Wspólne wakacje z ch³opakiem - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz siê trzymaæ tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co ciê interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2013-07-27, 15:13   #31
saakdasadadsad
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 445
Dot.: Wspólne wakacje z ch³opakiem

Cytat:
Napisane przez izussiaa Poka¿ wiadomo¶æ
A tam by³a wiadomo¶æ jak mój ch³opak mnie troszke powyzywa³. ( Zas³u¿y³am na to, w dodatku by³ pijany no i w¶ciek³y)
Hahahahaa dziewczyno
Te¿ bym siê na miejscu Twoich rodziców martwi³a, ¿e moja córka ma spaczony pogl±d na zwi±zek. Rozumiem wybaczyæ co¶ takiego, ale uwa¿aæ, ¿e siê zas³u¿y³o ma wyzwiska?
saakdasadadsad jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-07-27, 15:16   #32
izussiaa
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 12

Tamta sytuacja by³a ³adne kilka miesiêcy temu, przeprosi³ i wiêcej sie nie powtórzy³o. Ka¿dy pope³nia b³êdy. Czyli s±dzicie ¿e powinnam go sobie odpu¶ciæ? Nie wiem czy bym potrafi³a. Kocham go. Oczywi¶cie sprzeczki siê zdarzaj± jak wszêdzie ale kiedy jeste¶my razem jest na prawde ¶wietnie, jest troskliwy, opiekuñczy i dobrze siê dogadujemy.

Edytowane przez izussiaa
Czas edycji: 2013-07-27 o 15:22
izussiaa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-07-27, 15:28   #33
szaramieta
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 786
GG do szaramieta

Ka¿da z Was w swojej sytuacji te¿ widzi wszystko tylko w bia³ych i czarnych kolorach? Oczywi¶cie nie usprawiedliwiam wyzywania i nie wiem co autorka takiego zrobi³a, ¿e uwa¿a, ¿e na to zas³u¿y³a, ale to chyba nie jest temat w±tku?

Ja ze swojej strony niestety wiele nie dodam. Autorko, zastanów siê czy to wyzywanie rzeczywi¶cie by³o tylko incydentem. A je¶li chcesz z nim byæ to mo¿e rzeczywi¶cie warto, ¿eby rodzice go poznali?Mo¿e siê przekonaj±, innej rady nie widzê. Oczywi¶cie, mo¿esz wyjechaæ bez ich zgody, ale czy o to chodzi?

Ale swoj± drog±, zgadzam siê z akilegne. Co innego wybaczyæ, co innego twierdziæ ¿e siê zas³u¿y³o. No ale jak pisa³am, to nie temat w±tku

Edytowane przez szaramieta
Czas edycji: 2013-07-27 o 15:30
szaramieta jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-07-27, 15:29   #34
izussiaa
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Kretka666 Poka¿ wiadomo¶æ
Nie mówiê, ¿e u autorki tak by³o, ale jestem ciekawa czemu uwa¿a, ¿e zas³u¿y³a, mo¿e sie podzieli spostrze¿eniami
Nie by³o tak, ale móg³ tak sobie pomy¶leæ Pisa³am z koleg±, który ma bardzo specyficzne poczucie humoru i je¶li kto¶ tego kolegi nie zna to jego "teksty" mog± siê wydawaæ do¶æ dwuznaczne. No i tak w³a¶nie mój ch³opak odebra³ to drugie znaczenie i tak sie potoczy³o.. Ale tak jak mówiê wszystko sobie wyja¶nili¶my i taka sytuacja wiêcej sie nie powtórzy³a.
Stary 2013-07-27, 15:31   #35
szaramieta
Rozeznanie

GG do szaramieta

To trochê porywczy ten ch³opak, ¿e zanim zd±¿y³a¶ wszystko wyt³umaczyæ, on ju¿ zd±¿y³ Ciê wyzwaæ Nie wiem, czy s±dzisz, ze kochaj±ce osoby tak robi±...
Stary 2013-07-27, 15:34   #36
_ema_
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 8 980

