|
|
#36 | |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Marzec - perfumowa wymiana
Cytat:
![]() Pędzla nie mam już niestety, oddałam prawie od razu jak się pojawił w wątku. Pytaj o wartość jeśli coś Cię zainteresuje, powiem Ci uczciwie
|
|
|
|
|
|
#37 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Podkłady EDM - za taki mały pełen słoiczek trzeba liczyć 4zł. Z brązowych cieni mogę zaproponować albo tę paletkę CK, albo odsypki brązowych cieni EDM do woreczków, to dość ciężko oszacować. Tam gdzie mam do zaoferowania pełne słoiczki to trzeba liczyć12zł za jeden, ale podejrzewam, że wolałabyś kilka kolorów w słoiczkach niż jeden większy? ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- Cytat:
4 zdjęcie w 4 poście
|
||
|
|
|
|
#38 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
Mam dwa pędzle do pudru. Może za perełki z AVONu?
---------- Dopisano o 01:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:40 ---------- Mam sephora 49 Maestro 190 i inne do różu, bronzera (MAC/SEPHORA/MAEOSTRO) Zdjęcia już dziś nie zrobię niestety, jutro.. ![]() ---------- Dopisano o 01:18 ---------- Poprzedni post napisano o 01:02 ---------- Pędzle są w dobrym stanie , bo prawie z nich nie korzystam ( nie używam pudru,czasami na specjalną okazję). Zapraszam ![]() ---------- Dopisano o 01:27 ---------- Poprzedni post napisano o 01:18 ---------- Tzn tak jeżeli chodzi o puder to ja mam prasowany z Lancome i wole o wiele bardziej nakladać go tym z sephory, on jest taki mięciutki i duży więc równomiernie rozprowadza, ale meteorki to raczej tym z maestro . ja mam 190 rozmiar 20 sprawdź sobie czy Ci odpowiada ![]() ---------- Dopisano o 01:36 ---------- Poprzedni post napisano o 01:27 ---------- Coś takiego z mojej wish by sie znalazło ? Albo coś podobnego ? ![]() ---------- Dopisano o 01:42 ---------- Poprzedni post napisano o 01:36 ---------- Perfumami nie jestem zainteresowana ale chętnie te kulki z Avonu , przemyśle to i napisze niebawem. Pędzle czekają
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:03.

coś mogę jeszcze dołożyć