|
|
#31 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: W kwietniu domowe SPA, włosy, paznokcie
Niestety nic
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Termofor F&F
Nowy, z metkami Depilator / trymer Remington Nieużywany coś u mnie? |
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Kochana, dopiero co się wymianiałyśmy, ale chętnie przygarnęłabym błotko Bingo Spa i/lub torebkę w kwiaty
Mam poza wątkiem peeing Orientana algi filipińskie i zielona herbata, zmywa się go, ale jest bardzo delikatny- jest ok połowa, mam tez nową kredkę Avon Glimmerstick sugar brown, użytą parę razy pomadkę Rimmel, prawie nowy róż Avon soft plum, cien brązowy Yves Rocher używany, może coś Cię zainteresuje jeszcze z tego albo z tego co mam w wątkach ?---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Ok Kochana Przejrzałam rzeczy i mam jeszcze czany cień Maybelline Color Tatoo malutkei zużycie, róż Bourjois Rose de Jaspe, małe zużycie i 1/3 odzywki Gliss Kur z plynnym jedwabiem to jakbyś czegoś z tego potrzebowała to daj znać ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Pasuje Robiłam zdjęcia dla innej Wizażanki:![]() ![]()
|
|
#36 |
|
Rozeznanie
|
Hej, podoba mi sie kilka rzeczy, moze dpbierzesz cos jeszxze u.mnie? Chcialabym Sol i bloto do kapieli, polerki shiny, zestaw sally hansen do frencha
chetnie dorzuce Ci chetnie reszte soczewek na te moc,bo i tak ich nie bd uzywac, a szkoda wyrzucac
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
Pytałaś mi się o kozieradkę i masło shea.
U Ciebie podoba się: - Pomadka w płynie PAESE Manifesto - intensywny róż - Lakier miss sporty czarny - krem odświeżający do stop joanna - Balsam łagodzący po depilacji Joanna - sól do kąpieli - Oliwka Oriflame Baby Oil - 150 ml Preferowałabym większą wymiankę. Znalazłabyś u mnie coś jeszcze?
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuje ale nie wybrałam nic w zamian, jeśli Ci zależy moze mialabys cos z mojej wish?
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
alfaparf już nie ma
jesteś zainteresowana czymś jeszcze?
|
|
#44 |
|
Raczkowanie
|
Niestety nic, dziękuję i pozdrawiam
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
W wątkach nic nie znalazłam, możesz podać linka do szafy.pl, aczkolwiek ciężko skusić mnie ubraniami.
|
|
|
|
|
#48 |
|
Zadomowienie
|
Hej,cos za :
mleczko oczyszczajace oriflame Vigor up witaminy eveline SOS ?
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
hej! przyjrzałam się bliżej babyliss i jednak podziękuję ze względu na alkohol w składzie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:19.

Mam poza wątkiem peeing Orientana algi filipińskie i zielona herbata, zmywa się go, ale jest bardzo delikatny- jest ok połowa, mam tez nową kredkę Avon Glimmerstick sugar brown, użytą parę razy pomadkę Rimmel, prawie nowy róż Avon soft plum, cien brązowy Yves Rocher używany, może coś Cię zainteresuje jeszcze z tego albo z tego co mam w wątkach
Robiłam zdjęcia dla innej Wizażanki: