|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nasza waga oszalała - ponad 100 kg pokazała !! Na początek 100 dni :)
Ale gorąco...
Dziś u mnie: śn: grahamka + 2 plastry szynki + pomidor obiad:barszcz czerwony z jajeczkiem i kiełbaską a później weselicho i .... koniec diety. A od poniedziałku znów dietka. Przyjemnego weekendu. Melduje się u Was w poniedziałek. |
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
pisalam do was ale chyba sie to nie pojawiło
|
|
|
|
#33 |
|
Rozeznanie
|
Mirelka_90 - To napisz jeszcze raz
A u mnie I kryzys w 10 dniu diety ;/ ehhMąż przywiózł z pracy ok 20 pudełek pizzy. No i mnie skusiło - jako że miałam dzisiaj lenia i nie chciało mi się gotować. Niech mi ktoś nakopie do d**y ;/ ![]() Jutro koniec a właściwie znów początek Jestem WŚCIEKŁA na siebie. ehhh a już było tak dobrze..
|
#34 |
|
Rozeznanie
|
Mirelka_90 nie pojawiło sie,ale witamy i zachęcamy do dzielenia sie z nami swoimi osiągnieciami i porazkami w odchudzaniu
Razem zawsze razniejkasienka2607 Myslę ze ta złość pokazała Ci jak wazne jest dla Ciebie odchudzanie i moze wiecej grzeszkow nie bedzie Miałas gorszy dzien , trudno dzisiaj bedzie lepiej ,ja trzymam kciuki.najwazniejsze ze nadal chcesz sie odchudzac , małymi kroczkami do celu dojdziemy razem Byłam wczoraj tak padnieta ze nie mialam sily napisac, cały dzień pływałam, moje menu bylo nudne bo na wynos owoce i jogurt,nic ciekawego Ale zadowolona jestem, opalona na maksa i nadal zmeczona lecz szczesliwa ![]() Dzisiejsze menu tez chyba na sucho bo wybieram sie na rowery z moja rodzinką Dystans na dzis 28 km Miłego dnia dziewczyny i Kasiu pamietaj ze kazdy ma gorsze dni
107,5 ------>??????????---------->57 ![]() "... Tu Ciebie nie ma, lecz jesteś przecież... I pozostaniesz w jasnym świecie, Jest coś co mrokom się opiera, Jest pamięć. A ona nie umiera... " Edytowane przez Delicatna Czas edycji: 2012-07-29 o 08:28 |
|
|
|
#35 |
|
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczyny
chętnie się do Was przyłączę
|
|
|
|
#36 |
|
Rozeznanie
|
selesta00 witam i zapraszam , im nas wiecej tym lepiej
![]() I nie wiem czy moje plany z rowerem wypałą bo plecki mnie pieką i nie chce na slonce wychodzic ;/ zobaczymy jak to bedzie pozniej
107,5 ------>??????????---------->57 ![]() "... Tu Ciebie nie ma, lecz jesteś przecież... I pozostaniesz w jasnym świecie, Jest coś co mrokom się opiera, Jest pamięć. A ona nie umiera... " Edytowane przez Delicatna Czas edycji: 2012-07-29 o 10:15 |
|
|
|
#37 |
|
Rozeznanie
|
Delicatna - dzięki za
Od dzisiaj znów dietka nie ma co... Zazdroszczę zapału co do rowera Mnie nadal kolano nie pozwala na jazdę ;/ Ehh wczoraj ledwo po schodach wchodziłam selesta00 - Witaj ! Mirelka_90 - jak u ciebie ? A gdzie się podziała kolorowa20 ?? Bo daaaria288 pewnie odsypia wesele
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
hej. No ja nadal pilnuje sie diety.. male grzeszki były ale pozwolilam sobie na nie tylko dlatego ze i tak moja dieta nie przekracza 1000kcal. Mam na imie Karolina i mam 22 lata oraz córeczke 2letnia Maje
![]() startowalam z waga 106.4 wiczorem była 106,8 na drugi dzien rano 105.0 i tak zostało... wszystko notuje w zeszyt...dzis oczywiscie kazalam by nie robili mi ziemniakow bo zjem kasze gryczana a zamiast schabowego w panierc zjem piers bez panierki i smazona bez tłuszczu... jakos sie trzymam tych zasad... |
|
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
Witam w poniedziałek. Wesele dwudniowe w taką pogodę to męczarnia. Jeszcze ze 3 dni będę odsypiać i odpoczywac.