Cytat:
Napisane przez szaramieta Poka¿ wiadomo¶æ
Ka¿da z Was w swojej sytuacji te¿ widzi wszystko tylko w bia³ych i czarnych kolorach?
Tak. S± rzeczy, które zawsze widzê w systemie zero - jeden.
Pij±cy 18latek jest zawsze do odstrza³u, a pij±cy i wyzywaj±cy tym bardziej. S± po prostu sytuacje, w których kompromis nie ma sensu, bo dzia³a tylko i wy³±cznie na nasz± szkodê
_ema_ jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-07-27, 15:38   #37
izussiaa
Przyczajenie

Na prawdê ju¿ nie wiem co robiæ. Teraz to mam taki mêtlik hah
Stary 2013-07-27, 15:41   #38
szaramieta
Rozeznanie

GG do szaramieta

Cytat:
Napisane przez _ema_ Poka¿ wiadomo¶æ
Pij±cy 18latek jest zawsze do odstrza³u, a pij±cy i wyzywaj±cy tym bardziej. S± po prostu sytuacje, w których kompromis nie ma sensu, bo dzia³a tylko i wy³±cznie na nasz± szkodê
No tak, teraz po tym co napisa³a autorka, zgadzam siê. Wcze¶niej mozna siê by³o domy¶laæ, ¿e Bóg wie co zrobi³a, skoro sobie zas³u¿y³a na takie traktowanie
No, ale co do pij±cych 18latków... Co w tym z³ego? Oczywi¶cie, to, ¿e kto¶ pije i robi siê agresywny jest jak najbardziej nie w porz±dku, ale ogólnie picie te¿ jest z³e? Wypicie piwa, kilku, w wieku 18 lat? Nie przesadzajmy
Stary 2013-07-27, 15:42   #39
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 145

Cytat:
zgadzam siê.
MonikaFaustyna jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-07-27, 15:45   #40
chwast
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 24 367

Ja te¿ nie rozumiem o co chodzi z pij±cymi 18 latkami. :P

Aha to ju¿ wiadomo o co posz³o. O nic. Super :P
chwast jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-07-27, 15:53   #41
_ema_
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 8 980

Cytat:
No tak, teraz po tym co napisa³a autorka, zgadzam siê. Wcze¶niej mozna siê by³o domy¶laæ, ¿e Bóg wie co zrobi³a, skoro sobie zas³u¿y³a na takie traktowanie
No, ale co do pij±cych 18latków... Co w tym z³ego? Oczywi¶cie, to, ¿e kto¶ pije i robi siê agresywny jest jak najbardziej nie w porz±dku, ale ogólnie picie te¿ jest z³e? Wypicie piwa, kilku, w wieku 18 lat? Nie przesadzajmy
Cytat:
Napisane przez chwast Poka¿ wiadomo¶æ
Ja te¿ nie rozumiem o co chodzi z pij±cymi 18 latkami. :P
Dla mnie s³owa 'zwyzywa³ mnie po pijaku' nie oznaczaj± jednego piwa. Mo¿liwe, ¿e jestem przewra¿liwiona ale dla mnie picie w wieku 18 lat tyle, ¿eby ¶wiadomo¶æ by³a w jaki¶ sposób zmieniona jest z³e. Zapewne nikt tego nie poprze w dobie, kiedy moda na alkoholowe imprezy i licytacjê, kto wiêcej wypi³ i kto dalej wymiotowa³, ale dla mnie to odpada. Mój T¯ jest abstynentem i bardzo go za to szanujê.
_ema_ jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-07-27, 15:57   #42
izussiaa
Przyczajenie

Nie wiem czy to wam zrobi ró¿nicê ale ch³opak ma 20 lat
Stary 2013-07-27, 16:00   #43
chwast
Zakorzenienie

