|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
| Pokaż wyniki sondy: Konsultantko, co najczęściej robisz z zalegającą w szafach biżuterią Avonu? | |||
| odsyłam do Avonu |
|
0 | 0% |
| jeśli jest nowa - daję komuś na prezent/gratis |
|
11 | 42,31% |
| nie mam zalegającej biżuterii - wszystko noszę |
|
1 | 3,85% |
| nie pozbywam się żadnej biżuterii, nawet jeśli jej już nie noszę |
|
6 | 23,08% |
| wyrzucam |
|
0 | 0% |
wystawiam do wymianki w takim wątku jak ten
|
|
8 | 30,77% |
| Głosujący: 26. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biżuterię Avonową zbieramy i się teraz wymieniamy!
Cytat:
Co prawda nie mam Far Away ale mam Far Away Exotic Chciałabym komplet Melanie Floral - co byś chciała za niego? Poza wątkami mam też wody
. Edytowane przez Anna1987 Czas edycji: 2012-05-23 o 16:34 |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam na wymiankę:
NOWE: 1. Błyszczyk do ust Couleurs Nature YVES ROCHER 2. Woda perfumowana Comme Une Evidence 50ml YVES ROCHER 3. Kojący krem z organicznymi ekstraktami z jagody i lawendy ORIFLAME 4. Mydło do rąk w płynie o zapachu piernika 300ml ORIFLAME 5. Woda perfumowana TTA Forever 50 ml AVON 6. Woda perfumowana Far Away Exotic 50 ml AVON 7. Woda perfumowana Herve Leger Intrigue dla Niej 50 ml AVON 8. Pilnik i Pumeks do stóp z motywem świątecznym AVON 9. Tusz "pełnia rzęs" edycja specjalna (zafoliowany) AVON 10. Pędzel do różu Very Me ORIFLAME UŻYWANE: 1. Krem do depilacji okolic bikini do skóry wrażliwej Skin So Soft AVON - użyty raz 2. Woda toaletowa Pur Blanca Blush AVON - z 50 ml zostało tyle co na zdjęciu PRÓBKI ORIFLAME: 1. Szampon HairX Repair Therapy 10 ml 2. Krem na noc Optimals Even Out 1,5 ml 3. Skoncentrowany krem liftingujący na noc Bio Clinic 1,5 ml 4. Przeciwstarzeniowy krem Diamond Cellular 1,5 ml 5. Skoncentrowane serum Diamond Cellular Perfrctor 1 ml 6. Regenerujący krem na noc Diamond Cellular 1 ml 7. Krem na dzień Aqua-Rhythm 1,5 ml 8. Balsam modelujący kontur oka Aqua-Rhythm Intense Hydration 1 ml 9. Krem na dzień Royal Velvet SPF 15 1,5 ml 10. Ujędrniający krem pod oczy Royal Velvet 1 ml Zdjęcia w moim wątku kosmetycznym
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 20 pkt / 100% pozyt.
|
Tą spódniczkę z reserved chętnie zamienię na: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1337361169 + https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1337935399
Co ty na to?
|
|
#35 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 20 pkt / 100% pozyt.
|
Wymiary tej spódniczki- reserved to:
Szerokość w pasie do 2x 40cm, ale dodatkowo z tyłu jest gumeczka, więc spódniczka jest rozciągliwa w pasie. Całkowita długość to: 36 cm Jesteś dalej zainteresowana?
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam zegarek eternal love fioletowy, nowy
nie mam dużych wymagań co do wymiany, bo 2 zegarków nie będę nosić
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Mam również do wymiany:
1. zegarek z Yves Rocher - działa 2. Bransoletka falowana z Yves Rocher - nowa 3. Bransoletka z cyrkoniami 4. Komplet bransoletek Cynthia Rowley for Avon - nowe, nienoszone
. Edytowane przez Anna1987 Czas edycji: 2012-07-11 o 19:23 |
|
|
|
|
#39 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Za tunikę nic nie widzę - oddam ją tylko za coś fajnego z wishlisty. Pozdrawiam!
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:04.

nie mam dużych wymagań co do wymiany, bo 2 zegarków nie będę nosić
Klaudia 16.10.2009

wtedy niczego nie przegapię!