|
|
#31 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: MUSZĘ Wam to powiedzieć!!!!
hmmm, ja tu wpadlam przed Świętami już nawet nie pamiętam, szukalam jakichś ozdób...
teraz zdarza mi się nie móc zasnąć bo tak mi się twórczość obudziła. Oczywiście mam sto pomyslów na raz niestety z różnych dziedzin. ciekawe kiedy się uspokoję.... dziękuję wszystkim, którym chce się dzielić )))
|
|
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
Ja też baardzo wszystkim dziękuję
WIELKI DZIĘKI
Wish upon a star Believe in will The realm of the king of fantasy The master of the tale-like lore The way to kingdom I adore Where the warrior's heart is pure Where the stories will come true Nightwish, "Fantasmic"
|
|
|
|
|
#33 |
|
Przyczajenie
|
ja tez jestem tu niezbyt długo-i jest fantastycznie...
mnóstwo pomysłów wykorzystałam przed świetami Bożego Narodzenia a teraz szukam i szukam i mam mnóśtwo śvciąg i dla siebie i do pracy z dziećmi.Cieszę się ze tu niechcący trafiłam szukając wzoru na aniołka z włóczki i .. chyba on mi wskazał drogę-patetycznie-trudno ale tak ma być kobitki jesteście Wielkie pozdrawiam |
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Mi tez bardzo podoba sie to forum znajduje na nim wiele inspiracji jak z niczego stworzyc cos dzieki za wszystko
Edytowane przez aga21087 Czas edycji: 2006-02-17 o 22:38 |
|
|
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
W domu moi mężczyźni
śmieją się, że tylko jeden adres w internecie znam i odganiają od internetu, żeby znowu coś mnie nie pochłonęło przez wizaż, bo już malowałam wzorki na paznokciach, malowałam witrażowymi farbkami, dziergałam dzwonki na szydełku, tworzyłam kolczyki, biżuterię, a teraz chodzi mi po głowie decupage. (ale oni jeszcze tego nie wiedzą Jeśli zbankrutuję to przez to forum
Gdyby mężczyźni żenili się z kobietami, na które zasługują, mieliby bardzo ciężkie życie. moja biżuteria https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=94026 moje decu https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=103209 moje koszyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=103210 |
|
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
A myślałam, że tylko ja mam taką manię i non stop wchodzę na to forum
. DZIĘKUJĘ ZA TO FORUM !!
|
|
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
też przypadkiem odkryłam forum i bardzo, bardzo się z tego cieszę
. Chwała tym którzy je założyli i prowadząW czasie sesji ciągnęło mnie tutaj bardziej niz zwykle :P. A jak juz po wszystkich egzaminach mój zapal i chęć do tworzenia się nasiliła . Suszą się figurki z masy sonej, mam już troszke pozwijanych gazet na papierową wiklinę a w zamiarze mam papier czerpany, bo moja sis chce zebym zrobiła jej album an zdjecia ze studniówki ! Nie wiem do czego ręce włożyc . Ale jest fajnie ![]() pozdrawiam wszystkie wizażanki ![]()
Mówią że, kiedy rodzi się człowiek z nieba spada dusza i rozpada się na dwie części... Jedna z nich trafia do kobiety druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy... połowy swojej własnej duszy... połowy samego siebie...
|
|
|
|
|
#38 |
|
Przyczajenie
|
Te forum jest cudowne
kiedys szukalam w necie jakis fajnych fryzurek i przez przypadek natchnelam sie walsnie na te forum
|
|
|
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
Forum jest świetne!!! Ja też przez przypadek na niego trafiłam
![]() Mój chłopak mnie niedługo znienawidzi, chociaŻ on ma Allegro, i tak we dwójke siedzimy on na stacjonarnym kompie a ja na laptopie. HE HE |
|
|
|
|
#40 |
|
Zadomowienie
|
przeglądałam inne fora, ale to jest najlepsze, taka atmosferka jak tu
i przyjazdna szata graficzna, łatwy dostęp do wszystkiego, a pomysłów na różne rzeczy od liku. Cieszę się że tu jestem i powiem jeszcze że uzależniłam się od tego forum już
|
|
|
|
|
#41 |
|
Raczkowanie
|
Ja również cieszę się że odkryłam to forum i was,bo bez was by ono nie istniało (ale to brzmi hi hi). Jesteście suuuuuuuuper! Nie myślałam że w głowach tyle pomysłów może siedzieć.Ja do tej pory to tylko coś zaczynałam robić a potem leżało to w kącie...Teraz czuję że MUSZĘ to skończyć.Forum to jedna wielka INSPIRACJA.Dzięki wszystkim
Teraz już nie znam słowa "nuda"!
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zadomowienie
|
chyba wiekszosc z nas która tu trafia wczesniej lub później sie uzaleznia
ja równiez, nie moge zbyt długo wytrzymac bez wizazu musze zajrzec chociaz na chwilke i poogldac co nowego stworzylyscie
|
|
#43 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() chyba musze tu cześciej zagladać
|
![]() |
Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:05.

)))

WIELKI DZIĘKI
i odganiają od internetu, żeby znowu coś mnie nie pochłonęło przez wizaż, bo już malowałam wzorki na paznokciach, malowałam witrażowymi farbkami, dziergałam dzwonki na szydełku, tworzyłam kolczyki, biżuterię, a teraz chodzi mi po głowie decupage.
(ale oni jeszcze tego nie wiedzą