|
|
#31 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XXXVII
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;31421822]Ło cho cho, na takie obdarcie z prywatności nie jestem gotów. Jak się dziś wieczorem naczaskam to może pozwolę bezwiednie zrobić sobie foto, to może wtedy wstawię *
*- jeśli nie będę w sytuacji kłopotliwej ani w wannie [/QUOTE] No weeeź, jeden ememesik Mnie kurde na fejsie widać w całości, draniu ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- No na fejsie widzę codziennie, no prawie codziennie
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Szczególnie pogrubione Łoj pół strony zajęło Przepraszam, ale chciałam pokazać pogrubione w kontekście
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2012-01-05 o 11:18 |
|
|
|
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Konto usunięte
|
To co Ty chcesz obaczyć
![]() Cytat:
Nie wiesz jak mam wysłać ten ememesik z takiego telefonu? http://sms.pl/tel/nokia,6510.php
|
|
|
|
|
#35 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;31422142]
No mnie na fejsie też widać prawie cauego. Nie wiesz jak mam wysłać ten ememesik z takiego telefonu? http://sms.pl/tel/nokia,6510.php [/QUOTE]Taaa, Ciebie To slij maila, mnie tam obojętne
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
no chyba żartujesz
![]() Jak Można Was nie kochać? ![]() no so... tym razem mam zamiar być na wszystkich koncertach ![]() Ves streszczenie ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2012-01-05 o 11:38 |
|
|
|
#38 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() 1. To ja byłem najjaśniejszą gwiazdą, można powiedzieć, że najbardziej w☠☠☠☠iającym barowiczem, mniejsza z tym, ale to ja byłem w świetle reflektorów, Gryczany natomiast nieudolnie usiłował mi dorównać A niemoralnych propozycji nie było, to Wasza wyobraźnia ![]() 2. Lucho to bardzo porządny gość, bardzo zdecydowany i stały w uczuciach. Z Gryxem łączy go tylko męska przyjaźń i spożywanie alkoholu, czasami jeszcze bezsenność. Swych uczuć wypierał się nie będę ![]() do montowania chujinki zostałem podstępem wciągnięty, chciałem się poświęcić dla dobra ogółu Wiedziałem, że autorka owego skreszczenia mi wypomni zaoczne wykluczenie na chwil kilka, wielokrotne przeprosiny nie pomogły 3. Tu jest sporo prawdy, Gryxu to osobnik przewrotny i bardzo zmienny Nic go w swerze uczuciowej nie łączy z Luchosławem. On darzy płomiennym uczuciem Łynterię, ale wstydzi się jej to wyznać telefonicznie na trzeźwo. Poza tym do osobnika tego należy rekord szybkości w odpisaniu na sms z życzeniami noworocznymi, zaledwie 19,5 godziny ![]() 4. Co tu dużo mówić 5. Przepraszam raz jeszcze 6. Ten temat z Sabb podchwyciliśmy już wcześniej w gwoli ścisłości Ale to mało istotne ![]() To była moja interpretacja najistotniejszych faktów, które zostały pszeinaczone. Idę na pocztę |
|
|
|
|
#39 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;31422610]Widzę, że muszę osobiście sprostować kilka "mitów"
![]() 1. To ja byłem najjaśniejszą gwiazdą, można powiedzieć, że najbardziej w☠☠☠☠iającym barowiczem, mniejsza z tym, ale to ja byłem w świetle reflektorów, Gryczany natomiast nieudolnie usiłował mi dorównać A niemoralnych propozycji nie było, to Wasza wyobraźnia ![]() 2. Lucho to bardzo porządny gość, bardzo zdecydowany i stały w uczuciach. Z Gryxem łączy go tylko męska przyjaźń i spożywanie alkoholu, czasami jeszcze bezsenność. Swych uczuć wypierał się nie będę ![]() do montowania chujinki zostałem podstępem wciągnięty, chciałem się poświęcić dla dobra ogółu Wiedziałem, że autorka owego skreszczenia mi wypomni zaoczne wykluczenie na chwil kilka, wielokrotne przeprosiny nie pomogły 3. Tu jest sporo prawdy, Gryxu to osobnik przewrotny i bardzo zmienny Nic go w swerze uczuciowej nie łączy z Luchosławem. On darzy płomiennym uczuciem Łynterię, ale wstydzi się jej to wyznać telefonicznie na trzeźwo. Poza tym do osobnika tego należy rekord szybkości w odpisaniu na sms z życzeniami noworocznymi, zaledwie 19,5 godziny ![]() 4. Co tu dużo mówić 5. Przepraszam raz jeszcze 6. Ten temat z Sabb podchwyciliśmy już wcześniej w gwoli ścisłości Ale to mało istotne ![]() To była moja interpretacja najistotniejszych faktów, które zostały pszeinaczone. Idę na pocztę Ach, cuż za cudny błąd ortograficzny Idziesz na pocztę wysłac mi Swoje zdjęcie?
|
|
|
#40 | |
|
Konto usunięte
|
Nie mam @
![]() Cytat:
![]() 2. Nie idę już na pocztę, pójdę później, najpierw odpiszę na PW |
|
|
|
|
#41 |
|
never say no to panda
|
picie i bycie na koncertach się nie wyklucza
można pić na koncertach! ![]() taką kiecę se trza sprawić, na stelażu, żeby za jedną podwiązką można było litrową flachę skitrać, a z drugą popitę przecie mnie po nogach nie przetrzepiąVes - wreszcie wiadomo, co się w Barze działo ![]() tylko nie wiem, czy jakieś władze nie mogą mnie przymknąć za palenie kapuchy