Cytat:
Dla mnie s³owa 'zwyzywa³ mnie po pijaku' nie oznaczaj± jednego piwa. Mo¿liwe, ¿e jestem przewra¿liwiona ale dla mnie picie w wieku 18 lat tyle, ¿eby ¶wiadomo¶æ by³a w jaki¶ sposób zmieniona jest z³e. Zapewne nikt tego nie poprze w dobie, kiedy moda na alkoholowe imprezy i licytacjê, kto wiêcej wypi³ i kto dalej wymiotowa³, ale dla mnie to odpada. Mój T¯ jest abstynentem i bardzo go za to szanujê.
ja te¿ jestem abstynentem i nigdy nie panowa³a u mnie moda na rzyganie wiêc spoko nie ma za co szanowaæ to tak jakby szanowaæ kogo¶ za dziewictwo, ¶mieszne
Stary 2013-07-27, 16:03   #44
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem czy to wam zrobi ró¿nicê ale ch³opak ma 20 lat
To tym bardziej powinien umieæ siê hamowaæ. Skoro nie umie piæ, to niech nie pije. Wyzywanie dziewczyny i zas³anianie siê alkoholem, to dla mnie ¿enada.
Stary 2013-07-27, 16:05   #45
izussiaa
Przyczajenie

Nie wiem jak u moich rówie¶ników ale mnie te¿ ¶miesz± te wszystkie przechwa³ki znajomych ile to nie wypili i ¿e nic nie pamiêtaj±. Dla mnie to powód do wstydu a nie do przechwa³ek a szczególnie w¶ród dziewczyn.
No ale pomiñmy ju¿ ten w±tek Mo¿e i powiecie ¿e jestem g³upia ale nie zostawiê tego ch³opaka.
Stary 2013-07-27, 16:06   #46
chwast
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem jak u moich rówie¶ników ale mnie te¿ ¶miesz± te wszystkie przechwa³ki znajomych ile to nie wypili i ¿e nic nie pamiêtaj±. Dla mnie to powód do wstydu a nie do przechwa³ek a szczególnie w¶ród dziewczyn.
No ale pomiñmy ju¿ ten w±tek Mo¿e i powiecie ¿e jestem g³upia ale nie zostawiê tego ch³opaka.
mi to zwisa czy z nim bêdziesz czy nie. Po prostu zrozum rodziców i tyle.
Stary 2013-07-27, 16:08   #47
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
No ti jak chcesz byæ z kim¶, kto lubi Ciê wyzywaæ, to b±d¼. Takich zwi±zków jest ca³a masa. Mi to ni ziêbi, ni grzeje. Tylko nie masz co odstawiaæ fochów rodzicom, którzy siê o Ciebie martwi± i nie zgadzaj± siê, ¿eby jaki¶ go¶æ tak traktowa³ ich córkê. Jakby to dotyczy³o mojego dziecka, to nie by³abym taka mi³a i patrzy³a ch³opakowi ca³y czas na rêce. Chcesz sobie usprawiedliwiaæ agresjê, to to rób, powodzenia.
Stary 2013-07-27, 16:32   #48
ellish
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 910

Cytat:
dokladnie,

---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ----------

Cytat:
ale mowimy o konkretnym przypadku, gdzie tutaj byl i alkohol i agresja.

A co do picia alkoholu, zalezy dla kogo to jest zlo. Ja np nigdy nie moglabym byc z facetem, ktory potrafi wypic kilka piwek za jednym razem. Powod? Sama nigdy nie pije alkoholu to raz. Druga sprawa, nienawidze smrodu piwa/wodki . Po trzeciez- nie moge patrzec na podpitych facetow, niewazne czy sie przymila czy wyzywa, po prostu nie trawie.
Moze dlatego tak mam, ze moi rodzice nigdy nie pili alkoholu, sama nie wiem.

