|
|
#31 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Alien liqueur de parfum
Cytat:
dużo towaru nazbierałaś, więc pewnie coś bym znalazła. jak pachnie jimmy choo? piszesz też o ubytkach widocznych na zdjęciu, ale zdjęć nie znalazłam. co pojemnościowo podobnie byś miała? ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Cytat:
szukam w szczególności korektora i pudru, inaczej będę musiała zakupić. albo jakiejś palety, bo cieni nigdy za wiele. i zawsze zapachy chanel. przepraszam za wybredność, ale za tą bombkę chciałabym coś napewno trafionego. alien ma kilkanaście ml, a Ty masz zapachy powyżej 30 ml, nie wiem, co mogłabyś zaproponować. może coś poza wątkiem? ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- nic, dzięki. |
|||
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
jaacie kto tu się pokazał
![]() znajdziesz coś za flowerbomb ?? albo aliena ?
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam, ale muszę wycofać swoją ofertę, korektor mam od wiosny, pamiętam że użyłam kilka razy i wróciłam do mineralnego.
A teraz jak go wydobyłam, to robi wrażenie jakby brakowało w nim 1/4, ale precyzyjnie tej zawartości określić nie jestem z stanie, dlatego wolę się wycofać. Jest go na pewno jeszcze dużo .Poza tym to wersja tester, z nr 40F, potem jakiś jakby romb i 001
|
#38 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: PAŹDZIERNIK Alien liqueur de parfum
dzięki, nic.
Cytat:
jeżeli przyjmiemy, że ma pojemność 10/15 ml, to mi też pasuje, tylko pytanie, czy mogłabyś coś dorzucić. chyba, że chciałabyś wzamian aliena, wtedy mogę oddać za sam korektor. ogólnie chciałabym go.niestety nic |
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
kogo moje oka widzą
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
kiedy nie mam
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
buziaki
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
i wzajemnie
chyba, że chcesz Diorową Kokietkę, albo cienie z Maca
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki, ale kokietkowych szarości mam sporo, a mac mi nie podszedł. najbardziej właśnie szukam korektora i pudru, chyba że jakąś szałową 5 albo róż
|
|
|
|
#48 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do zdjęć, to się trochę pochwaliłam, bo liczyłam na aparat, który Tżet zabrał w niekończącą się delegację, a póki co w domu został komakt nikona, którego nie cierpię i do dziś nie wiem jak się go obsługuje i mój iphone, który robi fatalne zdjęcia, ale którym pewnie będę się musiała posiłkować. Jimmy Choo pachnie na mnie podobnie jak zwykłe Flowerbomb i dlatego go oddaję, bo mam bombkę w kilku odsłonach.
|
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie czytałam o jimmy'm, że jak bombka, a mój tż nie trawi żadnej bombki
dlatego muszę ją puścić w świat. poza tym potrzebny mi korektor, a nikt nie chce oddać. kiedyś to pudrów i korektorów było w bród, a teraz.. pustki..
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
Lsayla pewnie bym znalazła, ale ja szukam podkładu lingerie
|
|
|
#51 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, trzeba jakoś te ogromne cienie pod okami zatapetować
|
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#53 |
|
BAN stały
|
Coś u mnie za:
Alien liqueur de parfum, kod 7S, tester, bez kartonu, flakon jak produkt, bez oznaczenia testerowego, poj. 14/30 ml. Flowerbomb extreme 27/50 ml, tester jak produkt, zakodowany, bez kartonika. ? Odpisz proszę u mnie
|
|
|
|
#54 |
|
Zadomowienie
|
Witaj.
Więc jakim zapachami mogłabym Cię pokusić za Twoje perfumki?
|
#56 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() szukam korektora hr 02 i pudru sypkiego. jeżeli perfumy, to tylko coco m. i chance. albo fajnej paletki diora. no taka wybredna jestem
|
||
|
|
|
#57 |
|
Zadomowienie
|
A Chance, które szukasz?
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
nie bardzo mam co wybrać, bo zostało Ci ledwie kilka miniaturek. na mini napewno się nie skuszę. może masz jakiś smakołyk?
---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- Krysia, wal od razu co masz w jakich pojemnościach itd. chance wzięłabym na zapas. |
|
|
|
#59 |
|
Zadomowienie
|
Alien i flowerbomb to zapachy, których nie znam, ale bardzo chciałabym poznać. Chanel Chance używam, ale mogłabym pomyśleć czy oddać. I tak Chanel Chance edt ok.10/50ml, Chanel Chance edp ok. 30/100ml. Nie jestem dobra w ocenianiu pojemności, ale tak na moje oko tyle zostało. Ewentualnie jutro mogłabym podesłać zdjęcia.
|
#60 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chciałabym też poznać kod chance edp i kiedy był zakupiony, bo czasem zapachy wietrzeją. proponowałabym wymianę chance edp wzamian za flowerbomb, tylko moich jest mniej o 5 ml i nie bardzo wiem, jak wyrównać tą różnicę. masz możliwość odlania sobie 5 ml? ze względu na Twoją jedną przekupkę prosiłabym też, jeżeli zdecydujesz się na wymianę, żebyś przesłała mi perfumy jako pierwsza, ok? co do aliena, to już chyba nie chcę więcej chance. może masz inny pomysł? co mogłabym dostać? gdybyś znalazła coś o pojemności 10 ml, to byłoby w sam raz. jeszcze popatrzę, co masz. |
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:48.

)

?

Co do zdjęć, to się trochę pochwaliłam, bo liczyłam na aparat, który Tżet zabrał w niekończącą się delegację, a póki co w domu został komakt nikona, którego nie cierpię i do dziś nie wiem jak się go obsługuje i mój iphone, który robi fatalne zdjęcia, ale którym pewnie będę się musiała posiłkować. Jimmy Choo pachnie na mnie podobnie jak zwykłe Flowerbomb i dlatego go oddaję, bo mam bombkę w kilku odsłonach.