|
|
#42 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() ale dlaczemu ![]() i to jak a łinterka w tagach jest nie tylko piękna ale i ouda Twój też ![]() ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- śnił mi się pająk normalnie nie mam nic przeciwko pająkom, ale to był pająk morderca, mieszkał sobie przez 50 lat bez ruchu w mieszkaniu nad szafa, po czym się obudził i zaczął przemieszczać, szybko biegać a go najgorsze no to skakać ni to latać, jak koniki polne w panice próbowaliśmy go zlikwidować przy pomocy ognia ale z tej całej paniki się obudziłam i nie wiem czy się udało...
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2012-01-05 o 12:04 |
|
|
|
|
#43 |
|
never say no to panda
|
pewnie dlatemu, że za dużo pijemy
![]() i mamy mało popularne poglądy
|
|
#44 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Zamierzona
|
|
|
|
#45 |
|
never say no to panda
|
uooo, teziak chyba bardzo zaspany, bo się wpisał w poprzednim barze
![]() idem zrobić se owsiankę
|
|
#46 |
|
Konto usunięte
|
OJP, jakie tagi, ja żartował z tym jurnym Luszkiem, miało być wierny Luszek
Edytowane przez 3eef048cd73ce499df76a24f71dd01843bb9a910_606650721e0c8 Czas edycji: 2012-01-05 o 12:24 |
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
O.o a tu nowy bar jest
A ja wpisałem się w starym Wstałem dopiero i macham z nad tabletek które mam zaraz wziąć
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#48 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;31422900]Nie mam @
![]() [/QUOTE] Phi Proszę usunąć Lucha z tagów, nie życzę sobie takiego sąsiada
|
|
|
#49 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Cytat:
![]() Ad.2 Smacznego!
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#50 |
|
BAN stały
|
![]() i dziękuję vesence za jakże trafne podsumowanie mojego życia |
|
|
|
#51 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;31422610]Widzę, że muszę osobiście sprostować kilka "mitów" ![]() 1. To ja byłem najjaśniejszą gwiazdą 2. Lucho to bardzo porządny gość, bardzo zdecydowany i stały w uczuciach. Wiedziałem, że autorka owego skreszczenia mi wypomni zaoczne wykluczenie na chwil kilka, wielokrotne przeprosiny nie pomogły 5. Przepraszam raz jeszcze 6. Ten temat z Sabb podchwyciliśmy już wcześniej w gwoli ścisłości Ale to mało istotne ![]() [/QUOTE] 1. chyba Gwiazdorem 2. bój się Spoo, w dowolnym tłumaczeniu to brzmi jak stalker ![]() przeprosiny przyjęte, wybaczyłam, ale jeszcze nie zapomniałam ![]() 5. ja się nie gniewam, tego kwiatu to pół światu 6. ale w barze pierwszy raz to uwidziałam Cytat:
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;31423416]OJP, jakie tagi, ja żartował z tym jurnym Luszkiem, miało być wierny Luszek pierwsze słowo do dziennika ale chodziły słuchy,że on jest w ciąży, może stąd ten brak @
|
|
#52 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A może jest po prostu brzydki
![]()
|
|
|
#53 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
co do szarego, może i tak, ale z tego co zaobserwowałam po pierwsze nie zmuszacie innych do przyjmowania Waszych poglądów za swoje a po drugie potraficie je fajnie wyjaśnić i uzasadnić... więc to raczej problem tych ludzi a nie Wasz
tak myślałam
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#54 | |
|
Zakorzenienie
|
można
gorzej z pamiętaniem ![]() można nawet się spawiować koło ochroniarzy i kasy tak, żeby nikt nie zauważył Cytat:
p.s. kolegę z metalową piersiówką wpuścili (w końcu w regulaminie mowa tylko o zakazie wnoszenia w szkle, c'nie? W plastiku też można wnosić... )a to spoko, to pasuję do Was
|
|
#55 |
|
never say no to panda
|
spoko, w tym roku będziem mieć kamerkę, nie trzeba pamiętać, się obejrzy
ręce mi opadają, jak widzę w telewizorni, co patałachy z MZ próbują uskutecznić ![]() rządowi, zamiast dopierniczyć czarnej stonce podatki, usunąć im wszelkie finansowania, się uparli na lekarzy, bo przecie łatwiej takiego w cztery litery kopnąć, a i społeczeństwo przyklaśnie i jeszcze wprowadzanie reform od
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2012-01-05 o 13:07 |
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
macham znad kawy z cukrem cynamonowym i wanilią
cudo
|
#57 |
|
never say no to panda
|
wkurzyłam się
idę zrobić zupę serową na obiad
|
|
#58 | |||
|
Nindżopesz
|
I wkótce-piękna-Red
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:54.

Mnie kurde na fejsie widać w całości, draniu

To slij maila, mnie tam obojętne 

normalnie nie mam nic przeciwko pająkom, ale to był pająk morderca, mieszkał sobie przez 50 lat bez ruchu w mieszkaniu nad szafa, po czym się obudził i zaczął przemieszczać, szybko biegać a go najgorsze no to skakać ni to latać, jak koniki polne

(w końcu w regulaminie mowa tylko o zakazie wnoszenia w szkle, c'nie? W plastiku też można wnosić...