|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wizazanki z USA-za jakimi polskimi kosmetykami tesknicie?
Zlot to dobry pomysl
![]() Ja juz raz sie spotkalam z dziewczynami z Chicago z kafeterii-bylo super
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zadomowienie
|
Vanilla:
Mam ten tonik w sprayu - bardzo lubie. Jest to po prostu nawilzajacy tonik, ktory jednak "wali" sie na buzie i sciera, a nie najpierw na wacik, potem na twarz. Bardzo mi odpowiada w te upaly i duchote. Perfumiki YR tez lubie i teraz sa na przecenie 50%! Ale dzieki za liste, zawsze mozna 2 razy pomyslec. |
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze mi sie przypomnialo z YR:
- samoopalacz do twarzy sie pogorszyl, kiedys bardzo lubilam. ale teraz cos mi smierdzi i kolorek tez wychodzi taki sobie. chce sprobowac ten do nog, zachwalany przez wizazanki. - krem do stop lawendowy jest fajny ![]() - krem nawilzajacy z bio specyfic rehydration co najmniej przecietny (mialam probki) - taki balsam do ciala w spreju z tej samej serii - boski |
|
|
|
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy masz caly czas kontakt z tymi dziewczynami?
|
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() perfumy sa mile, ale te bzowe po paru dniach zaczely sprawiac, ze bolala mnie glowa. strasznie plaskie, duszace... wole jednak perfumy z wyzszej polki.. ale te niskie ceny YR kuszace sa, mozna sobie czasami sprawic ![]() |
|
|
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
Magda jasne ze mam ochote
wiem ze jest nas wiecej z chicago. Z jedna dziewczyna juz nawiazalysmy kontakt. W jakiej czesci Chicago mieszkasz?? Ja w Jefferson Park pomiedzy Elston, Foster, Cicero.
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spotkalysmy sie w Chicago Ja wsiadlam w pociag Dziewczyny byly przemile poszlysmy do Polskiej restauracjii-zjadlam sobie watrobke wkoncu ![]() polazilysmy po plazy,ta jedna kolezanka to fotograf-porobila mi mase zdjec profesjonalnych na plazy (chyba je nawet tu wstawialam kiedys)Potem pojechalysmy na zakupy,polazic po sklepach a potem do tej kolezanki do domu,potem dojechala jeszcze jedna kolezanka z kafeterii plotkowalysmy jadlysmy i bylo super,strasznie szybko zlecialo i musialam wracac na drugi dzien ale poczulam sie jak w Polsce ![]() Spotykalabym sie z nimi napewno czesciej gdyby nie ta odleglosc
|
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:26.