|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: rymowane tytuły wątków
Nreszcie ktoś założył ten wątek!
![]() Jak dla mnie takie tytuły są żenujące, ale jakoś strasznie ich nie przeżywam. Ale osobiście nie chcialabym zeby wątek w którym się regularnie udzielam i traktuje jak "swój" miał taką durną nazwę. I nie ogarniam też - dlaczego te wątki koniecznie muszą być rymowane? Nie można wymyslic czegos "śmiesznego" bez rymu? I w sumie tyle. Każdy robi, to co lubi.
|
|
#32 | |
|
Raróg
|
Chyba stamtąd wzięła się ta moda.
Btw myślałam, że tylko mnie to drażni, zwłaszcza że większość nie jest zbyt udana.
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Niech sobie mają rymowane, mnie to śmieszy, nie drażni.
Kiedyś trafiłam na coś w stylu ,,Czikiriki bumsiakalaka od ponad roku dręczymy TŻta ptaka!'' - to mnie dopiero zagięło...
|
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ogólnie rymowanie nie jest złe, często jest sporo zabawy na wątku z wymyślaniem rymów Ale niektóre są wyjątkowo nieudane |
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#37 |
|
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
No bez przesady dziewczynki, bumsiakalaka nie pamietacie?
Gdzie Wy sie uchowalyscie
|
|
#39 |
|
Wtajemniczenie
|
Czasem podczytuję niektóre wątki i wkurza mnie kiedy każda nowa część ma inny tytuł np. zaczyna się od "lubimy koty" więc czytelnie byłoby gdyby druga część miała tytuł "lubimy koty II" a nie np. "robimy zakupy i kochamy TŻ"
Później pół godziny przekopuję forum żeby odnaleźć interesujący mnie temat
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Czasami sens nazw watkow (rowniez tych rymowanych) jest tylko rozumiany przez osoby sie w nim udzielajace, a takie ocenianie ich jako glupie albo dziecinne po prostu tlumaczy, ze ktos nie wie dlaczego akurat ktos wymyslil taka a nie inna rymowanke
|
|
#41 |
|
Konto usunięte
|
Poglądy i zachowania zadziwiające, bo my jesteśmy kobietki gorące
taki tytuł proponuję do mojego ulubionego wątku |
|
|
|
|
#42 | |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
pamiętam ten żenujący tytuł ![]() i weź potem na poważnie wizażanki tam udzielające się
|
|
|
#43 |
|
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
drabina rozwalasz system ![]()
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
Nie przeszkadzają mi takie tytuły, nawet ich nie czytam bo nie ma to sensu... ale zastanawia mnie... DLACZEGO?
Niektóre są jeszcze fajnie wymyślone, ale są też takie, od których oczy chcą mi wypaść... |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#46 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ideą wątków TŻ jest zgromadzenie dziewczyn, które od tego samego roku są w związku- możemy w ten sposób obiektywnie sobie doradzać bo jesteśmy na podobnych etapach związku. Mnie natomiast dziwi zakładanie wątku na temat tytułów innych wątków także chyba co głowa to myśl
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#48 |
|
Rozeznanie
|
Autorka wątku chyba miała na myśli to żeby wrzucać tu ciekawe/śmieszne tytuły wątków a nie zastanawiać się nad sensem takich tytułów bądź o osobach piszących w tych wątkach. Nie udzielacie się w tych wątkach więc ich nie oceniajcie, a tym bardziej wizażanek które się tam udzielają.
