|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: * różne różności * Estee Lauder, Decleor, Lancaster, Biotherm, Eris
jagabrz, cynamonowaania, mucia18, anita2103, ewicek83, yellowjelly, mon9, mhmo8o8, soso, hot_summer - dzięki dziewczyny ale niestety nic
|
|
#32 |
|
Rozeznanie
|
za dwie odżywki Garniera i krem do rąk mogę oddać hennę, tak czerwona 100% lawsonia, plus henna w wybranym odcieniu, może jakiś gratis dorzucisz
, (mogę podać twój adres do wysyłki, mam do wyboru jedną farbę khadi w zamian za zdjęcia),już dopisuję wyjaśnienie na swoim wątku, ![]() przejrzałam jeszcze raz twój wątek wymiankowy i rezygnuje z wymiany Edytowane przez 301185 Czas edycji: 2012-02-09 o 19:59 |
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Estee Lauder Advanced Night Repair Eye Synchronized Complex - krem pod oczy - miniprodukty: 2 po 5ml - nowe
coś u mnie? |
|
|
|
|
#35 |
|
BAN stały
|
Hej,
ja mam w watku kilka kosmetykow naturalnych (m.i.n. pianka phenome, mydelka burt's bees, odlewki lush, pomadka i provensali). Moze wbierzesz kilka rzeczy z obu moich wątków za: Estee Lauder Idealist Dual-Action Refinishing Treatment - głęboko oczyszczający peeling do każdego rodzaju skóry - tubka 75ml w kartoniku - użyty raz ? |
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
coś za Estee Lauder Advanced Night Repair - którąkolwiek pojemność?
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
Biała Dama, Cato, vilette - niestety nic
|
|
#38 |
|
BAN stały
|
Pryzmy już wymienione, aktualne jest wszystko to, co wpisane w wątku czarną czcionką.
Ewentualnie spoza wątku za ten peeling Estee Lauder mogłabym zaproponować jeszcze: - pędzel Bare Minerals Flawless Face z naturalnego włosia (raz użyty i zdezynfekowany) - Yes to Carrots nowy w kartoniku peeling do ciała z witaminą C (kupiony z Sephorze za 75 zł) - Shiseido cień do powiek w pięknym odcieniu taupe (numer RD709) - użyty 2-3 razy, z kartonikiem - L'occitane naturalne mydełko migdałowe z peelingującymi drobinkami nowe - Nuxe Aroma Perfection krem matujący - użyty 3 razy - La Roche Posay Lipikar Lait odżywczy lotion do ciała nowy w kartoniku Edytowane przez marylinda Czas edycji: 2012-02-14 o 14:39 |
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
znajdziesz cos u mnie?
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
zapraszam do moich watkow, moze znajdziesz cos za:
Estee Lauder Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex - serum - 30ml w kartoniku - nowe Estee Lauder Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex - serum - miniprodukty: 2 po 15ml czy 15-tki sa z dozownikiem?
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Garnier szampon aloe vera - butelka 250ml - nowy
Garnier szampon olejek arganowy i żurawina - butelka 250ml - nowy Garnier odżywka aloe vera - butelka/tuba 200ml - nowy Garnier odżywka mango i kwiat tiare - butelka/tuba 200ml - nowy coś u mnie? |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
witaj
![]() może znajdziesz cos u mnie za choć jedną z poniższych rzeczy: Estee Lauder Idealist Dual-Action Refinishing Treatment - głęboko oczyszczający peeling do każdego rodzaju skóry - tubka 75ml w kartoniku - użyty raz Estee Lauder Take It Away LongWear Eye and Lip Makeup Remover - płyn do demakijażu oczu i ust - butelka 100ml - używany, zużycie widoczne na zdjęciu Dior Cleansing Oil - olejek do demakijażu - butelka 200ml z dozownikiem - nowy Biotherm Aquasource Biosensitive Rich - krem do skóry suchej i bardzo suchej, bezzapachowy, bez alkoholu, bez barwników - tubka 50ml w kartoniku - używany parokrotnie, zużycie max 10% Estee Lauder Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex - serum - 30ml w kartoniku - nowe Estee Lauder Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex - serum - miniprodukty: 2 po 15ml i 2 po 7ml - nowe Estee Lauder Advanced Night Repair Eye Synchronized Complex - krem pod oczy - miniprodukty: 2 po 5ml - nowe ? mogę szukać poza wątkiem - jednak z naturalnych kosmetyków nie mam niczego |
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś za te rzeczy lub którąś z nich?
