|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy wolałabyś, aby Twój chłopak był prawiczkiem? | |||
| Tak |
|
56 | 31,28% |
| Nie |
|
123 | 68,72% |
| Głosujący: 179. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#31 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Sonda: prawictwo
Cytat:
Masz 3 wyjścia: - idziesz do agencji i po wielu złotówkach tam zmarnotrawionych coś może się nauczysz - znajdujesz sobie młodszą, nieśmiałą i równie niedoświadczoną dziewczynę - liczysz na cud i może trafisz na taką, której nie robi to problemu. |
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
BAN stały
|
Z tego co wywnioskowałem to dziewczyna przymknie oko na prawictwo tylko wtedy, gdy facet jest tak za☠☠☠isty, że aż każda za nim by się uganiała. A stwierdzam, że autor taki nie jest, bo gdyby był samcem alfa, to już od paru lat by tym prawiczkiem nie był.
|
|
|
|
|
#34 | ||
|
jestę wieszczę
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- Cytat:
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
||
|
|
|
|
#35 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ktoś jeszcze się odniesie? ^^
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Do głupoty i generalizowania nikt mądry nie będzie się odnosił.
Widziane okiem faceta. Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap. http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20 http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30 |
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
A nie pomyślałeś o tym, że chodzi po prostu o bycie sensownym facetem bez obsesji? "samce alfa" mają z tym bardzo mało wspólnego
Edytowane przez Hibiku Czas edycji: 2014-04-30 o 18:02 |
|
|
|
|
#38 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Sensowny facet na 99% znalazłby już kogoś wcześniej. |
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Sensowny facet ma w dupie co myślą o nim inni. Sensowny facet zna swoją wartość i jest z kobietą, która go akceptuje takim, jakim jest. Sensowny facet nie płacze na kobiecym forum, że wszystkie kobiety to zuo.
Widziane okiem faceta. Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap. http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20 http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30 |
|
|
|
|
#40 | ||
|
jestę wieszczę
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- Cytat:
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
||
|
|
|
|
#41 |
|
BAN stały
|
Skończcie z tymi truizmami, bo papier wszystko przyjmie. Życie niejednokrotnie pokazuje co innego.
To, że ktoś nie użala się z jakiegokolwiek powodu nie sprawia, że ten czynnik całkowicie przestaje mieć znaczenie. ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- nigdy nie będę misiowaty... xd nie wiem, czy mam tego żałować czy nie xd |
|
|
|
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak się składa, że te truizmy jak najbardziej mają pokrycie w rzeczywistości. Chyba że tylko Szczecin jest taki truistyczny. Plus nieużalanie się nad sobą zwiększa samoocenę i pewność siebie = łatwiej przyciągnąć do siebie partnerkę.
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Naczelna Nastolatka
|
Cytat:
nic dodać nic ująć.
|
|
|
#44 |
|
Raczkowanie
|
Zwracając się do ziomka i autora.
Z kobietami nie ma się co pieprz*ć. Ale tylko w przenośni. Jak ktoś chce związku to do niego dąży i nie pisze bzdurnych tematów na forum (przyznaję, ja też pisałem). Jest przecież ogrom uniwersalnych rad, które mogą podnieść atrakcyjność każdego faceta. Sam jestem 20 letnim prawiczkiem i jak widzę, że 75% dziewczyn nie chciałaby mieć prawiczka to mnie to nie rusza. Szanuje ich zdanie i wiem, że jego nie zmienię. Z resztą tutaj nie o to się rozbija. Bo po 1. z dziewczyną ma Ci być dobrze, czyli ma akceptować Twoją cnotę, po 2. żadna dziewczyna nie chce być z pierdołą (odnoszę się ogólnie, a nie konkretnie do Ciebie). Wystarczy być zadbanym i mieć męski, kulturalny charakter. Kobietę traktować jak człowieka, a nie bóstwo, ani w drugą stronę nie przesadzać i jak worek na spermę. Myślę, że połowa wolnych dziewczyn, które mijasz na ulicy może być Twoja. Dziewczyny nie lubią pipek, jedną już mają więc po co im druga. |
|
|
|
|
#45 |
|
Konto usunięte
|
Sensowny facet nie ma parcia na utratę prawictwa, bo zna swoją wartość i nie potrzebuje zaliczyć pierwszej chętnej, by komukolwiek cokolwiek udowodnić.
