|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Może kiedyś, już się staramy, jesteśmy w ciąży, i dzieci mamy!
Dobry wieczór
![]() na trochę Was zostawić i już nowy wątek Spędziłam dziś na uczelni 11 godzin, więc trochę padam, nawet nie wiem co odpisać. Bika, cudny brzuszek, takie 'uroki' bycia w ciąży, że Cię przybywa - nic na to nie poradzisz. Today, Twój brzuszek też cudny Nie wiem co jeszcze chciałam napisać... Właśnie oglądam program o karmieniu piersią i wypowiada się kobita, która karmi dalej piersią swoją córkę, która ma.... 8 lat ![]() Hmmm..... |
|
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To patologia... Dla mnie karmienie piersia to max do roku...
Nasz Wielki Dzień- 22.09.2007 Nasza Miłość Sebastianek- 02.01.2010 Edytowane przez blonde_hair Czas edycji: 2012-05-13 o 22:37 |
|
|
|
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
sliczny brzusio sie pokazuje
![]() Cytat:
Super ze impreza sie udala ![]() Fajnie z tym Dniem Matki a 26go tez bedzie obchodzila? ![]() Melduje sie w nowej czesci
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
melduje sie w nowej czesci, a nadrabiac bede pozniej
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Meldunek
![]() Today i Bika brzuszki już widać ![]() Emilka słodki prezent! 100 lat! ![]() Onyks współczuje bóli... tulę
|
|
|
|
#36 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Witam się w nowej części!
Najpierw nadrabiam ![]() Cytat:
Cytat:
Naprawdę wyglądasz ślicznie i niejedna kobieta chciałaby wyglądać tak, jak Ty! Pewnie będziesz mieć taką piłeczkę, jak Madzia A wymiary - niestety, będę jeszcze przez chwilę rosły... Ale zapewniam Cię, że później szybko wrócą do stanu sprzed, i nawet nie zauważysz, kiedy to będzie, bo będziesz miała obok swoje Małe Wielkie Szczęście Cytat:
Kochana, mam nadzieję, że dziś już lepiej ![]() Cytat:
Bądź dumna, bądź, bo to nie lada wyczyn!Ja przy 160cm ważę sporo więcej ![]() Piękny! ![]() Cytat:
![]() A inna cyferka na początku to już w ogóle cieszy! Jak tego dokonałaś? ![]() Cytat:
![]() Strong ![]() Cytat:
Ale niestety moje ręce czy plecy pozostawiają wiele do życzenia Ja jestem tak równomiernie roztyta - dodatkowe kg rozłożyły się na ręce, plecy (a kiedyś miałam tak ładnie wyrzeźbione ), brzuch, pupa i nogi. I praktycznie wszystko ta sukienka ukrywa...Co do zdjęć... W sobotę robiłam porządek na kompie i znalazłam fotki z wakacji w Tunezji w 2008 roku... I przysięgam Wam, że gdybym tylko mogła cofnąć czas i narzekałabym wtedy na swoją figurę, to sama bym sobie z łeb strzeliła! Kurcze, jak ja bym chciała wyglądać teraz tak, jak wtedy... No niestety, trzeba się wziąć za siebie... Te kilka kg przy 160cm widać baaardzo Dzień dobry poniedziałkowo! U mnie słonecznie i mgliście - jak się idzie, to nawet widać przed sobą tę mgłę opadającą. Ma być 15 stopni - nie pogardziłabym jeszcze wyższą temperaturą. Madzia, Maja już spakowana do wyjścia na świat?
