|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpień China Glaze/OPI AXXIUM/Perfumy Estee Lauder/dużo dobrej kolorówki
Cała rodzina za jedną wode???!! no myśle, ze za dużo byś chciała
![]()
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpień China Glaze/OPI AXXIUM/Perfumy Estee Lauder/dużo dobrej kolorówki
co byś oddała a odzywke?
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj,
interesuje mnie: Van Cleef & Arpels Feerie EDT ok. 50 ml/100ml (tester z pięknym korkiem) na wymianę mam, może nie z listy, ale ... włosy: Maska Mila Mleczna ok 1/3 z 1000ml Maska Mila Bananowa ubytek 1/5 z 1000ml skoro lubisz Flowerbomb, to mogę zaproponować coś w jej klimacie: So Elixir edp (50ml, nowe) lub tester, modnego ostatnio Bijan B Exquisite ok 85/100ml
|
|
#37 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oba ciężkie do zdobycia: Sushi ok 27/30ml Quince (pigwa) ok 28/30ml
|
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Sierpień
witam...
znajdziesz moze cos u mnie za:maske algowa,jagodowa benefit that gal givenchy phenomenon złote cienie maybelline ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- poza watkiem mam "dzień swira" na DVD i podrecznik do wloskiego...
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
ok
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Sorki, jestem roztargniona
No więc Flowerbombka poszła już jakiś czas temu w świat. Więc mam do zaoferowania tylko to co w wątku |
|
|
|
|
#43 |
|
Raczkowanie
|
cos za: Kólko Smashboxa Eye Illuminator , cień w kremie Dior 622 Undressed Beige, Benefit cień w kremie kolor ecru "tattle tale" zużycie ok. 15% ?
|
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
Pomarańcz China Glaze Star Wars - nowy, tylko testowany na 1 paznokciu Sally Hansen Salon Manicure "Plum's the word" - tylko wypróbowany- wymienię tylko na coś z listy ESSIE Angora Cardi - z wymianki, nie jest nowy, ale maluje się nim normalnie, zużycie kilka mm.
3.07.2017 Bydgoszcz A.Ś. Polytech replicon txt 110/57/69 330cc WYMIANA KOSMETYKÓW Edytowane przez zochawks Czas edycji: 2012-08-08 o 11:31 |
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Odpisane - jeśli kogoś pominęłam proszę monitować
|
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nie oddam korektora YSL za 3 lakiery ale loxon jak najbardziej plus coś
---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- No to może 2 lakiery (essie i pomarańczowa chinka) za Loxon i jakiś drobiazg np. Shiseido White Lucency rozjaśniający krem pod oczy 2ml ?
3.07.2017 Bydgoszcz A.Ś. Polytech replicon txt 110/57/69 330cc WYMIANA KOSMETYKÓW Edytowane przez zochawks Czas edycji: 2012-08-08 o 14:41 |
|
|
|
|
#50 |
|
Konto usunięte
|
Mogłabym się podzielić DW Light, ale odcieniem 2.0, do tego myślę że znalazłabym jakieś dodatki do simsów (do dwójki czy do trójki? Niby napisałaś trójka, ale te, które wymieniłaś są do dwójki przecież
). A to bazę wymieniałabyś całą czy trochę?
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zadomowienie
|
Moze coś ode mnie za próbki zapachów Biotherm? Niekoniecznie wszystkie
|
|
|
|
|
#53 |
|
Rozeznanie
|
Coś u mnie za lakiery hybrydowe? Tylko bardzo bym prosiła, napisz, jakie masz kolory
![]() Jeszcze tego nie miałam a bardzo chciałabym spróbować
|
|
#54 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A ew. coś za tusz Guerlain czarny i bazę pod tusz LANCOME?
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
Interesowałyby mnie generalnie filtry w tubkach - czy mogłabyś mi napisać jakie dokładnie posiadasz? Bo na zdjęciu niestety nie potrafię dojrzeć
|
|
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
To z filtrów interesowałyby mnie 3 sztuki z pigmentem avene oraz jedna bioderma photoderm 50+
No i bardzo bym chciała wypróbować tą maseczkę algową, choć tyci tyci
|
|
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem, jaką ma datę - brakuje kodu
mam ją od zeszłego roku ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- a jaką datę ważności mają Twoje mini filtry?
|
|
|
|
|
#59 |
|
Konto usunięte
|
Z twojej wish mam tylko odlewkę Jimmy Choo, może byś wymieniła za nią odlewkę bazy Antishine Smashbox?
Ile mniej więcej mogłabyś jej oddać?
|
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
w tej chwili desperacko poszukuje pudru
widze, ze masz clinique i jakis puder sally h? ale to za duzo...masz jakies propozycje?
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:42.

mam ją od zeszłego roku