Moj TZ owszem wypije piwo, ale to baardzo rzadko i jedno, nie wiecej. Bo sam nie przepada za alkoholem, pije wiec wtedy jak ma naprawde ogromna ochote. Ale jak mowie- to tak kilka razy do roku.
Jak jestesmy na weselu to mamy patent mojego taty, nalewamy sobie do kieliszkow wode niegazowana i wtedy nikt nie nalega abysmy pili, bo my przeciez "pijemy" weselna. Tylko czasami ktos sie dziwi, jak mozna miec taka mocna glowe

Dla mnie nie istnieje cos takiego jak "jednorazowy wyskok z wyzywaniem czy z biciem". Jak raz to zrobil, to juz wiem na co go stac i takiemu panu podziekuje, bo jestem niemalze pewna, ze bedzie i drugi raz. Moze za miesiac, moze za rok, ale sie zdarzy a ja nigdy bym na takie cos sobie nie pozwolila.

---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ----------

Cytat:
Napisane przez MonikaFaustyna Poka¿ wiadomo¶æ
Chcesz sobie usprawiedliwiaæ agresjê, to to rób, powodzenia.
to sie chyba juz nazywa chory zwiazek? Jakos tak, a na pewno jak ktos wyzej napisal "spaczony poglad".

Edytowane przez ellish
Czas edycji: 2013-07-27 o 16:42
ellish jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-07-27, 16:33   #49
izussiaa
Przyczajenie

Dobra, widzê ¿e te dyskusje prowadz± do nik±d. Dziêki za rady
Stary 2013-07-27, 16:40   #50
szaramieta
Rozeznanie

GG do szaramieta

Cytat:
ale mowimy o konkretnym przypadku, gdzie tutaj byl i alkohol i agresja.

A co do picia alkoholu, zalezy dla kogo to jest zlo. Ja np nigdy nie moglabym byc z facetem, ktory potrafi wypic kilka piwek za jednym razem. Powod? Sama nigdy nie pije alkoholu to raz. Druga sprawa, nienawidze smrodu piwa/wodki to trzy. Cztery - nie moge patrzec na podpitych facetow, niewazne czy sie przymila czy wyzywa, po prostu nie trawie.
Moze dlatego tak mam, ze moi rodzice nigdy nie pili alkoholu, sama nie wiem.
No jasne, nie ka¿dy musi piæ, rozumiem to jak najbardziej. Jednak mówienie, ¿e 18 latkom nie wolno piæ jest juz wed³ug mnie przesad± w drug± stronê, je¶li kto¶ umie piæ w g³ow± i zachowuje siê potem normalnie, to czemu nie

Natomiast co innego w przypadku ch³opaka autorki, no ale jak ju¿ sobie kto chce. Tyle tylko, ze je¶li na pocz±tku zwi±zku ju¿ maj± miejsce takie incydenty, to strach pomy¶leæ, co mo¿e siê dziaæ pó¼niej... Naprawdê bym siê nad tym na miejscu autorki zastanowi³a, no ale to tylko taka ma³a rada A z rodzicami po prostu rozmawiaæ, no co innego mo¿na w takiej sytuacji zrobiæ.
Stary 2013-07-27, 17:26   #51
201607111040
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 10 541

Ja siê rodzicom nie dziwiê. Spotka³a¶ siê mo¿e z opini± ¿e pijana osoba mówi prawdê, nigdy nie udaje i jest sob±?

Edytowane przez 201607111040
Czas edycji: 2013-07-27 o 17:29
201607111040 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-07-27, 19:12   #52
chwast
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Poka¿ wiadomo¶æ
Ja siê rodzicom nie dziwiê. Spotka³a¶ siê mo¿e z opini± ¿e pijana osoba mówi prawdê, nigdy nie udaje i jest sob±?
t± opiniê mo¿na o kant ty³ka pot³uc :P
Stary 2013-07-27, 22:55   #53
201604200942
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 19 651

a masz swoje pieni±dze, czy chcesz jechaæ za pieni±dze rodziców?