|
|
#37 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Bikuś nie, nie obraziłaś, no co ty Za twój dzień paszteta chciałam ci przywalić Cytat:
heheToday dziękuję ale śliczny brzuszek właśnie mąż się śmieje, że mała leci książkowo ![]() Natalko no właśnie niedługo będę dzowniła do położnej w tej sprawie. ooo to jakie prezenty były?? Mnie wkurza ta moda prezentowa. Więc super, że tu się obyło bez. Butter o fuj... ja bym chciała max do pół roku karmić. abby nie wiem, ale się jej zapytam Na razie gwiazda śpi Dziś chyba zadzwonię do położnej na wszelkie co. Wczoraj cały dzień już był spokój (ale głownie siedziałam), na wieczór troszkę mi kapnęło. Dziś rano o 6.30 zachciało mi sie siku, poszłam. o 7 leżę w łożku i kurde czuję że mi ewidentnie coś leci (tak malutko) i mówię do męża , ze albo mi się wody sączą albo właśnie sobie sikam. A przecież przed chwilą się wysikałam. Zaglądam... plama (przezroczysta i bez zapachowa). Poleżałam jeszcze kilka minut i znowu mi się siku zachciało. Poszłam, zrobiłam i chciałam sobie kawałek papieru podłożyć (bo tak mi kiedyś położna radziła, ze lepiej niż na wkładce widać), więc urwałam papier i chciałam podkładać a tu kap, kap. Ale tak, to nic mnie nie boli. Chyba to nie jest śluz, no bo aż tak wodnisty by był?? Aż mi majtki przesiąkły lekko. stokrotko
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Zakorzenienie
|
jestem i ja w nowym wąteczku
Bika - wiesz, zaskoczyłąś mnie swoimi postami...narzekasz, ze tyjesz, że się w ciuchy nie mieścisz tyle walczyłaś o tę ciążę, tyle sie starałaś, przeszłaś laparo, a teraz waga tak sie dla Ciebie liczy???? kopa w tę chudą dupę bym Ci zasadziła! Ciesz się, że się zdrowo ciążą rozwija, że sie doczekałaś, a kg zrzucisz po porodzie, a nawet jeśli coś Ci zostanie (tak jak mnie ), to chyba nie jest to tragedią?? Teraz dziecko jest najważniejsze, żeby wszystko było dobrze, zebyś donosiła, żebyś nie miałą problemów ze swoim zdrowiem (jak ja ), a nie te durne kilka cm czy kg ehhhh nauczycielka, a takie pierdoły w głowie Ci siedząZmiana tematu wczoraj kupiliśmy: wannę, kibelek, umywalkę z szafką, płytki do łazienki i do kuchni i na przedpokój i żyrandol do kuchni z płytek jestem bardzo zadowolona, mimo, iż nie są takich rozmiarów jak chciałam, raczej tradycyjne, tzn. na podłogę chciałam wielkie 50x50, ale zginęły by na małej przestrzeni, za dużo cięcia i w sumie same kawałki byłoby widać, wiec wzięłam33,3x33,3. Ale płytki z cesranitu i tubądzina, więc chyba jedne z lepszych a i cenowo znacznie taniej niż u nas w busku---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ---------- Cytat:
mnie najpier się wieczorem sączyły, myślałam właśnie, że to śluz, ale później nad ranem zachciało mi się siku i już nie doszłam - wstałam tylko z łóżka i hlusnęło właśnie bezzapachowe jak woda, tylko lekko różowe i o razu na porodówkę![]() a już myślałam, że tam jesteś
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
bao buuu ale ja jestem
Przed Tobą wiadomość napisałam ![]() Super, ze remont idzie do przodu, już się nie mogę doczekać jakiś zdjęć. Przed chwilą siedzę i czuję , ze znowu mi coś leci i co?? I mam plamę na kanapie |
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
aha, no i dzisiaj mam wizytę u gin na 16.15
chyba o kciuki prosić nie muszę???
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Baobabku fajnie, że już tyle rzeczy kupiliście i praca wre!!!
![]() My wczoraj kupiliśmy telewizor! Tylko czekać na kuriera.... I mam nadzieję, że reklamowana część od mebli mi przyjdzie w tym tyg. bo mnie wkurza, że nie mogę sprzątnąć do końca rzeczy, bo nie mam gdzie ![]() Madzia.... Prosimy na bieżąco!
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
bao trzymam kciuki.
Maleństwo oo super, jaki telewizor?? |
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie dzwonił tż....podobno nie zapakowali nam płytek do łazienki....ja pier... przy tak ogromnej ilości, a on nie zauważył!!!!!!! a pytałam, czy wszystkie są, bo tych paczek mi sie mało wydaje!super... teraz nam nikt tych płytek już nie wyda bo on podpisał fakturę, że odebrał
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
bao o kurde... ale może zadzwońcie do sklepu, może się kapnęli, że płytki zostały??
