|
|
#31 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Ludzka stonoga/ The human centipede
Cytat:
Swoją drogą. Ten film jest żałosny. Oglądałam go tylko po to, żeby zaspokoić niezdrową ciekawość. W drugiej części to wystarczy spojrzeć na głównego aktora i człowiekowi już się wszystko cofa, bleh
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
film jest naprawdę chory. jakoś trudno mi uwierzyć że istnieją ludzie którym podobają się filmy takiego gatunku. poza obrzydzeniem jakoś nie wywołał we mnie ten film głębszych uczuć... tandetne sceny i marna gra aktorska.
|
|
|
|
|
#33 |
|
Rozeznanie
|
[1=3be020e1638e56070af0544 f5de5b7e1ebae7a0d_66453ea beaad3;30280416]to nie jest najobrzydliwszy film, nie martw sie
obrzydliwsze sa chociazby wszystkie czesci pily [/QUOTE] Piła? Nie jest aż tak obrzydliwa, jak ludzka stonoga, ale to kwestia wyboru. Po obejrzeniu Ludzkiej Stonogi, przed cały kolejny dzień nie mogła jeść, od razu miałam odruch wymiotny. Paskudny film, nie rozumiem jak można coś takiego wymyślić ? Przecież to tylko kolejny pomysł dla seryjnych morderców i psychopatów!
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Nie oglądałam, ale dziewczyny, jakbyście Wy i inne osoby na tym globie tego nie oglądały, to takie filmy , tak chore jak ten, przestałyby być kręcone
.
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Człowiek, który to wymyślił musiał mieć w jakimś stopniu skrzywioną psychikę. Albo być zupełnie niewrażliwym na takie rzeczy człowiekiem. Jak ekipa to zniosła?
Czasami bywa się gołębiem a czasami pomnikiem. ![]() ---------------------------------------------------------- PRETENSJONALNY nie oznacza "pełen pretensji" Za słownikiem PWN: pretensjonalny to 1. «zachowujący się sztucznie, krygujący się» 2. «zbyt wyszukany, świadczący o złym guście» |
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
[1=3be020e1638e56070af0544 f5de5b7e1ebae7a0d_66453ea beaad3;30280416]to nie jest najobrzydliwszy film, nie martw sie
obrzydliwsze sa chociazby wszystkie czesci pily oraz Serpski Film, ktorego nie polecam ogladac, skoro ludzka stonoga byla dla ciebie okropna[/QUOTE] piła nie jest obrzydliwa, piła jest po prostu tak głupia, że nawet te "straszne i obrzydliwe" obrazki nie robią wrażenia ![]() a po samym trailerze tej Stonogi podziękuję dziś chyba za obiad
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Widzialam 1 cala i 2 i
2 duuzo gorsza jak dla mnie.. (sceny z kobieta w ciazy Nie rozumiem za bardzo koncepcji filmu...
|
|
|
#38 |
|
Wtajemniczenie
|
jest gdzieś na YT filmik, z "zaplecza" , i zapewniam, że ludzie grający tam wydaja się być zupełnie normalni. a człowiek Bog wie kogo się spodziewał
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to I, a kolejne czesci to juz trzepanie kasy na dobrym pomysle
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
No i do mnie taka interpretacja nie przemawia.
Każdy kogo się nagle postawi w obliczu nie tyle śmierci tylko ogromnego cierpienia - będzie walczył, bo to jest w ludzkiej naturze. Z tego co pamiętam, to nikt w tym filmie nie przykłada po prostu pistoletu do głowy i nie daje wyboru "strzelić/nie strzelić", a potem klik i po wszystkim. Jakby mnie ktoś skazał na wielodniowe męki śmierci głodowej albo odrąbywania sobie kończyn albo podpalenia całego ciała albo...to też bym walczyła. I zmieniłoby to faktu, że po tej walce mogłabym dalej żyć dokładnie w taki sam sposób jak wcześniej albo po prostu wybrać sobie szybką i bezbolesną śmierć. Wiec dla mnie ten film pozostaje głupim
|
|
#41 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wydaje mi się, że w przypadku tego filmu trailer w zupełności wystarcza, żeby stwierdzić, że każda minuta oglądania tego badziewia jest zmarnowana, a u co wrażliwszych jednostek może wywołać 'lekkie' obrzydzenie. Ludzie, którzy ściągają ten film i oglądają za friko muszą naprawdę albo bardzo się nudzić, albo mieć jakieś niezdrowe skłonności (nawet trudno określić w jakim konkretnie aspekcie). A Ci, którzy płacili za to, żeby obejrzeć w kinie... Ech. To już się nadaje do wątku "Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią".Nie oglądałam filmu oczywiście, ale trafiłam na ten wątek i obejrzałam trailer. |
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zadomowienie
|
A ja ludzką stonoge obejrzałam własnie z ciekawości i szczerze to film na mnie nie zrobił żadnego wrażenia. Był po prostu głupi - ba sam pomysł na film mozna było zrealizowac dużo lepiej tak żeby to miało jakikolwiek sens np. wspólny przewód pokarmowy.... a tak mnie film ani nie obrzydził alnie nie zaciekawił ot taka sobie niskobudżetowa produkcja.
|
|
|
|
|
#43 |
|
Raczkowanie
|
nie wiedziałam, że powstała druga część tej ohydy. To dla mnie gorsze jest od Piły, bardziej obrzydliwe, choć horrory nie robią na mnie większego wrażenia, to po tym było mi niedobrze
|
|
|
|
|
#44 |
|
BAN stały
|
obrzydliwy film :P
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:21.

.

Wydaje mi się, że w przypadku tego filmu trailer w zupełności wystarcza, żeby stwierdzić, że każda minuta oglądania tego badziewia jest zmarnowana, a u co wrażliwszych jednostek może wywołać 'lekkie' obrzydzenie. Ludzie, którzy ściągają ten film i oglądają za friko muszą naprawdę albo bardzo się nudzić, albo mieć jakieś niezdrowe skłonności (nawet trudno określić w jakim konkretnie aspekcie). A Ci, którzy płacili za to, żeby obejrzeć w kinie... Ech. To już się nadaje do wątku "Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią".