|
|
#31 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Cwiczenia z Sylwia Wiesenberg
Cytat:
Wczoraj kupowałam Tonique, Energy Matt też widziałam jeżeli Cie to interesuje w Rzeszowie
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
Bardziej interesowały by mnie okolice łodzi i sklepy online:p a w jakim sklepie kupowalas?
|
|
|
|
|
#33 |
|
Przyczajenie
|
Empik
fakt zostało dosłownie chyba 5 sztuk w życiu bym nie znalazła gdyby nie Pani z obsługi strasznie słabo popularne są treningi Sylwii a szkoda ....
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie
Wysłane z aplikacji , za błędy przepraszam
|
|
|
#35 |
|
Rozeznanie
|
za mało kobiet jeszcze wie o niej.
|
|
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Przyczajenie
|
Nie ma sprawy
daj znać czy to zdobylas i jak wrażenia Dokładnie malo kobiet wie ... Szukalam info na jej temat ... Na temat ćwiczeń czy nadają się na spalanie ale bez szału jedna dziewczyna przeszła przez trening miesieczny i to jedyne efekty jakie znalazłam
|
|
|
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam energy mat, born to move i jeszcze jakiś inny kupiony na stronie w wersji digital, ale nie pamiętam konkretnie który to był
powiem Wam, że wycisk daje to konkretny. Chodakowskie i Lewandowskie mogą się schować :P dodam, że wcale nie jestem osobą początkującą, chodziłam sporo czasu na fitness, na siłownię, trenuję pole dance, ale po tym treningu bałam się zejść po schodach, tak mi się nogi trzęsły
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
udało mi się kupić w empiku
dość sporo jeszcze było. Nie miałam okazji jeszcze testowac, uderzył mnie tylko brak rozgrzewki. Po tonique zakwasy miałam 3 dni, zobaczymy czy energy mat da też popalić, dzisiaj próbuje
|
|
|
|
|
#40 |
|
Przyczajenie
|
Tutaj ciekawy opis jak zacząć Tonique, gdzie kupić Tonique?
http://healthylifeconnoisseur.blogsp...i-na-czym.html ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- Tutaj ciekawy opis jak zacząć Tonique, gdzie kupić Tonique? http://healthylifeconnoisseur.blogsp...i-na-czym.html |
|
|
|
|
#41 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Przyczajenie
|
Znalazlam blog NT Sylwi i prowadzony przez świetna dziewczynę
http://tobiefitania.pl życzę miłej lektury
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super ![]() Wysłane z aplikacji , za błędy przepraszam
|
|
|
|
#44 |
|
Rozeznanie
|
Do marcowego Shape'a dodany jest trening Tonique i powiem Wam, że jestem nią oczarowana, ma w sobie coś, co nie pozwala jej nie lubić
I bardzo podoba mi się, że w tym treningu można wyłączyć sobie jej komentarz i zostawić samą muzykę. Trening jest dla mnie morderczy, ale ja powolutku wracam do formy
|
|
|
|
|
#45 |
|
Rozeznanie
|
Właśnie przed chwilą skończyłam ten trening z Shape a raczej przerwałam około 50 minuty bo nie wytrzymałam psychicznie. Nuda jak flaki z olejem. Cały repertuar to przysiady, przysiady, przysiady... z urozmaiceniami i machaniem rękami. Brak instrukcji dotyczących oddychania czy prawidłowego wykonywania ćwiczeń. Jeden ruch powtarzany przez nawet 2 czy 3 minuty. Komentarz raz na jakiś czas, jakby sama autorka tam usypiała. Emocje jak na grzybach, muzyka bardziej do spania niż do ćwiczenia. Jasne, zmęczyłam się ale bardziej psychicznie niż fizycznie bo to takie nudne. Nie wiem, dla kogo niby też ten program jest przeznaczony, ponad godzina przysiadów to jak dla mnie zbyt wielkie obciążenie dla kolan (zwłaszcza, że są też ruchy skrętne w kolanach) - wiele dziewczyn może zrobić sobie krzywdę. Tak samo mogą być problemy z kręgosłupem, jeśli ktoś nie ma dostatecznie wyćwiczonego korpusu - a tutaj ćwiczeń na wzmacnianie go nie ma.
Jest tyyyyyle możliwości ćwiczeń że nie widzę żadnego sensu w machaniu ponad godzinę przysiadów. Zupełnie nie rozumiem, dlaczego tą panią tak niektórzy chcą wykreować na gwiazdę fitness bo osobiście po tym programie uważam, że jest bardzo słaby, nie zapewnia równomiernego obciążenia i wyćwiczenia mięśni, jest zwyczajnie nudny, monotonny i niesie dość duże ryzyko kontuzji. |
|
|
|
|
#46 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale to prawda, że może się dłużyć (chociaż dla mnie to bardzo dobrze, że jest długo, bo chcę schudnąć.)
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
Przyczajenie
|
Jak dla mnie trening jest obłędny
Uwielbiam ją :P Fakt troszkę przynudna muzyka ale podobnie jest u Ewki Chodakowskiej ;p Puszczam swoja playlistę i mogę z nią 2 godz ćwiczyć Mimo morderczego dnia ponieważ w pracy dosyć intenywne mam zajecia wracam i po jej treningach skończonych o 21 mam ochotę góry przenosić We wszystkim można się doszukać minusów sęk w tym żeby wynieśc to co najlepsze i nie marudzić Każdemu w sumie pasuje co innego ;p |
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Można zobaczyć ten trening na YouTube ?
Wysłane z aplikacji , za błędy przepraszam
|
|
|
#49 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: TONIQUE - ćwiczymy z Sylwią Wiesenberg
ahh, chyba specjalnie po to żeby się tu wypowiedzieć założyłam w ogóle konto! tak więc płytę kupiłam "niechcący" z shape - z daleka myślałam że to Ewa Chodakowska i jej turbo-cokolwiek...ale nie, moja imienniczka, o której istnieniu moooże gdzieś kiedyś coś czytałam, bo kojarzyłam, ale bez szczegółów.
Generalnie od dłuższego czasu staram się ćwiczyć regularnie, na youtube jest mnóstwo wspaniałych dziewczyn, z którymi ćwiczyłam, abstrahując od znanych i wielbionych Chodakowskich, Mel B, Tiffany itp. itd. (wszystkie przerobiłam, do wszystkich wracam, wszystkie uwielbiam), więęc myślałam że jakkolwiek w formie chyba trochę jestem. No to włączyłam tonique, pierwszy raz w zeszły poniedziałek, i więcej się w naklęłam niż poćwiczyłam... Naprawdę, stwierdzam że inne Panie mogą Sylwii buty czyścić, nie dlatego ze nie zrobiłyby jej treningu - o nie, ale dlatego że przedstawiła nam taki morderczy trening, a nie tylko pykanie i machanie na macie. Ja takiego treningu własnie cały czas szukałam, i jak w pierwszym tygodniu nogi bolały od zakwasów, ćwiczeń nie umiałam wykonywać bez przerw, ale nie przerywałam uparcie - tak teraz nogi nie bolą (zakwasów nie ma), jestem w stanie wykonywać o wiele więcej powtórzeń i dochodzę już prawie do końca treningu, co na początku było nierealne. Spadł mi pierwszy centymetr z ud, a nie umiałam ud ruszyć od laaaat, nawet bieganie nic mi nie dawało! Dlatego będę kontynuować, będę... z talii poszły 3 cm, w nieco ponad tydzień, wow wow. Argument że w tonique mało ćwiczeń na brzuch irracjonalny - jeśli brzuch masz cały czas wciągnęty, poczuejsz go w pewnym momencie bardziej niż te neiszczęsne nogi. Skalpel robię teraz w dniach odpoczynku od tonique, co mój mąż od razu komentuje "dzisiaj Chodakowska? jakoś nie klniesz"... Generalnie, co mnie boli, to to że wszystkich wszędzie pełno, a o Sylwii cicho, a testując ćwiczenia / diety zawsze lubię poczytać na ich temat cokolwiek - fora / wpisy. Dlatego mam nadzieję że tu coś się rozkręci, jestem pewna że jest wiele dziewczyn które kupiło w marcu shape i chciałoby się wymienić spostrzeżeniami na temat tonique. Nie jest to trening dla wszystkich, ale mi pyknął idealnie w moment, teraz nawet siedząc w pracy myślę o tym ile dzisiaj uda mi się zrobić powtórzeń i do którego momentu dotrwam. Polecam serdecznie ten program !! |
|
|
|
|
#51 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczynki, a czy któraś z Was ćwiczyła Tonique Mat? Jeżeli tak to co sądzicie?
Muszę zakupic marcowy Shape, nawet nie wiedziałam, że jest z płytą Sylwii... a trzeba spróbować coś innego!!!![]() Bo jest jeszcze Tonique energy mat ale na razie zamierzam przetestować tonique mat, ćwiczenia trwają 1 godz i 7 min. Zaraz zamierzam spróbować
Edytowane przez Samanciak91 Czas edycji: 2015-03-13 o 18:38 |
|
|
|
|
#52 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja ćwiczyłam i bardzo lubię te ćwiczenia, jak nie mam sił i ochoty na nic bardzo męczącego i skocznego to robie tonique mat daje popalić wbrew pozorom, pośladki palą mi bardzo odpowiada ale polacam spróbować i zobaczyc czy Ci pasuje
|
|
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a ten z Shapea to ktory tonique? Bo zdaje sie, ze sa dwa. Czy to jest jakis trzeci, odrebny, kolejny?
|
|
#54 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#55 |
|
Raczkowanie
|
Ja również znam Sylwię i też się zastanawiam dlaczego tak długo żadne pismo w Polsce nie pokazało jej treningu. Tonique to mega wyzwanie, ćwiczyłam długo z Ewą i schudłam, ale nie mogłam do końca pozbyć się tłuszczyku-tego najmniejszego i najbardziej uciążliwego. Myślę,że Tonique jest w stanie spalić wszystko ALE...JEDYNE co mnie zastanawia, to...czy Tonique nie rozbuduje nóg???
Sylwia nie ma drobnych nóg....czy któraś z dziewczyn, które ćwiczą z Sylwią dłużej może coś o tym powiedzieć?
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
cześć,
ćwiczycie jeszcze tonique? Ja odkąd przypadkowo kupiłam shape z płytą, zakochana jestem w tej kobiecie. Nigdy nie wypiłam jeszcze tyle wody podczas treningów, co teraz. |
|
|
|
|
#57 |
|
Przyczajenie
|
ja ćwiczę, choć ostatnio naprzemiennie z wyzwaniami Chodakowskiej i innymi treningami Sylwii - kupiłam w empiku kolejne DVD i jeden trening (widać bardziej wiekowy) zhakował mi mąż, i też mi się nieziemsko podoba. jakie wyniki od ćwiczeń z Sylwią już prawie dwa miesiące ??
ja muszę się zmuszać do dnia regeneracji i nie ćwiczenia 7 dni w tygodniu... taką mam codziennie ochotę na trening ![]() mam pytanie do tych ćwiczących zawzięcie trening z shape: czy którąkolwiek też bolą kolana po treningu? |
|
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam ogólny problem z prawym kolanem i odczuwam to kolano po jakimś tam czasie...
Ważne zeby ciało mogło sie zregenerowac... Wiec co drugi dzien jest najlepiej ćwiczyć, a w pozostałe dni np pojeździć na rowerku itp bez szaleństw ;p Z płytami nigdy noe trenowałam, chodziłam zawsze na siłownie, trenowałam siłowo i potem cardio. Ale zaciekawiła mnie ta kobieta... I fizycznie wytrzymałościowo jeszcze nie przeszłam całego treningu. Mam nadzieje ze uda mi sie "odchudzić" nogi z jej treningami. |
|
|
|
|
#59 |
|
Raczkowanie
|
Ja ćwiczę Tonique Premier. Do treningu z Shape buduję formę, bo jeszcze nie daję rady, a Tonique Premier trwa prawie godzinę....co do efektów...tłuszcz znika, ale boję się, czy mi się nogi nie rozbudują. Sylwia ma te nogi takie...masywne w porównaniu do Chodakowskiej, ale one mają różną budowę ciała w sumie.
Na pewno widzę,że tyłek mi się podniósł po paru sesjach, ćwiczę na razie po 15 powtórzeń każdego ćwiczenia. ![]() A jak u Was???
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem Sylwia ma śliczne nóżki
Tak maja rożna budowę a tu jeszcze różnica ze Sylwia nie posiada biustu.. A Ewka ma mega silikon.. Nog nie rozbudujesz , ja rok temu na treningach siłowych nog zgubiłam kilka cm w udzie łydce i tyłku a trenowałam intensywnie i efekty miałam fajne Teraz chce wrócić do tamtej formy ! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:36.

. Przeszukałam allegro ale nie ma nigdzie tej płyty, na chomiku i torrentach też nie mogę znaleźć. Czy któraś z was ma do niej jakiś dostęp albo ewentualnie chce sprzedać ta płyte?

daj znać czy to zdobylas
powiem Wam, że wycisk daje to konkretny. Chodakowskie i Lewandowskie mogą się schować :P dodam, że wcale nie jestem osobą początkującą, chodziłam sporo czasu na fitness, na siłownię, trenuję pole dance, ale po tym treningu bałam się zejść po schodach, tak mi się nogi trzęsły 

a trzeba spróbować coś innego!!!