|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
po pierwsze nie jestem ignorantka biore wszystkie wasze wypowidzi pod uwage i powoli przestawiam sie na zdrowe jedzenie i regularne i nicku nie zmienie bo nie bawie sie w takie rzeczy od kilku lat mam taki sam nick i nie mam zamiaru go zmieniac to rzecz swieta jest....
dzisiaj na sniakadnko salata z rzodkiewka a na drugie ananas zaraz bede go kroic i szkowc zeby sie schlodzil w lodowce. a na obiad opiekana piers z kurczaka z kasza gryczana chyba moge jesc taka kasze??? pozdrawiam
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Koniec z BYCIEM GRUBASEM od teraz Nowa Ja!
Hej dziewczyny u mnie kolejne 2kg mniej nie bylo mnie troche gdyz nie mialam dostepu do internetu. dzisiaj platki owsiane gorskie na sniadanko garsc i 4 suszone sliwki do tego zalane woda. na obiad fasolka szparagowa i grejpfrut a potem na deser galaretka maly kubeczek. na kolacje szpinak gdyz lubie te listki. wiec mysle ze w miare zdrowe jedzonko do tego linea codziennie dla lepszego efektu...
|
|
|
#33 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Straszliwie mało jesz! |
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
błagam nie rób takich głupot, twoje dzienne manu mieści się w moim jednym posiłku , grejpfrut i fasolka to przekaski
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:14.

błagam nie rób takich głupot, twoje dzienne manu mieści się w moim jednym posiłku , grejpfrut i fasolka to przekaski