|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia LIV - You've got a friend
Nie mam pojęcia, co to jest Groszku.
Ja też sama sobie instaluje, to co chce zainstalować - a to co mi pokazałaś, to nawet nie wiem co to jest. ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Smacznego Jusia
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
znaczy zaraz zjem
jutro jadę na opalanie więc popołudniu do Was zajrzę ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- nie wiem o czym mówicie ![]() ej a nasza Tap Madyl się coś odzywała?
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, właśnie się nie odzywała
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
to jest jakas aktualizacja zabezpieczen systemu i napisane w stylu , ze mozna uchronic komp przed osobami trzecimi,zeby ktos nie przejal nad nim kontroli
---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- no wlasnie, a Julka byla w pasku ![]() i chyba chce paskiem dostac ![]() ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- a ciekawe jaka zaplate dostana Lordek i ognisty ptak bo tez sa na liscie obecnosci ![]() ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- a jak sie idzie na smerfy w 3D, to sie wychodzi niebeskim jak oni ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- a moze, ze mam te avire to cos blokuje , bo teraz co bedzie mi to tak wisialo ![]() ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- dobra znow gadam se do siebie, to zmykam na RZ , branoc
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Bożesz Ty mój już nawet do smerfów muszą wrzucać tanie, kiepskie, paskudne romansidła
|
|
|
|
#36 |
|
Konto usunięte
|
Ołł€ (EJ KURDE, JAK MI TO EURO WYSZŁO?!
) nowy wątek ![]() No to się melduję ![]() Wiecie co, chora jestem ej NARESZCIE się zrobiło ciepło na dworze, a ja na antybiotyku, weekend pełen planów, ale nieeeeee, Asia musi być chora I jeszcze mnie coś lewa nerka boli, ja się sypię, to jest już chyba początek końca....
|
|
|
|
#37 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajny, dobry lekarz to przynajmniej połowa sukcesu...druga połowa to nastawienie ![]() Randka za✂✂✂ista...ja dałam A. Nescafe z Brazylii <u mnie na rynku sprzedają...nie ma porównania z polskim szajsem...a dostałam ponoć megaza✂✂✂istą herbę z Biedro zielona z białą >Cytat:
Co to się dzieje...wszyscy się po Nim sypią... ![]() ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- Cytat:
Ale bez jaj....iel osób w otoczenia Majka postanowiło se wykopyrtnąć w ostatnim czasie... fatum jakieś czy coooo... ![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Cytat:
Najlepsze w ścięciu długich włosów jest fakt, że jak się nachylisz do przodu to mało co zwisa ![]() A pasemek nie rób...są passe
|
||||
|
|
|
#38 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;28968663]Ołł€ (EJ KURDE, JAK MI TO EURO WYSZŁO?!
) nowy wątek ![]() No to się melduję ![]() Wiecie co, chora jestem ej NARESZCIE się zrobiło ciepło na dworze, a ja na antybiotyku, weekend pełen planów, ale nieeeeee, Asia musi być chora I jeszcze mnie coś lewa nerka boli, ja się sypię, to jest już chyba początek końca.... [/QUOTE]Asiek, musiałaś przycisnąć kombinację klawiszy, albo masz już na klawiaturze Euro, tam gdzie dolar ![]() Ja też się sypie, bo sobie przywiozłam z Irlandii chorobę (przeziębienie), wyskoczyła mi opryszczka i jeszcze @ przyszła ![]() Mam dość... To jakaś kurna kumulacja ![]() Taaak, to początek końca ![]() Cytat:
"Znikają" wszyscy Ci, z Jego otoczenia... ![]() ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- Cytat:
![]() Mnie odradzają wszyscy fryzjerzy farbowanie całych włosów, więc co tu jest passe się pytam ?! ![]()
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;28968663]Ołł€ (EJ KURDE, JAK MI TO EURO WYSZŁO?!
) nowy wątek ![]() No to się melduję ![]() Wiecie co, chora jestem ej NARESZCIE się zrobiło ciepło na dworze, a ja na antybiotyku, weekend pełen planów, ale nieeeeee, Asia musi być chora I jeszcze mnie coś lewa nerka boli, ja się sypię, to jest już chyba początek końca.... [/QUOTE]Starość, Aśka, starość... Nie chcę Cię martwić, ale co roku jest coraz gorzej... A co do nerek...na nerki najzdrowszy jest browar ![]() ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- Aśka toś deo✂✂✂ała na fejsie linkiem ![]() Moja ukochana piosnka |
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
No to ja będę już spadać.
Nie wiem kiedy wpadnę, może jutro Dobranoc
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Cudny nowy wątek.
Jutro dwa lata i dwa miesiące mijają, to i my nowy wątek na tę okoliczność mamy. ---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ---------- Miałam właśnie pisać, ale widzę, że już wiecie... http://www.michaeljackson.com/us/new...rs-frank-dileo |
|
|
|
#43 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wieeeem, chciałam być pierwsza w tym roku ![]() Eeeeeeeeejj Właśnie mi moja współlokatorka z Poznania powiedziała, że nam się w mieszkanku zagnieździły pluskwy domowe |
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
http://pl.wikipedia.org/wiki/Pluskwa_domowa
