|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowo u Takajakaya
Podoba mi się jeszcze w sumie cień Catrice Nude. '
Kolczyki - jeśli chodzi Ci o te obok srebrnych kółek givenchy, na prawo od pierścionków, to one wyszły. Szare - nie mam pojęcia, o które może chodzić, bo nie są szare , te z rzemykami i turkusowymi kulkami mam.Wklejam zedytowaną fotkę z przekreślonymi rzeczami, których już nie ma. Co do reszty, mam wszystko na 90%.
CZERWCOWE NOWOŚCI KOSMETYCZNE KSIĄŻKOWE NOWOŚCI W WĄTKU - KLIK! Biżu i ciuchy M, L, XL "Bo gdy Bóg zamyka drzwi, otwiera okno..." Edytowane przez ulicznica Czas edycji: 2012-05-16 o 01:38 |
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Mam 2 plastikowe butelki po kosmetykach 250 i 200 ml, mogę odlać maski do obydwu, powinno wystarczyć na te prawie 0,5 litra, w opakowaniu był litr.
Mydło jest przeze mnie używane, nie kroiłam go jeszcze - co powiesz na 1/4 kostki?
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, jestem za
Mam nadzieję, że nie przeszkadza Ci, że Aleppo jest używane? Nie wpadłam wcześniej na to, żeby je pociąć.
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:57.

, te z rzemykami i turkusowymi kulkami mam.