|
|
#31 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: kochałam się z mężem w 12 i 14 dc JAKA SZANSA? :)
Cytat:
Ale jednak jeśli mogę coś doradzić spróbuj chociaż znaleźć sobie jakieś zajęcie byś ciągle o tym nie myślała, wtedy zazwyczaj się udaje. Nawet jeśli doszło do zapłodnienia to jeszcze fasolka się nie zagnieździła w macicy. Ok 5-10 dni po zapłodnieniu dochodzi do zagnieżdzenia, przeważnie można to zauważyć po tempce bo wtedy skacze do góry na dzień lub dwa lub w ogóle się podnosi i już utrzymuje na tym poziomie (to najlepszy objaw). Ja też byłam mocno napalona na początku i ogromnie rozczarowana jak się nie udało łącznie z płaczem i lekką depresją, teraz jest mój 10 cykl starań, a taki na serio planowany to 8 cs, tyle że ja mam problem z owulacją i muszę ją wspomagać farakologicznie. Jeśli masz ochotę, lub któraś z was zapraszamy na wątek mamusie i staraczki.
"Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi." Jan Paweł II ...bo dobro wraca... Córeczka Nikola ![]() 9.11.2013 godz. 21.30 3KG 54CM |
|
|
|
|
|
#32 | |
|
BAN stały
|
Dot.: kochałam się z mężem w 12 i 14 dc JAKA SZANSA? :)To nasze pierwsze podejśćie je
Cytat:
http://kobietapisze.pl/w-poszukiwani...ym/2012/04/02/ Gratuluję również podjęcia decyzji o dziecku. Słyszałaś o testach owulacyjnych? Może chciałabyś spróbować, łatwiej byłoby Ci określić termin owulacji niż latać w tym celu do ginekologa. Informacje poniżej. Trzymam kciuki! http://kobietapisze.pl/testy-owulacyjne/2012/04/17/ |
|
|
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: kochałam się z mężem w 12 i 14 dc JAKA SZANSA? :)To nasze pierwsze podejśćie je
hej podepne sie pod ten watek bo jestem nowa i nie wiem za bardzo ktory najlepszy
![]() wiec chodzi mi tez o szanse na dzieciaczka ![]() kochalam sie z mezem w dni plodne ( w sb, nd ) . teoretycznie powinnam nadal miec plodne a w dzis owulacje. ale sluz mi sie zmienil nie jest juz ciagnacy przezroczysty tylko zwykly taki bialawy. strasznie boli mnie brzuch od wczoraj az w nocy sie budze z bolu. ja najwiekszy zarlok swiata nie mam ochoty wogole jesc - a od slodkiego mnie wrecz odrzuca. dziewczyny czy mozliwe ze to moja wyczekana ciaza?? aha temperature ciala mam rano 36,6 jak to cos pomoze. wiem ze test dopiero moge zrobic w dzien okresu wiec czeka mnie jeszcze 2 tyg czekania. .. a ja sie juz niecierpliwie ![]() ten bol brzucha to taki jak jak sie ma okres |
|
|
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
djmoniska widziałam na innym wątku, że Ci się już udało więc gratuluje!
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tak udało mi się za 1 razem
|
|
|
#37 |
|
Zadomowienie
|
dj moniska
super, nie ma to jak kobieca intuicja ja tez szybciutkiem czulam ze cos sie dzieje w moim brzuszku! zycze ci spokojnego przebiegu ciąży![]() powiem ci ze przy pierwszej ciazy tez wariowalam i na bety chodzilam itd i usg co tydzien, a teraz gdybym miala byc ponownie w ciazy juz bym tak nie robila chyba ze by byly problemy.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 |
|
Konto usunięte
|
Gratuluję
Termin na styczeń/luty, prawda? To zapraszam do wątku
|
|
|
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
to jednak nie byly ( a moze i byly ) bole zwiazane z owulacja
![]() udalo sie w 1 cyklu staran
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:14.

jesteśmy z sobą 5 lat po ślubie i dopiero teraz dojrzeliśmy do tej decyzji 

NIEEEEEE NIEEEEEEE JA MUSZE TERAZ ZASKOCZYĆ!!!!! KOBIETY ZRÓBCIE COŚ!!!!! nie chce czekać do lipca 

super, nie ma to jak kobieca intuicja