punktowy, nowy 13) Woda toaletowa Yves Rocher, Pur Desir de Gardenia, 30 ml, bez kilku psików 15) Perfumy Donna Karan, Cashmere Mist, pojemność początkowa 50ml, została połowa ?
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Mogę oddać Sunflowers, bo Moschino jest w rezerwacji.
Jeśli Ci odpowiada, to poproszę adres na PW ![]() Umieść w podpisie link do wątku, bo ciężko Cię znaleźć Twój wątek żeby odpisać
|
|
#36 |
|
Zadomowienie
|
Kochana, nie miałam nigdy meteorków więc nie wiem, jak to się prezentuje, wolałabym przeczytać ile możesz oddać.
Wiadomo, że ja chciałabym jak najwięcej, ale nie wymagam nie wiadomo czego.
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() coś za nyx honey? (ewentuanie może meteoryty)
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
cos u mnie za
2) Pomadka NYX, odcień Honey (nude), nowa 3) Pomadka NYX, odcień Earth Angel (perłowa, brąz), nowa ___________ https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=544234 wymianka |
|
|
|
|
#40 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Jakie to zapachy?
7) Balsam do ciała, Sephora Douche Wash, 150 ml, nowy 8) Żel pod prysznic, Sephora Douche Wash, 150 ml, nowy |
|
|
|
|
#41 |
|
JESTEM ONA
|
Hej,
jeśli szukasz Givenchy Amarige, to mogę zaproponowac ok. 23 ml/ 30 ml plus ew. kilka próbek zapachów.Mnie ciekawi Donna Karan. Daj znac u siebie ![]() edit: czy to jest wersja EDT czy EDP ?
. Edytowane przez _kapryska_ Czas edycji: 2011-07-27 o 22:58 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
coś za Donne Karan oraz odlewki amor amor absolu, kenzo amour oraz Naomi ?
|
|
|
|
|
#44 |
|
404 Not Found
Przekupka: 169 pkt / 100% pozyt.
|
Prawdę mówiąc nie wiem ile mogę "zażądać" za puder sally hansen bo paletkę zostawię chyba sobie. Nie wiem jak wycenić wartość w porównaniu do meteorytków
|
|
|
|
|
#47 |
|
Rozeznanie
|
coś u mnie za którąś z tych rzeczy: Pomadka NYX, odcień Honey (nude), nowa
Błyszczyk NYX Mega Shine, odcień Frosted Beige, sprawdzony raz na ręce Meteoryty Guerlain, odcień Teint Rose ? mogę oddać kilka rzeczy
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
moze:
Puder NYX, Mosaic Powder, odcień Truth (brązy i złota), nowy Odpowiednik Thierry Mugler, Angel, 20ml, nowe Perfumy Donna Karan, Cashmere Mist,
|
|
#49 |
|
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
5) Błyszczyk NYX Mega Shine, odcień Frosted Beige, sprawdzony raz na ręce 6) Puder NYX, Mosaic Powder, odcień Truth (brązy i złota), nowy 11) Meteoryty Guerlain, odcień Teint Rose, mogę zrobić odsypkę do uzgodnienia (mam trochę kulek osobno, więc są nieużywane)
|
|
#50 |
|
Wtajemniczenie
|
niestety nic
|
|
|
|
|
#51 |
|
JESTEM ONA
|
Przepraszam, ze dopiero odpisuję , ale nie było mnie 2 dni .
Wszystko może byłoby fajnie, tylko że jestem taka akuratna i lubię miec komplety, tzn. korek od flaszki, ba również kartonik. No takie skrzywienie ( nawet miniaturki mam w kartonikach). Korek u DK jest śliczny ( notabene zapachu nie znam - tylko opisy , przyznaję ), jego brak będzie dużym uszczerbkiem dla mego oka, wiec podziękuję jednak. Z pozdrowieniem
|
|
#52 |
|
Zadomowienie
|
hej, rozumiem, że rezygnujesz z cerruti?
---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- Hej, nie powiem, że to się nie liczy, bo wartość troszkę spada - ale mi chodzi głównie o zapach. Dlatego możesz zatuszować brak korka odrobinę większą odsypką (bo Cerruti ma korek i kartonik). Czekam na propozycje ![]() aha i zainteresowała mnie jeszcze biała czekolada, wygrzebałabyś coś u mnie za nią? ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- Jednak bardziej zależy mi na meteorytach. Powiedziałabym: najbardziej
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
coś za
Pomadka NYX, odcień Honey (nude), nowa Żel pod prysznic, Sephora Douche Wash, 150 ml, nowy (ten sam zapach) Meteoryty Guerlain, odcień Teint Rose, mogę zrobić odsypkę do uzgodnienia (mam trochę kulek osobno, więc są nieużywane) |
|
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety, ale nic
|
|
#60 |
|
Konto usunięte
|
Demeter Incense jeszcze mi się podobają. Na jej rzecz mogę zrezygnować z innych kosmetyków
![]() ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- hmm faktycznie koszt się rozni, a nie dobralabys nic? bo dolewek nie lubię. Jeśli nie, to pozostanę przy tym zelu pod prysznic i prosilabym o odlewkę lolity , jaką bys mogla zrobic?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:22.

Niepojęte są pokłady ludzkiej niekumacji