Jak Wasza waga dziś?? U mnie po weekendowym jedzonku +0,9 kg. A od dziś dalej dietka. Mimo talerza ciasta weselnego śniadanie było już dietetycznie i zamierzam tak trzymac. Kolejna okazja by pogrzeszyc dopiero we wrześniu więc cały miesiąc ostro trzymam diete. kasienka2607 najważniejsze żebyś nie zarzuciła diety tylko mimo wpadek dalej ją ciągnęła. Jesteśmy tylko ludźmi a pokus jest wiele. Oby tylo nie za często były wpadki
|
|
|
|
#40 |
|
Przyczajenie
|
Mam na imię Magda, 24 lata i ważę 102,4
![]() rano owsieneczka i 55 min orgitreka ![]() a jak tam u Was?
|
|
|
|
#41 |
|
Rozeznanie
|
u mnie po weekendzie 0,4 kg więcej. ehhh
ale dzisiaj znów DIETA PEŁNĄ PARĄ !!!!! Mam płatki owsiane w szafce, ale jakoś nie mogę się na nie skusić ? Dobre są na wodzie ?? I z czym to jeść? Same płatki ??
|
#42 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
![]() Ja Płatki jadam na mleku 0% ,pół szklanki wlewam,mozesz dodac maliny,banana jak rowniez inne owoce . Ja osobiscie kupuje sobie platki nestle fitness bo tam mam juz dodane kawałki owocow,kokosa,rodzynki itp
107,5 ------>??????????---------->57 ![]() "... Tu Ciebie nie ma, lecz jesteś przecież... I pozostaniesz w jasnym świecie, Jest coś co mrokom się opiera, Jest pamięć. A ona nie umiera... " Edytowane przez Delicatna Czas edycji: 2012-07-30 o 10:35 |
|
|
|
#43 |
|
Raczkowanie
|
U mnie na śniadanie przeważnie płatki owsiane. 3 łyżki płatków zalewam gorącym mlekiem 0,5 % dodaje 4 suszone śliwi i zostawiam na jakieś 20-30 minut. A później zajadam..
Dla mnie pycha. |
|
|
|
#44 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny
mogę dołączyć???Dziś zaczynam przygodę z odchudzaniem...przeraziła m się gdy dziś weszłam na wagę... Pokazała 92kg...to już jest dla mnie przerażające....co ja najlepszego ze sobą zrobiłam!ułożę sobie zaraz plan ćwiczeń i mniej więcej posiłki jakie będe spożywała. Nie wiem jak młoda dziewczyna może doprowadzić się do takiego stanu.....brak silnej woli i łakomstwo spowodowało że non stop tyję. Koszmar!
|
|
#45 |
|
Rozeznanie
|
czekoladka Witaj
Młoda osoba ? tzn ile masz lat ?? Pewnie że możesz dołączyć. Im nas więcej tym lepiej. Napisz nam coś więcej o sobie Wiek, Imię, może skąd jesteś Mirelka karolinko - jestem z ciebie dumna u mnie weekend był tragiczny :P Ale od jutra, koniec. a właściwie znów początek
|
#46 |
|
Przyczajenie
|
No może już nie taka młoda, ale stara też nie jestem...
Mam 24 lata, jestem mężatką i mam 3 letniego synka. Muszę schudnąć bo już źle sie ze sobą czuje... porażka
|
|
#47 |
|
Rozeznanie
|
Witam kolejne dziewczyny
Fajnie ze robi sie nas coraz wiecej Ja juz po kolacji mialam sie dzisaj zwazyc ale wpadła moja tesciowa i nici z tego, nie mam wagi w domu bo mi sie zepsula a obiecałam sobie ze kupie ja dopiero na poczatku sierpnia zeby zobaczyc wiekszy efekt ,ale zaczyna mnie juz kusic bo przydałaby sie zmiana podpisu zawsze wieksza motywacja
|
#48 |
|
Przyczajenie
|
U mnie tak średnio z jedzeniem bo późno sie obudziłam z zamiarem diety
ale zjadłam tak: 5.00 banan 11.00 parówki + 2 małe kajzerki ( śniadanie w pracy )13.00 2 jabłka papierowki 15.00 orzechy ziemne ![]() 17.00 z 15 śliwek na kolacje planuję kefir z ogórkiem No i pasowało by zacząć ćwiczyć, ale to chyba od jutra...