Wyobraź sobie, że facet też może być wybredny i nie chcieć iść do łóżka z każdą Ba! Może nawet chcieć czekać z tym na wyjątkową dziewczynę!
|
|
|
|
|
#46 |
|
Raczkowanie
|
brakuje mi opcji do wyboru: bez znaczenia
|
|
|
|
|
#47 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#48 | ||
|
Konto usunięte
|
Odpowiadając na temat sondy: kliknęłam TAK. A to dlatego, że sama byłam dziewicą i bardzo mi jest w smak, że mój chłop miał ze mną ten pierwszy raz (aczkolwiek idąc z nim do łóżka byłam przekonana, że on jest bardziej doświadczony ode mnie). Znam siebie i wiem, że czułabym się nieswojo z myślą, że on teraz robi ze mną to, co robił kiedyś ze swoją byłą - a tak problemu nie ma
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#49 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wydrukuj sobie słowa Leszego: powieś nad łóżkiem i powtarzaj rano i wieczorem zamiast/obok paciorka, może w końcu zrozumiesz o co w tym chodzi. |
|
|
|
|
|
#50 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#51 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W ankiecie nie biorę udziału, bo nie jest to dla mnie żadne kryterium. Są inne przesłanki, które również mogą sugerować o tym, czy facet sobie w tych kwestiach poradzi a doświadczenie podobno nie zawsze okazuje się zbawienne. Jeśli jakaś dziewczyna jest oczarowana, zakochana i nie widzi nawet gwiazd na niebie poza facetem a potem go poniża bo prawiczek to ja nie wiem co to za dziwne zakochanie się. |
|
|
|
|
|
#52 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
patrz na sondę ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Cytat:
nikt nie ma na czole wypisanej liczb partnerów,a takie "kwiatki" wychodza po czasie,kiedy to już nie ma wielkiego znaczenia i tak, osobiśce lubie konkretnych facetów,którzy wiedza czego chcą.wybierając czysto teoretycznie wybieram pana z doświadczeniem,jednak wiem,że i tacy też są kiepskimi kochankami.jeśli trafiłby się konkretny kochanek nie mający doświadczenia to oczywiście wybiore prawiczka,bo gdzies w głębi odzywa się we mnie narcyz i egoistka .cieszyłabym się,że ja jestem jego pierwszą i to mnie zapamięta do końca życia panowie,a więc uszy i jajka do góry
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. Edytowane przez Shira Yuki Czas edycji: 2014-04-30 o 20:34 |
||
|
|
|
|
#53 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#54 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
A zaczyna się dość niewinnie - pytanie o wcześniejsze związki. Nie oszukujmy się - pada ono stosunkowo szybko. Jak nie chcę odpowiedzieć, to myślą że mam coś do ukrycia. Jak już powiem, że nigdy nic, to od razu włącza się im lampka "nie miał żadnej? pewnie żadna go nie chciała". No i po kilku dniach cała okolica wie, że mam x lat i nigdy nie byłem w związku, jestem prawiczkiem i inne śmieci. Powiecie, że pewnie trafiłem na patologię. Nie. Kilka razy ta sama śpiewka od dziewczyn, na dodatek z porządnych środowisk? |
||
|
|
|
|
#55 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Edytowane przez 201609102148 Czas edycji: 2014-04-30 o 22:28 |
|
|
|
|
|
#56 |
|
BAN stały
|
W takim razie nawet nie chcę zasięgać zdania kogoś z tzw. nizin...
|
|
|
|
|
#57 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#58 |
|
BAN stały
|
Panien do mnie nie przyciąga nic, to ja muszę przyciągać je do siebie.
---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ---------- Na dziś wystarczy. Idę spać. Jakby co, to jutro odpiszę. Dobranoc |
|
|
|
|
#59 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Gdyby "nadawanie się" do poważniejszej relacji kandydata można było określić wyłącznie na podstawie statusu materialnego/środowiska, to dobieranie się w pary byłoby kaszką z mleczkiem. |
|
|
|
|
|
#60 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To się zastanów co ciebie przyciąga do takich dziewczyn. Plus naprawdę nie trzeba na pierwszym spotkaniu wywalać o sobie wszystkiego, na początku starczy powiedzieć że się spotykałeś z paroma dziewczynami lecz nie było to nic poważniejszego. Na opowiadanie swojej historii przyjdzie czas później. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:59.

Ba! Może nawet chcieć czekać z tym na wyjątkową dziewczynę!