|
|
|
#49 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#50 |
|
Copyraptor
|
Proponuję zmianę nazwy wątku na
"rymy-srymy to żenadka, nie ogarniam tego stadka, cz.I" Albo "Rymowany i żałosny, na tematy najeżdżamy do wiosny" Chociaż czasem uważam, że niektóre z tych tytułów są głupie czy lekko żenujące, to zakładam, że specjalnie mają takie być - ot, wewnętrzne żarty i branie wątków plotkowych na mało poważnie. Nie uwiera mnie to w tyłeczek jakoś, przecież to nie ja się tam udzielam - nie ma się czym przejmować
|
|
|
|
|
#51 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo to nie chodzi o to zeby komus się podobało, tylko uczestniczki wątku mają byc zadowolone. a nam nasz z dziurką sie podoba bo my rozumiemy tą historie czy ocenianie ludzi których sie nie zna jest na poziomie jak juz tak gromicie tutaj o zenujacych historiach ??? bo mi osobiscie się wydaje ze obgadywanie osob których sie nie zna i ocenianie jest dużo bardziej nie na miejscu. To co teraz może załozcie watek o "najbardziej załosne nicky na wizazu" albo "żenujące avatary" ten sam tok myslenie... aaaaaale aleee mam kolejny powód do wysmiewania dla was.... mozecie tez poobgadywać podpisy wizazanek!---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- Cytat:
pasuje w 100%, nigdy ludzie nie przestana mnie zadziwiać....ten wątek troche przypomina taki klub mocherów, które najeżdzają na wszystko co im się wydaje złe, i nie na poziomie... to moze jeszcze napiszecie do admina zeby pozamykal te watki bo was oczka bola jak patrzycie na tytuły??? Ogar ludzie. Edytowane przez martyna3275 Czas edycji: 2012-11-29 o 12:43 |
||
|
|
|
|
#52 |
|
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#53 | |||
|
bez kija nie podchodz
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jak dla kogoś to żenujące niech za przeproszeniem zamknie jadaczkę i niech robi swoje zamiast siedzieć na doopie i narzekać. ![]() A to, że nie ogarniacie tytułów wynika wyłącznie z tego, ze nie jesteście w temacie. Plus jak nie wiecie co to jest jajko w dziurce, to radzę się doedukować, bo ja raczej moją piczką to nie znoszę jajek ![]() Przymijcie prosta zasade, jak was drażni to stroncie od takich wątków i już, a nie najlepiej zbluzgać wszyscy, którzy mają do cholery styczność, udzielają się w takowych i tak dalej ![]() Z pewnościa tym wątkiem udowodniłyscie swoją dojrzałość
|||
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
tez to zauwazylam. niby tak sie wszystkie chichrają i wesoło, a tutaj wielkie oburzenie
takie uroki forum, ze cos co Wam sie podoba, moze bys skomentowane na innym wątku, ale oczywiscie wielkie wycieczki i pojazd (i przy okazji jednak pokazanie braku dystansu, ktory tak tu wypominają)
Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-11-29 o 12:46 |
|
|
|
|
#55 |
|
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie, to nie jest na miejscu... i martyna ma rację. Może teraz ktoś założy wątek na najgorsze nazwy użytkowniczek?
A no i żenujące jest zakładanie tego wątku, bo wyśmiewanie się z tytułów jest oczywiste, że te osoby po prostu nie wiedzą o co chodzi w tych tytułach, nie siedzą w danym wątku i stąd jest ich bulwers żal po prostu tyłeczek ściska, bo nie wiadomo o co chodzi Aha , no i apropo jajek w dziurce , to wytłumaczę jak krowie na rowie Potrzebne przybory: patelnia Składniki: chleb - kromka, jajko, margaryna lub olej, majonez, pomior, pieprz, sól, papryka, oregano Jak przyrządzić? Rozgrzewamy olej na patelni. W kromce na środku wycinamy dziurkę i kładziemy na patelni. Kiedy chlebek się zarumieni, wbijamy do dziurki jajko, czekamy, aż się zetnie, i przewracamy na drugą stronę. Kiedy jajko się usmaży, kładziemy na kanapkę pomidorka i smarujemy majonezem. Przyprawiamy do smaku Smacznego!
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#58 | |
|
bez kija nie podchodz
|
A czy ja napisałam, że mam dystans do siebie ?
![]() Spoko, nie podobaja się Wam tytuły tez ok, ale sorry jak ktoś podważa moj poziom intelektualny na podstawie tytułu na forum spolecznosciowym to chyba sam musi mieć niezmiernie niski
|
|
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
juz byl kiedys wątek o dziwnych nickach, wystarczy poszukac
|
|
|
|
|
#60 |
|
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:33.

Kiedyś trafiłam na coś w stylu ,,Czikiriki bumsiakalaka od ponad roku dręczymy TŻta ptaka!'' - to mnie dopiero zagięło...

Ale niektóre są wyjątkowo nieudane