Pluskwa domowa (Cimex lectularius) – gatunek owada należący do rzędu pluskwiaków różnoskrzydłych, rodziny pluskwowatych. Żywi się krwią zwierząt ciepłokrwistych, w tym człowieka. Była prawie wytępiona w krajach rozwiniętych (z użyciem DDT), ale współcześnie obserwowany jest jej powrót. Potrafi być uciążliwa w warunkach domowych, często poprzez aktywność nocą w łóżkach. (Zupełnie jak eMDżej, ale On nie jest uciążliwy ) ![]() Bułgarscy chłopi, aby chronić się przed pluskwami, kładli wokół łóżek liście fasolki szparagowej – być może włoski na liściach zatrzymywały owady. ![]() Piękne to one nie są: ![]() entomologia-pluskwa-domowa.jpg I miłe też nie, bo potrafią nieźle pogryźć: pluskwa20domowa.jpg Trzeba więc: robale_gryza_mieszkancow_na_mickiewicza_co_robia_urzednicy_6.jpg Sorry, ale jak przeczytałam to, co napisałam, to
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
A teraz udaję się w objęcia pewnego Kogoś:
michael_jackson_bad_era.jpgSmile-michael-jackson-10058771-483-356.jpgsmiling-michael-jackson-8794638-413-585.jpg
|
|
|
|
#46 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem ja ide na Smerfy 2D ale kto wie kto wie ... pewno zaraz sie dowiem jak poczytam post Kamuszki
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
urlop
urlop
|
#48 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie bodajze tydzien temu czy jakos tak, chciala ta malpa zaskoczyc, zaczelam czuc mrowienie na ustach i pieczenie ze swedzeniem. I tak mysle, co tam sie dzieje, wiec Heviran poszedł w ruch i tak bralam przez 5 dni, dziadow nie zdazyla wyskoczyc bo ja ubil na starcie ---------- Dopisano o 07:50 ---------- Poprzedni post napisano o 07:48 ---------- Jusia witaj witaj, w koncu troszkę dojdziesz do siebie
|
|
#49 |
|
Konto usunięte
|
Anka, ale mnie nastraszyłaś
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;28970868]Anka, ale mnie nastraszyłaś
Asiu, czasem wystarczy ze jest zsyp smieciowy w bloku. U nas raz na tydzien przy oproznianiu zsypu robiono dezynfekcje, niuchało wtedy lizolem na cały blok. Moim zdaniem to akcje dezynfekcje trzeba przeprowadzić w całym budynku łącznie z kratkami wentylacyjnymi
|
#51 |
|
Konto usunięte
|
Nie mamy zsypu... Ale sąsiadka obok robiła ostatnio remont, może jak zdjęła boazerie czy coś to się to rozlazło...?
Najgorsze jest to, że całe mieszkanie mamy w boazerii drewnianej, więc to coś ma się gdzie ukryć |
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;28971375]Nie mamy zsypu... Ale sąsiadka obok robiła ostatnio remont, może jak zdjęła boazerie czy coś to się to rozlazło...?
Najgorsze jest to, że całe mieszkanie mamy w boazerii drewnianej, więc to coś ma się gdzie ukryć uuu to boli, moga faktycznie tam siedziec
|
#53 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Liz już siedzi na widowni...
|
|
#54 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i chce mieć przy sobie swoich oddanych przyjaciół
|
|
#55 | ||
|
Zakorzenienie
|
Pożera mnie zazdrość.
![]() Cytat:
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;28971375]Nie mamy zsypu... Ale sąsiadka obok robiła ostatnio remont, może jak zdjęła boazerie czy coś to się to rozlazło...? Najgorsze jest to, że całe mieszkanie mamy w boazerii drewnianej, więc to coś ma się gdzie ukryć Całkiem prawdopodobne. No to kurczę słabo, bo one tam mają zajepistą kryjówkę. ![]() Pamiętam, że u kumpeli karaluchy chowały się właśnie za boazerią, za tapetami, za listwami przypodłogowymi. Każde coś, co jest nalepione na ścianie to dobry schowek dla insekta. ![]() Najlepiej najpierw pouszczelniać wszystkie szczeliny a potem wezwać kogoś na porządną dezynsekcję. ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
Majkol Majkol, gdzie Ty sie podziewasz
a uszkami słonika sobie powiewasz1287651563[1].jpg no to miłego powiewania życzy groszkowa Ania i dzien dobry
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
A ja też nadrabiam Was i później już nie mam czasu pisać
trzeba zmienić taktykę! melduję się w kolejnej części W końcu
|
#58 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kocham takich ludzi a pluskwa ![]() ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Cytat:
![]()
||
|
|
|
#59 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja córka mnie zaskoczyła ostatnio, bo ja tam jestem taką cichą fanką MJ i się z tym mocno nie obnoszę i mała taki tekst "Mamo a ja widziałam Dzeksona, na komputerze u babci on tańczył i śpiewał" może zapuszczę jej jakieś jego teledyski albo koncert to sobie zobaczy i posłucha - młoda lubi wywijać ciałkiem, jak leci jakiś kawałek muzyczny to normalnie cała chodzi a to ramionko, a to dupcia, a to rączka czy nóżka - kocham się jej przyglądać - normalnie obserwowanie jej sprawia mi tak dużą frajdę - wiem - zakochana mamusia w swoim dziecku to standard ![]()
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
mam ochotę na naleśnika z dżemorem, albo jagodową muffinkę i kawę
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:16.

, bo teraz co bedzie mi to tak wisialo

NARESZCIE się zrobiło ciepło na dworze, a ja na antybiotyku, weekend pełen planów, ale nieeeeee, Asia musi być chora 
(((((

Właśnie mi moja współlokatorka z Poznania powiedziała, że nam się w mieszkanku zagnieździły pluskwy domowe

i chce mieć przy sobie swoich oddanych przyjaciół