|
|
#49 |
|
Rozeznanie
|
czekoladka - no to nie taka stara ;p mnie parę dni temu stuknęło 25
![]() co do twojego jadłospisu- (zresztą mojego też) parówki są bardzo kolaryczne 1 ma ok. 140 kcal Ja też je lubię. Ale staram się je jeść rzadko.
|
#50 |
|
Przyczajenie
|
ja najbardziej na mleku lubie, czasem dodam kakao
|
|
|
|
#51 |
|
Przyczajenie
|
Kurcze, wiem właśnie że parówki są bardzo kaloryczne...
ale stałam przy tych lodowkach i nie wiedziałam co wybrać a żeby mi szybko przerwa nie mineła wziełam pierwsze z brzegu parówki i poszłam do kasy... Jutro postaram sie o lepszy jadłospis. Choć dodam że nie jadłam dziś obiadu więc te parówki są za obiad i sie wyrówna![]() ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- w ogóle to w sobote wróciłam z tygodniowych wakacji nad morzem i powiem szczerzę że tam sobie nie odmawialiśmy niczego (niestety) jedliśmy wszystko na co mieliśmy ochotę (w końcu urlop) i waga dziś pokazała mi 4kg więcej... można sie pogarbić!!!---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- a na początku września idę na wesele i nie wyobrażam sobie wbić sie w jakąś kiecke....jak taki wieloryb ubierze sie w sukienkę? no jak??? teraz wyć mi sie chce a dobrze wiedziałam że tak będzie! miałam tyle czasu na schudnięcie i nic z tym nie zrobiłam ![]() ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- dziewczyny a w jakich miejscach najwięcej tyjecie???? ja ogolnie jestem po całości tłusta ale najwięcej poszło mi w barki...wyglądam jak Pudzian...
|
|
#52 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bardzo fajnie że nowe osoby dołańczają. W grupie będzie raźniej chudnąć. U mnie też ciężko z motywacją do ćwiczeń. Ale niestety sama dieta nie da takich efektów co dieta + ćwiczenia. Prosze nie mówcie, że jesteście takie stare. Ja już 30 latek i czuję się bardzo młodo. |
|
|
|
|
#53 |
|
Przyczajenie
|
wiem że dzisiejszy jadłospis nie nalezy do udanych ale jak wspomniałam wcześniej byłam na wakacjach i po tej uderzeniowej dawce wszelkich fastfoodów chcę sie trochę oczyścić by to wszystko nie zalegało w jelitach..jutro mam zamiar pić jak najwięcej kefiru. a potem ustalić sobie jakieś menu
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#54 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
![]() Moje menu na dzisiaj : I płatki nestle fitness +mloeko 05 II herbatka na spalanie + jogurt naturalny III spagetti z miesa indyczego +makaron pełnoziarnisty IV marchewka z jabłkiem V pieczywo pełnoziarniste +ogorek+2 plasterki wedlinki chudej Hmmm co do tych parówek to nie jadam chociaz lubie Mozna brac do pracy wczesniej przygotowane jedzenie, a menu najlepiej planowac dzien wczesniej wtedy bedzie łatwiej zjesc zgodnie z planem
|
#55 |
|
Raczkowanie
|
Zgadzam się z Delicatna. Jeśli wcześniej ustali się menu na kilka dni wtedy łatwiej jeść zgodnie z planem. Ja też tak robiłam na początu diety. Rozpisywałam sobie wszystko w zeszycie i było dużo łatwiej. Nie trzeba było zastanawiac się co tu zjeść na szybko.
