|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Papier toaletowy zamiast wkładek?
Cytat:
|
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam rozregulowany cykl, w związku z czym, zapobiegawczo, nigdy nie wyjdę z domu bez.
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie noszę wkladek bo nie muszę :-P
Sent from my SK17i using Tapatalk |
|
|
|
|
#34 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- Cytat:
|
|
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie napisałam że temat nie dobry, ciekawy, aczkolwiek dziwi mnie to, ze tak Cie to zafascynowało, ze postanowiłaś to ogłosic innym skoro mówicie sobie o takich rzeczach, to raczej jesteście na stopie przyjacielskiej i to nie ładnie z Twojej strony. To jest dla mnie DZIWNE.
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Pani Mizantrop
|
Zgadzam się.
|
|
#38 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#39 |
|
Wtajemniczenie
|
Myślałam, że to jakiś żart z tym wątkiem a jednak
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
tak, ale niektórych informacji nie powinno sie nieść dalej, tylko zachowac dla siebie. Nie wszyscy muszą sie z tego smiac. Chodziło Ci o satysfakcje że ktoś Ci kolezanke powysmiewa? Dla mnie to tez dziwne czyli Twoje zachowanie wobec kolezanki, jakbym taka miała jak Ty to zerwałabym z nia kontakt, różne rzeczy się opowiada, ale nie wszystkie rzeczy powinny być poniesione dalej tylko zachowane dla siebie. Ten watek świadczy tez o Tobie. |
|
|
|
|
#41 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Przecież nikt tutaj nie wymienia z imienia i nazwiska Ludzie nie wyśmiewają się z tej laski tylko z dziwnego pomysłu na jaki wpadła.
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Na co dzień nie używam wkładek, nie czuję się w nich komfortowo. Używam jedynie w ostatnim dniu okresu. Kiedyś w podbramkowej sytuacji użyłam papieru jako wkładki i ciągle miałam wrażenie, że czuję go gdzieś na plecach bo się przesuwał ;p
|
|
#43 | ||
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Wkładki używa się na codzień, natomiast podpaski w czasie okresu.Cytat:
![]() Wątek wymiata
|
||
|
|
|
|
#44 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym, sam fakt, nie ważne czy kolezanka to znajdzie, swiadczy o autorce jaką jest kolezanką. |
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
yyyy, albo jesteś przewrażliwiona albo to Ty jesteś tą noszącą papier zamiast wkładek. To jest FORUM, tu się dyskutuje na naprawdę różne tematy. Robisz problem z niczego. |
|
|
|
|
|
#46 |
|
Biała Dama
|
Ja bardzo nie lubię mieć czegokolwiek w majtkach więc nie noszę wkładek każdego dnia, tylko jak mam sporo śluzu w okolicach owulacji np. I muszą być przewiewne. Nie wyobrażam sobie nosić papieru w majtach w ramach oszczędności, wydaje mi się że to straszny dyskomfort
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
moim zdaniem co innego jest wypowiadac sie na temat tego co sie gdzies usłyszało a co innego jest zdradzać prywatne szczególy z zycia osobistego kolezanek. Latwo pisac o kimś, a nie o sobie.
Ale ok, nie czepiam sie juz
Edytowane przez Gomra Czas edycji: 2012-12-04 o 18:24 |
|
|
|
|
#50 |
|
Rozeznanie
|
Brzmi to niehigienicznie, aczkolwiek wkładka noszona cały dzień też naszej higieny nie poprawi
Swoją drogą miałam na studiach koleżankę, która myślała że wkładki to mniejsze podpaski i dziwiła się jak można ich używać przez cały miesiąc
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
Mogę jej wysłać pudło wkładek na gwiazdkę jeśli chcesz...
|
|
|
|
|
#52 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#53 | |
|
and cigarettes
|
Cytat:
Ale patrzę przez pryzmat siebie, nie wiem co i ile wycieka z innych.
|
|
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
Przecież nie musi Bóg wie ile wyciekać, ja to robię chociażby z tego względu, że po korzystaniu z toalety, może się jakaś zbłąkana kropelka moczu dostać na bieliznę, także ja wolę, żeby wylądowała na wkładkę. Zmieniam i po sprawie. Zresztą zawsze się boję, że mnie podrażni np. źle sprany płyn do płukania.
|
|
|
|
|
#55 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Natomiast co do głównego tematu, czyli stosowania papieru toaletowego zamiast wkładek, to jestem w szoku, że ktoś w ogóle mógł zdecydować się na takie rozwiązanie. |
|
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie używam wkładek, bo po kilku latach prób doszłam do wniosku, że maja efekt przeciwny do oczekiwanego. Po prostu kupuję dobrej jakości majtki.
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
[1=513900e90b83d91c2e26787 f916d5639aed43c42;3796869 7]A co w tym dziwnego? Dla mnie wkładki to właśnie takie mniejsze podpaski. I chyba dla większości kobiet, które nie mają problemów z wilgocią tak właśnie jest. Ja na przykład mam to szczęście, że tylko przez dwa pierwsze dni okresu muszę nosić zwykłą podpaskę, a dwóch kolejnych dniach wystarczają mi wkładki. I właśnie nie wyobrażam sobie chodzenia z wkładkami przez cały miesiąc. Szczerze współczuję kobietom, które są do tego zmuszone i prawdę powiedziawszy dopóki nie przeczytałam tego wątku nie miałam pojęcia, że w ogóle są kobiety, które muszą używać wkładek cały czas.
Natomiast co do głównego tematu, czyli stosowania papieru toaletowego zamiast wkładek, to jestem w szoku, że ktoś w ogóle mógł zdecydować się na takie rozwiązanie.[/QUOTE] Nie musisz mi współczuć Wkładki są niewyczuwalne przecież.
|
|
|
|
|
#58 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Nie rozumiem waszego zdziwienia. Kobiety przez wieki wynajdywały różne metody. A to jakaś wata, a to materiał, a to jakieś tamponiki właśnie z waty. ![]() ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Też mam to szczęście. ![]() ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#59 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Gomra - jeżeli jej koleżanka opowiada jej o swoich "wargach" i jak dokładnie wsadza tam papier (pomiędzy które
) to ja też bym miała z niej bekę. To chyba nie jest normalne opowiadać o takich rzeczach ![]() A tu na forum ta osoba jest anonimowa, także o co Wy się tak rzucacie? |
|
|
|
|
#60 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Nie lubię mieć czegoś w gaciach, nawet najcieńsza wkładka mnie wkurza.
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:43.