|
|
#31 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wody ZUBER, JAN i inne "tego typu" .. - pic na wodę?
Cytat:
![]() Wody lecznicze i mineralne mają wymierny wpływ na zdrowie i mogą być liczącym się źródłem minerałów. Tyle, że wiele osób nie wie iż obecne wymogi co do czystości wody sprawiają, że w naszych kranach nieraz mamy lepszej jakości wodę niż butelkowane wody źródlane, a zawartość minerałów jest tam niejednokrotnie wyższa od niejednej mineralnej. Problemem mogą być jedynie przestarzałe instalacje wodociągowe, gdzie niestety woda może zostać zanieczyszczona (a co niestety często się zdarza na obszarach wiejskich i przedmieściach - woda jest testowana u wyjścia z wodociągów, natomiast nie wiadomo w jakim stanie trafia do domów). Innym medycznym voodoo są wody alkaliczne i też spory biznes z tym związany. Ludzie, chcecie wodę alkaliczną, to kupcie sobie 1kg spożywczej sody oczyszczonej i dodawajcie po łyżeczce na litr Wyjdzie na to samo, a będzie taniej ![]() ps. fajna stronka w podpisie sam cośtam będę w przyszłości pisał na podobne tematy.
Edytowane przez Arthass04 Czas edycji: 2016-12-05 o 00:41 |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem jak inne- czy działają czy nie, ale mi bardzo pomaga na żołądek Henryk- mam nadkwasote, częste bóle brzucha, a po nim po prostu jest o wiele lepiej. Myślałam, że to przypadek, że jak kiedyś wypiłam to mnie brzuch przestał boleć, ale potem znów tak było i znów i właśnie dziś postanowiłam zrobić sobie kurację, czyli pić codziennie przez miesiąc tak jak pisze na butelce. Szkoda, że wcześniej tego nie pokojarzyłam i nie piłam codziennie :/
Chciałam poszukać w necie opinii, czy innym też aż tak pomaga i znalazłam ten wątek ale akurat nikt o Henryku nie pisał.
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A potem i tak zrobię przerwę. Ktoś może powiedzieć, że " to przecież tylko woda"- ale wszystko trzeba stosować z głową, nawet zwykłe herbatki ziołowe, bo to wszystko jednak ma jakieś tam działanie.
|
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Wody ZUBER, JAN i inne "tego typu" .. - pic na wode?
Cytat:
Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:11.

Wyjdzie na to samo, a będzie taniej
sam cośtam będę w przyszłości pisał na podobne tematy.