|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrzesień - kolorówka: MAC blush, Smasxhbox, Essie, Zoya, Seche Vite, Maestro; P
może znajdziesz coś za rozświetlacz pod oczy smashbox?
|
|
#34 |
|
BAN stały
|
Dot.: Wrzesień - kolorówka: MAC blush, Smasxhbox, Essie, Zoya, Seche Vite, Maestro; P
z wielką chęcią oddam laktator, a pasowałaby Ci wymiana ten puder ck plus to cudo smashboksa i toni guy do wlosów dla mężczyzn?
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
oba są jasne; bio detox to taki jasny beż i jest bardziej kryjący a gosh jest bardziej pod oczy, lżejszy i jest ciut bardziej żółty
|
|
#36 |
|
BAN stały
|
podoba mi się jeszcze ten biały cień diora i lakier pupy, kosmetyki mają aktualne daty ważnosci? na zdjęciach widzę, że są zadbane ale dla pewnosci zapytam, opakowania nie są pościerane itp?
![]() ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- ok więc jeśli tak to chętnie się wymienię ) w zestawie jest specjalna torba do wyparzania w mikrofalówce, jednak ja przed wysyłką nie mogę tego zrobić ponieważ nie używam mikrofalówki w domu, jednak oczywiście torbę dołączę a sama wszystko ładnie umyję przed wysyłką )
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zadomowienie
|
coś u mnie?
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
* LOVE 2 MIX ORGANIC - Super intensywny szampon do wszystkich typów włosów.
- ekstrakt z organicznej pomarańczy i papryczki chilli - stymulacja wzrostu butelka 360 ml - użyty zaledwie kilka razy, jest prawie cała butelka. * LOVE 2 MIX ORGANIC - Organiczny szampon nawilżający do suchych włosów - ekstrakt z jagód ACAI i proteiny perły butelka 360 ml, zostało więcej niż połowa butelki. coś u mnie? |
|
|
|
|
#41 |
|
koci świat
|
hej
- szampony LOVE 2 MIX ORGANIC |
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Odpisane
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za - szampony LOVE 2 MIX ORGANIC ?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:05.

jestem w trakcie pisania pracy dyplomowej, więc proszę o cierpliwość