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
Philipsa 40 cali
I uchwyt też już dokupiliśmy
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
super. To już powoli chyba kończycie szykowanie pokoju??
|
|
|
|
#47 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A po drugie - super, że już tyle wybraliście a pokażesz jaką wannę, kibelek i płytki??? ile ma Wasza łazienka?
|
||
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Yhy
Czekam tylko na tą część meblową... ![]() Zostaną jeszcze półki na książki...ale to już na spokojnie, nie spieszy mi się tak bardzo... |
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
Ana mąż to na mnie nakrzyczał, że ja już wczoraj do położnej nie zadzwoniłam a drugi ochrzan dostałam za to, ze mu nic nie powiedziałam. A ja go nie chciałam stresować. Więc ani o czopie ani o tych niby wodach nic mu nie mówiłam. I on tam na studiach w nieświadomości żył.
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
Bika, Today śliczne brzuszki!
Bika na początku na pewno z dwojoną siłą widzisz zmiany w swoim ciele, bo ciało musi się przygotować, później będzie na pewno prościej nieco. Przynajmniej mam taką nadzieje! Malutko przytyłaś puki co! Madzia powodzenia! Bo wygląda na to, że to tuż tuż! Niewiele przytyłas przez ciążę, fajnie! Bao super, że takie zakupy zrobione i zadzwoń do sklepu Malenstfo rozumiem, że zakup telewizora i uchwytu to już koniec Waszego remontu? Wszystko już jest? ![]() Butter jak robisz szparagi? Poproszę o łopatologiczny przepis! Brzmią super!Blonde jak Seba? Idziecie do lekarza? Witajcie, Byliśmy wczoraj spontanicznie u znajomych, wróciliśmy po 1... jestem nie przytomna. Ale bardzo miły wieczór spędziliśmy
|
#51 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#52 |
|
Zadomowienie
|
jestem i ja nadrobiłam i znikam na uczelnie:/
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
Bao ale jak to nie ma?? A te wasze co zapłaciliście za nie, już sprzedane??
Gucia czyli weekend znowu imprezowy?? |
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
kibel taki: http://www.nokaut.pl/miski-i-kompakt...ida-m-010.html
---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- umywalka i szafka taka: http://www.cersanit.com.pl/katalog.p...z_gl=2&lang=pl
|
#55 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
płytki do łazienki: http://www.plytkomania.pl/produkt/54...z_s_25x36.aspx
http://www.plytkomania.pl/produkt/54...z_s_25x36.aspx a te na podłogę w łazience i ich nie ma właśnie: http://www.plytkomania.pl/produkt/54...p_333x333.aspx
|
#57 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Widzę, że kibelek bez zabudowy?Kurde, Bao współczuję z tymi płytkami. Mam nadzieję, że firma w porządku i da Wam... |
||
|
|
|
#58 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć...
Cytat:
![]() Madziu, kurka, dlaczego nie dzwonisz do położonej? Przecież wody Ci odchodzą... ![]() Aaby, jakoś ciężko mi uwierzyć w tę Twoją dramatyczną figurę...no ale jak się tak upierasz, to chyba serio wyglądasz jak kaszalot czyli tak jak ja Ja zaczęłam ćwiczyć kilka dni temu i na razie udaje mi się to utrzymać codziennie...ciekawe ile to potrwa. Co prawda tylko chwilkę, ale mam fatalną kondycję ...tzn właściwie nie mam... więc najpierw muszę ją wypracować, żeby nie wyzionąć ducha podczas ćwiczeń
|
|
|
|
|
#59 | |
|
Zakorzenienie
|
płytki na ścinę w kuchni: http://www.promoceny.pl/detail/glazura-luiza-16253/
tylko gładkie bez wzoru i bez listew a na podłogę do kuchni i przedpokoju znaleźć nie mogę, wanny też nie widzę ![]() ---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Cytat:
no i sporo droższe te zabudowane
|
|
#60 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A sioooooooo. Trzymam kciuki i w razie co zycze szczesliwego, szybkiego, bezbolesnego rozwiazaniaCytat:
za zakupy
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:44.

ale w sumie to nie o te kg chodzi tylko o to, że i pod biustem obwód większy i w talii i w biodrach
eh.
Bądź dumna, bądź, bo to nie lada wyczyn!

), to chyba nie jest to tragedią?? Teraz dziecko jest najważniejsze, żeby wszystko było dobrze, zebyś donosiła, żebyś nie miałą problemów ze swoim zdrowiem (jak ja