Ja siê nie dziwiê im, a Ty jeste¶ ¶lepa, twierdz±c, ¿e sobie zas³u¿y³a¶ na to, by ch³opak Ciê zwyzywa³. Skoro chcesz byæ traktowana jak doros³a, to mo¿e porozmawiajcie w czwórkê-Ty, Twój T¿, mama, tata?
201604200942 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-27, 23:29   #54
ahsen
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 725

U mnie ch³opak zawsze musia³ przyj¶æ, pokazaæ siê, pogadaæ... Mo¿e sam móg³by poprosiæ rodziców, ¿eby Ciê z nim pu¶cili? My¶lê, ¿e wtedy lepiej wypad³by w ich oczach A tak na marginesie, chocia¿ by siê wali³o i pali³o nie pozwól, ¿eby ciê wyzywa³ - szczerze mówi±c Twoi rodzice maj± konkretnepodstawy do tego, ¿eby siê o Ciebie baæ
Stary 2013-07-28, 00:14   #55
izussiaa
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez ahsen Poka¿ wiadomo¶æ
U mnie ch³opak zawsze musia³ przyj¶æ, pokazaæ siê, pogadaæ... Mo¿e sam móg³by poprosiæ rodziców, ¿eby Ciê z nim pu¶cili? My¶lê, ¿e wtedy lepiej wypad³by w ich oczach A tak na marginesie, chocia¿ by siê wali³o i pali³o nie pozwól, ¿eby ciê wyzywa³ - szczerze mówi±c Twoi rodzice maj± konkretne podstawy do tego, ¿eby siê o Ciebie baæ
Najlepiej by by³o gdyby tak zrobi³, przyjecha³ i zapyta³. Nie by³o by problemu gdyby nie te kilometry ;/ ale mówi ¿e do nich zadzwoni i spróbuje co¶ zdzia³aæ
No niby wiem, ¿e maj± ale naj³atwiej powiedzieæ "zostaw go", to nie jest takiw ³atwe kiedy siê kogo¶ kocha. Je¶li taka sytuacja siê powtórzy to oczywi¶cie, ¿e go zostawiê, ale przez jeden b³±d nie warto od razu kogo¶ skre¶laæ.
Stary 2013-07-28, 04:54   #56
ahsen
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 725

Cytat:
Najlepiej by by³o gdyby tak zrobi³, przyjecha³ i zapyta³. Nie by³o by problemu gdyby nie te kilometry ;/ ale mówi ¿e do nich zadzwoni i spróbuje co¶ zdzia³aæ
No niby wiem, ¿e maj± ale naj³atwiej powiedzieæ "zostaw go", to nie jest takiw ³atwe kiedy siê kogo¶ kocha. Je¶li taka sytuacja siê powtórzy to oczywi¶cie, ¿e go zostawiê, ale przez jeden b³±d nie warto od razu kogo¶ skre¶laæ.
¦wietnie Ciê rozumiem, po prostu nie pozwól, ¿eby to siê kiedykolwiek powtórzy³o Niech w takim razie zadzwoni i sprawa bêdzie jasna ¯yczê udanych wakacji, bo co¶ czujê, ¿e siê uda
Stary 2013-07-28, 10:11   #57
Kretka666
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 22 332

Cytat:
Nie by³o tak, ale móg³ tak sobie pomy¶leæ Pisa³am z koleg±, który ma bardzo specyficzne poczucie humoru i je¶li kto¶ tego kolegi nie zna to jego "teksty" mog± siê wydawaæ do¶æ dwuznaczne. No i tak w³a¶nie mój ch³opak odebra³ to drugie znaczenie i tak sie potoczy³o.. Ale tak jak mówiê wszystko sobie wyja¶nili¶my i taka sytuacja wiêcej sie nie powtórzy³a.
G³upi powód do wyzwysk, na podstawie domys³ów z przeczytanej cudzej korespondencji, nie znaj±c kontekstu, szczegó³ów, nic? Jak nastolatki w gimnazjum, foch i lataj±ce "k*rwy"?