Estee Lauder Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex - serum - 30ml w kartoniku - nowe Estee Lauder Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex - serum - miniprodukty: 2 po 15ml i 2 po 7ml - nowe Estee Lauder Advanced Night Repair Eye Synchronized Complex - krem pod oczy - miniprodukty: 2 po 5ml - nowe Cacharel Noa - woda toaletowa 25ml - użyta raz (jest jak najbardziej oryginalna i taka pojemność naprawdę istnieje) w tym wątku:https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=584697 też można wybierać,a dodatkowo mam 2 hydrolaty,peeling enzymatyczny i olejek z BU wszystko nowe oraz Lolita Lempicka EDP 100ml nówka Edytowane przez ddiana Czas edycji: 2012-02-15 o 16:26 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Mogę oddać eyeliner bM, odlewkę amli i odsypke różu jeśli dorzucisz jeszcze nowe serum do biustu
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
A szkoda
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Shauma kids spray ułatwiający rozczesywanie - butelka 150ml - nowy
a ten spray? |
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za sztyfty garniera i peeling body art?
|
|
|
|
|
#48 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 100% pozyt.
|
Zerknij proszę do mnie, może wypatrzysz coś dwie tuby Eveline (mam na myśli te w połowie zużyte, nie te do biustu) ?
|
|
|
|
|
#50 |
|
Konto usunięte
|
Moze cos u mnie za Even Better?
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
witaj znajdziesz cos u mnie?
|
|
#52 |
|
perfumove love
|
hej! interesują mnie u Ciebie kremy Clinique. Najpierw spytam, czy znajdziesz coś u mnie, ewentualnie wtedy zacznę zastanawiać się, który krem interesuje mnie bardziej.
Zapraszam do siebie |
|
|
|
|
#53 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() PS. Byłabym też chętna na peeling Irena Eris. Dziś wieczorem planuję porządkowanie wątku i dokładkę, może zajrzysz do mnie pod tym kątem? |
|
|
|
|
|
#54 |
|
Raczkowanie
|
Dobra, zerknę
A co do BM to właśnie też mam zestawy z Sephory i podkłady były w słoiczkach 2g a korektory 1g (no i właśnie mam korektor w kolorze bisque a chciałabym taki podkład), chyba, że Ty masz inny zestaw? Zrobiłam zdjęcie, może mało udane, ale chodzi o porównanie rozmiaru ![]() Jakby się okazało, że to jednak korektor to i tak jestem chętna na wymianę tylko może jeszcze raz wtedy przegrzebię co tam fajnego masz w tych minerałach
|
|
#57 |
|
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za: Garnier szampon olejek arganowy i żurawina - 2 butelki po 250ml - nowe
Garnier szampon drożdże piwne i owoc granatu - butelka 250ml - nowy Garnier odżywka olejek awokado i masło karite - butelka/tuba 200ml - nowy Lirene samoopalający spray nawilżający do twarzy i ciała - spray 150ml - użyty dwukrotnie, ale ciężko określić ile zostało, chlupocze sporo Eveline superskoncentrowane serum modelujące do biustu - tuba 200ml - nowe Eveline superskoncentrowane serum modelujące do biustu - tuba 200ml - używane, zostało ok połowy Eveline termoaktywne serum modelujące talię, brzuch i pośladki - tuba 250ml - używane, zostało ok połowy Eveline serum intensywnie wyszczuplające + ujedrniające - tuba 250ml - używane, zostało ok połowy |
|
|
|
|
#58 |
|
BAN stały
|
hejka cos u mnie? poza watkiem mam jeszcze BU olej tamanu
![]() ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- WIDAC foto w moim watku w drugim poscie, tylko ten roz wpadl Ci w oko? |
|
|
|
|
#59 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
- dobra przestroga dla dopiero wchodzących w fazę chomikowactwa Tak to się kończy dziewczyny!!Tylko wiesz co, ja mam spory zapas (zresztą z wymianki) evelinów do biustu i tymi to akurat nie jestem zainteresowana Bisque Mint Sky Blue Phenome Energizing Snooze Bar i sypnę Ci różu ze dwa sampelki, coś jasniejszego i coś ciemniejszego w brzoskwiniowych łososiach. Czyli zostaje u mnie z tego co wymieniałaś mydło Phenome oraz Sunflower. Jak myślisz? |
|
|
|
|
|
#60 |
|
Wtajemniczenie
|
coś u mnie (nawet za jedna, czy dwie) z tych rzeczy?:
]Clinique Even Better Skin Tone Correcting Moisturizer SPF20 - Clinic youth surge eveline serum intensywnie wyszczuplajace jak coś to nie pogardzę też szamponem - zawsze się przyda ;p
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:49.

, (mogę podać twój adres do wysyłki, mam do wyboru jedną farbę khadi w zamian za zdjęcia),

i oddam też dużo