|
|
#31 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Internetowy facet
Chyba już tu nikt nie zaglądnie, ale chciałam Wam napisać, że dziś o 5 rano dostałam od niego wiadomość , że coś się dzieje nie tak z jego internetem. I tyle. Ani cześć, ani przepraszam, ta wiadomość wyglądała jakby była urwana z kontekstu, więc odpisałam : to do mnie ? Po pewnym czasie napisał, że tak. Odesłałam mu odp, że kontakt się urwał i on się nie odzywa, a nagle pisze jakby nigdy nic i nie wiem o co chodzi...- i oczywiście zero odp ( mimo,że logował się )
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#33 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Pewnie urwał mu się kontakt z innymi, to odświeża ten...
|
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
Nie chce go usprawiedliwiać, ale już we wcześniejszych rozmowach wspominał coś o tym internecie, czasem tak było, ze rozmawaliśmy i on nagle znikał, ale zwykle potem odzywał się na drugi dzień i przepraszał, tłumacząc się właśnie tym netem.
Teraz sprawdziłam i moja wiadomość nie została przez niego odczytana. On się loguje, ale za 2 min już go nie ma, nie wiem, może faktycznie ma jakieś problemy z łącznością.. Tylko...przy pierwszych rozmowach nic się nie działo Tak nagle mu się coś tam psuje niby?Kurde, zapomniałam o nim, a on się nagle przypomina no ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- _________________ Tylko,że tych 3 wymienionych przez nas wiadomości nawet nie da się nazwać rozmową, a tym bardziej odświeżaniem jej. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:56.

Tak nagle mu się coś tam psuje niby?