|
|
#31 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze male przyjemnosci
Diament - piłaś może czekoladę ze Starbucksa? Ciekawa jestem jak smakuje, lubię tą z Coffee Heaven bez bitej śmietany
[/QUOTE]Nie cieplej czekolady nie pilam,jedynie co mi smakuje z tamtad to mrozone Frappo carmelowe z odrobina kawy i bita smietana,ciepla czekolada kupuje i robie sobie w domu z,z bita smietanka na wierzchu ,smakuje tak samo jak z kawiarni ![]() ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- Cytat:
Ja tez zdecydowanie wole plyny do prania,ten ktorego uzywam jeszcze po kilku dniach czuc w mieszkaniu, uwielbiam zapach swiezosci unoszacej sie w pokoju |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zadomowienie
|
Teraz ja
![]() - wizaż później długo, długo nic i dalej: - łażenie po sklepach (wszelakich, może być nawet Castorama - domowe SPA ![]() - leżenie na trawie w ogrodzie (i love it - prace w ogródku - leżenie w łóżku i nicnierobienie ![]() - kubek kawy inki rano (innej kawy nie przyswajam )- długa kąpiel jak mi się coś przypomni jeszcze to dopiszę
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Ile ten wątek przyciągnął osób niepijących kawy - PODZIWIAM WAS, ja bez kawy nie funkcjonuję
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Spacer w deszczu był dzisiaj małą przyjemnością
Tym bardziej po tak upalnym dniu![]() Kawa także była, z gałką lodów waniliowych I pranie..efekt wczorajszej inspiracji Waszymi wypowiedziami
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo i jeszcze napój mleczny mullermilk
Tańsza alternatywa to napój serduszko chyba z zott: czekoladowy, truskawkowy i waniliowy.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:20.

[/QUOTE]

I kawy też nie cierpię, a czekoladę uwielbiam. Kawa ma tylko ładny zapach
Ja sobie robię kawę tylko dla zapachu, a potem oddaję TŻ 

)