Cytat:
Selfkill
18-latek piæ mo¿e, jest pe³noletni, ju¿ bez przesady. Rozumiem, osoba po pijaku robi±ca ró¿ne g³upie rzeczy czy agresor jest do odstrza³u, ale to mo¿e byæ i kto¶ 50-letni. Przynajmniej po sobie jestem w stanie stwierdziæ, ¿e kilka piw nie robi z cz³owieka idioty z "urwanym filmem" nawet w wieku 16 lat, to najwyra¼niej zale¿y od cz³owieka, jak siê piæ nie umie, to siê nie pije, proste

Cytat:
Nie dla ka¿dego to powód do szacunku (jak i dziewictwo, itp.), nie ka¿dy jest abstynentem (ale i nie alkoholikiem) i je¶li autorce picie jej faceta nie przeszkadza to bardzo dobrze, byleby wiêcej nie agresorowa³ pod wp³ywem. Bo to wyt³umaczenie nie jest, jako¶ ogrom ludzi z tym problemu nie ma i nie stykam siê z takimi osobnikami, a towarzystwo mam nieabstynenckie. Trzeba trochê w g³owie mieæ po prostu.

Popieram wypowiedzi wy¿ej, wcze¶niej te¿ ju¿ to proponowa³am - spotykacie siê w czwórkê, Ty i Twój facet, rodzice i rozmawiacie. Najprostsze i najskuteczniejsze zwykle rozwi±zanie.
Stary 2013-07-28, 17:58   #58
Jamajka007
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 564

Cytat:
Pewnego dnia g³upia ja nie wylogowa³am siê ze skype. A tam by³a wiadomo¶æ jak mój ch³opak mnie troszke powyzywa³. ( Zas³u¿y³am na to, w dodatku by³ pijany no i w¶ciek³y) i rodzice to przeczytali.
Zastanawia mnie ten fragment... Gdyby moja siostra/przyjació³ka czy potencjalna córka zosta³a zwyzywana przez pijanego ch³opaka i jeszcze uwa¿a³a, ¿e sobie na to zas³u¿y³a, to na pewno robi³abym wszystko, ¿eby j± odwie¶æ od pomys³u wspólnego '¿ycia' nie mówi±c o wyjazdach

"Ka¿dy pope³nia g³upstwa, kiedy jest nieszczê¶liwy.."

Jamajka007 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-07-28, 20:43   #59
201803290936
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 43 642

Cytat:
Napisane przez chwast Poka¿ wiadomo¶æ
1. Facet ciê wyzywa
2. Wypra³ ci mózg bo mówisz "zas³u¿y³am na to" jakby¶ by³a jak±¶ niewolnic± 2

Dla mnie to niedopuszczalne by ch³opak tak siê zachowywa³. Nie ma dla mnie czego¶ takiego jak "zrobi³ to raz". Nie, zrobi³ to PIERWSZY raz. I gwarantujê, ¿e bêdzie i drugi I wtedy te¿ powiesz "zas³u¿y³am"

Z reszt± awanturuje siê po alkoholu co znaczy, ¿e nie potrafi i powinien piæ. Te¿ nie pu¶cilabym mojego dziecka z kim¶ takim Masz m±drych rodziców.
Bardzo m±drych i oby¶ to, autorko w±tku, zauwa¿y³a i doceni³a zanim nie bêdzie za pó¼no.
201803290936 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-07-28, 22:26   #60
izussiaa
Przyczajenie

Zrobi³am b³±d ¿e tu o tym wszystkim napisa³am. Ja z nim jestem a nie wy, ja go znam a nie wy. Dziêkuje dobranoc.
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Forum plotkowe

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:12.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.