|
|
#33 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wymienię Kwiecień*Vichy normaderm,MaxFacto 2000calorie,TBS,Nike,CK Obsesion nig
U Ciebie podoba mi się jeszcze torba Atmosphere
Cytat:
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię Kwiecień*Vichy normaderm,MaxFacto 2000calorie,TBS,Nike,CK Obsesion nig
Znajdziesz coś u mnie za: CK One Summer z wymianki jednak nie mój zapach
brak korka ,zużycie widoczne na zdjęciu ? |
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
moze znajdziesz coś u mnie za spiwór??
poza watkiem mam dobry krem do rąk revitanail otwarty kilka dni temu wazny 12m plus do tego odzywka do paznokci nigdy nie uzywana zestaw jest warty ok 90zł ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=681630
|
#37 |
|
Wtajemniczenie
|
podoba mi sie The Body S hop coconout milk body lotion, Perfumetka Sensuelle 15 ml i pędzel do podkładu.
serum LRP jest w negocjacji, w razie czego moge dorzucić krem Vichy nawilżający zostało gdzieś 1/4 opakowania
|
#41 |
|
Wtajemniczenie
|
hej, tak jak napisałam w wątku, post z TriAcnelem nie rozdzielam. Oddam całość za masełko
.mój wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=687397 ---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- lusha? chyba TBS ![]() hmm.. na dzień dzisiejszy podoba mi się u Ciebie masło do ciała Avonu, mleczko kokoswe TBS i ta koncówka mgiełki VS. zapraszam do dobierania ![]() mój wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=687397 |
|
|
|
#42 |
|
404 Not Found
Przekupka: 169 pkt / 100% pozyt.
|
Haszczaczki piękne, choć pewnie tak samo niegrzeczne
![]() Nie wiem co mogłabym Ci zaproponować, nie chciałabym Cię urazić swoją propozycję
|
|
|
|
#44 |
|
404 Not Found
|
Wiesz co, to ja może najpierw wąchnę hugusia bo teraz jestem w ciąży i może być różnie
![]() W naturze albo rossmanie powinien być, prawda? |
|
|
|
#47 |
|
404 Not Found
|
Kiedy w mojej pipidówce nie ma douglasa, sephory ani sp
Jutro postaram się zajrzeć do rosska, a nóż widelec...
|
|
|
|
#49 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Bluzka NikE jak nowa miała na sobie raz rozm z mewtki xs ale na mnie za duża Tusz MaxFactor 2000calorie pogrubiający tusz do rzęs /Nowy Może jeszcze coś u mnie wybierzesz? ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#50 |
|
Zadomowienie
|
niestety nic
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
Aj źle spojrzałam. Myślałam, że tbs jest to white musk. teraz doczytałam, że to kokos, a niestety nie lubię tego zapachu, więc odpada.
W taki razie mogłabym jeszcze wybrać: Tusz MaxFactor 2000calorie pogrubiający tusz do rzęs /Nowy -za wish Krem do rzęs L'biotica - Nowy mleczko krem do ciała Garnier intensywna pięlegnacja 250 ml Biosilk jedwab 15 ml / nowy Biosilk Rock hard gelle /żel twardy jak skała z jedwabiem 15ml Nowy Z tym, że mam pytanie co do tego mleczka garniera co do tej daty - data na op. 2.03 - luty 2003? ---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- W sumie jeszcze cały czas korci mnie u Ciebie ten CK summer one - strasznie podoba mi się kolorystyka butelki, z tym, że nie mam pojęcia jaki zapach ma ta wersja, lubię lekkie i z tego co kojarzę to letnie wersje ck własnie takie sa. Może znalazłabyś coś u mnie tak abym mogla jeszcze ten ck wziac? |
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
Pisałaś co prawda, że kupiłaś inny krem, a nie chciałabyś na zapac tego avon vitale za ck?
btw link w podpisie Ci nie działa - trzeba go kopiowac |
|
|
|
#53 |
|
Zadomowienie
|
hej
cos u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1365593682 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1365937233 ?
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
A ten zapach jest taki lekki? Na oko ile ml go jest wg Ciebie?
---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Ok. Pojemność wyjściowa to była 100? |
|
|
|
#55 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
załączyłam zdjęcia w moim wątku zerknij sobie niestety gdzies podziałam balerinki z primarka ale wstawiłam inne z H&M daj znać jakbyś była zainteresowana bądź nie ![]() tak są na gumce, mi nie klapały z tyłu tylko zjeżdżała stopa do przodu, co dla mnie nie było komfortowe rozmiar mniejsze pewnie byłyby ok dla mnie. LRP nie zostało wymienione jednak ale szukam za niego tylko produktów Khadi najlepiej olej na porost włosów. Moge oddac dwie wody termalne, balerinki i serum do włosów. Mi najbardziej zależy na The Body SHop, Sensuelle i pędzlu do podkładu.
Zapachy Edytowane przez awad Czas edycji: 2013-04-14 o 19:00 |
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
Myślę, że tego CK zostało poniżej 1/6.
Za krem dawałam 45zł. Co byś powiedziała na to aby do tego dołożyc opaskę z pędzelkiem do maseczki? I wtedy byłoby tak avon vitale jantar koralowa bluzka chusta w kwiaty i rozowa za tusz 2000 calorie krem do rzęs biosilk jedwab i zel CK summer opaska pędzel |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:57.

brak korka ,zużycie widoczne na zdjęciu
poza watkiem mam dobry krem do rąk revitanail otwarty kilka dni temu wazny 12m plus do tego odzywka do paznokci nigdy nie uzywana zestaw jest warty ok 90zł