A u mnie dziś: śn: 3 łyżki płatów owsianych + 1 łyżka otrąb owsianych + 4 suszone śliwki + 1 łyżka słonecznika + 1 szkl. mleka 0,5 % obiad: fasolka po bretońsku podw: serek wiejski light + 2 pomidory kolacja: pomidor + ogórek + feta + olej + sos sałatkowy |
|
|
|
#56 |
|
Rozeznanie
|
witam wizażanki,
można dołączyć? moja historia odchudzaniowa ma półtorej roku. 21 marca 2011 zaczęłam odchudzanie z wagi 85 kg. schudłam do 78. wyglądałam nawet dobrze, przy moim wzroście 173, jednak przyszła matura i stres zrobił swoje, trochę mi się przytyło do około 82kg i od tej pory chudnę i tyję, chudnę i tyję. 20 lipca waga pokazała 95kg. jak to zobaczyłam, to mało się nie popłakałam. od tego czasu idzie mi tak jak przez ostatni rok, czyli o,1 na minusie, na drugi dzień 0,2 na plusie. staram się ograniczać głównie jedzenie, bo na sport to muszę mieć siłę fizyczną. nie mogę już na siebie patrzeć i postanowiłam, że sama nie dam rad, byłam na kilku wątkach już, ale kończyło się tak samo:szybko się poddawałam. widzę, że ładnie wam idzie. mój cel to 57kg. mam 2o lat. trochę wiem jakie są zasady żywieniowe, jednak trudno jest mi je wdrążyć w życie, bo jak mi się zachce czekolady, to koniec. można mnie straszyć śmiercią a i tak zjem. brak mi silnej woli. odchudzam się z moja mamą niby, ale ona raczej nie ogranicza jakościowo jedzenia tylko ilościowo i stawia na ruch Edytowane przez arsenalfan26014 Czas edycji: 2012-07-31 o 18:42 |
|
|
|
#57 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Szkoda ze czekolada to Twoja słabostka z nią cieezko wygrac, ja natomiast wcale jej nie jadam nie lubie słodyczy.Mam nadzieje ze teraz sie nie poddasz,trzymam kciuki.Najwazniejsze jest to aby mimo drobnych grzeszkow sie nie zatrzymywac i dalej byc na diecie w grupie bedzie razniej,pomozemy,podtrzym amy na duchu !!
107,5 ------>??????????---------->57 ![]() "... Tu Ciebie nie ma, lecz jesteś przecież... I pozostaniesz w jasnym świecie, Jest coś co mrokom się opiera, Jest pamięć. A ona nie umiera... " Edytowane przez Delicatna Czas edycji: 2012-07-31 o 19:41 |
|
|
|
|
#58 |
|
Rozeznanie
|
Oj, jak miło widzieć że wątek założony prze zemnie się rozkręca
Fajnie że jest nas co raz więcej arsenalfan - Witaj Może napisz nam swoje upodobania co do jedzenia, a uda się nam wspólnymi siłami ułożyć ci jakieś menu. Ja się bardzo cieszę, bo w końcu mam pomidorki i ogórki ze swojej szklarni Biały ser robię sobie sama z mleka krowiego (wiem, mleko krowie jest bardzo tłuste) Muszę jeszcze posiać sałatę to do końca lata jakoś przetrwam ![]() daria, Delicatna - macie super urozmaicone menu. Mnie trochę stopuje ... kasa... Ja jem to co znajdę w ogródku. Ehhh
|
#59 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
Moje menu na dzisiaj :I pieczywi pełnoziarniste +ser biały II kawałek dietetycznego jabłecznika III kasza gryczana +miesko mielone +pomidor z cebula(mieso bez jajka,,bułki tartej) IV gruszka V mleko +otreby Kasiu jak widzisz u mnie mieso było wczora i jest dzisiaj poprostu jak kupie paczke to mam na pare razy.Tez juz z kasa krucho wiec wyciągam co mam Fajnie ze masz swoje warzywa to mozesz zaoszczedzic bo mi na nie kasa leci okropnie....
|
#60 |
|
Rozeznanie
|
Delicatna - a mięsko robisz jako pulpety czy smażysz ??
I może podałabyś przepis na dietetyczny jabłecznik ... Warzywa to mam swoje, owszem ale zamrażarka pusta :P
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:58.

w 10 dniu diety ;/ ehh
Razem zawsze razniej
nie ma co... 

-69-68-67-66-65