|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Brwi
makijaż pernamentny jest drogi.
kostuje od 900 zł do 1200.kolor utrzymuje sie w zalezności od odcienia. jesli wybierzesz szary to zarok/półtora musisz iść do poprawki,a koszt to połowa około 400/500 zł. najgorszy jest odcien brązowy,bo wymywa się na rudo.odcień szary szybko blaknie,a czarny blaknie na niebieskawy odcień. mam dwie koleżanki,ktore robią brwi. ale najwazniejszy jest kształt brwi.nie ma nic gorszego,jak agresywne brwi do delikantej twrzy.jeśli już udasz się do kosmetyczki to pytaj,czy maluje kształt i zakrwya całosc,czy tworzy brwi z kresek imitujących naturalne włoski |
|
|
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też mam problem z moimi brwami, nie wiem co z nimi tak napawdę robic. olejkiem rycynowym smarowałam codziennie brwi i rzęsy przez ponad 2 miesiące i nie zauważyłam absolutnie żadnych efektów, więc zrezygnowałam z tej metody. odcienia kredki czy cienia do brwi nie potrafię sobie dobrac, próbowałam z różnymi brązami, szarościami, wsyztsko wygląda moim zdaniem tragicznie chciałabym pojśc na hennę, ale nie moge nigdzie znaleźc informacji o kosmetycznce która robi dobrze brwi w moim mieście. nie chce iśc do pierwszej lepszej bo boję się że zrobi mi za ciemne.Mam włosy naturalnie ciemny blond, przyciemniony farbą na ciemny brąz. Moje brwi w pomieszczeniu (tam gdize światło jest rozproszone) wyglądają na ciemne (prawie czarne). Za to w świetle sztucznym lub w promieniach słońca są baaardzo jasne, niemal złotawe i wyglądam wtedy niemrawo... Nie wiem czy ryzykowac i pojśc do pierwszej lepszej kosmetyczki. Dodam że moje brwi są chyba rzadsze niż powinny, ale ich naturalna linia to raczej grubsze brwi niż przeciętnej kobiety.
i'm just standing here being a horse and a wizard Edytowane przez abiblabla Czas edycji: 2011-08-15 o 11:43 |
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Ja farbuje wlosy na blond i brwi wydawaly mi sie za ciemne, wiec poszlam kilka lat temu do kosmetyczki by je rozjasnic. A ona mi odradzila, powiedziala, zeby dopasowac brwi do wlosow lepiej bedzie jak skoryguje ksztalt na cienszy, wtedy ciemne beda ladnie sie komponowac z jasnymi wlosami. Zaufalam jej i wyszlo idealnie. Czasem problem jest nie w tym co myslisz, ale do tego trzeba fachowca, ktory dobrze doradzi. Takze poszukaj dobrej kosmetyczki, na pewno cos wymysli.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:56.

chciałabym pojśc na hennę, ale nie moge nigdzie znaleźc informacji o kosmetycznce która robi dobrze brwi w moim mieście. nie chce iśc do pierwszej lepszej bo boję się że zrobi mi za ciemne.